Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@lydia86 Áno mňa bolí tá noha kde mám tie šroby no s tým už nič nespravím. 😣
@butterfly333 v gf povedala že sa počká na výsledky. Plus tie infuzky sú super. V Čechách s nimi majú veľmi dovru skúsenosť. Lebo ti to ide priamo do žili. Povedala že aj so zvýšenými cytokinmi otehotneli že má kopec prípadov . Predpisala mi konečne progesteron, ktorý mám potom pred vkladom dávať a nie utrogestan (ktorý mi furt dr predpisoval, ten nie je taký účinný na udržanie plodu).
@butterfly333 je čisto na prírodnej báze. Duolife .. kukni, nerobím im žiadnu reklamu ale mám sesterku fakt živý dôkaz. Tak som šla do toho.. majú aj rôzne ako chlorofil, vitac...
@cilimata no ja na tie infúzie budem tiež chodiť. Len v brne dr potrebuje foto z utz maternice a výsledky z krvi na tsh a ft4 čo ani neviem čo je
@butterfly333 tak to netuším vôbec o čo píšeš 🙈🤷♀️
To si neurobia oni ? Tu krv ?
@lydia86
@butterfly333 baby ja mám inak mega sfuknute brucho jak tehotná .. vacsie brucho jak cecule ..och ... aj ma boli .. prikladám to tomu medrolu 🤷♀️ Neviem ..
@cilimata ja stále pijem zihlavovy čaj aj jablčny ocot z vodou ja zatiaľ nafúknutá niesom no mala som zo začiatku strašné vetry 🤭😆😆
@lydia86
@butterfly333 baby ja som ako v tehotenstve .. moje brucho je fakt mega a aj mám taký ako stresovy žalúdok .. trčí mi zo všetkých nohavíc .. auuuu
@cilimata ahoj. Koľko už berieš ten medrol? Aj iné vedľajšie účinky máš? ☹️
@cilimata a kolko si dc?
@milakrasna začínaš ? Ja ho beriem už 2 týždeň. No začínam byt miselinka panáčik. Cecky žiadne ale brucho mega veľké fakt pneumatika nafúknutá a boli má z neho brucho. Taký nepokoj a neklud mám v ňom. A stále myslím na jedlo 🙈ale dávam si pozor
@butterfly333 a čo je dc ?
@cilimata dc je deň cyklu
@butterfly333 dc prvý mám 24.5. Ale počkám na výsledky čiže pôjdem až na vklad 21.6. My vychádza další. Prečo ? Ty si na tom ako ? Chcete ísť na vyber a vklad ?
@cilimata no ja ešte beriem medrol a znova na kontrolný odber a uvidím aké budú výsledky či cytokiny klesnú a potom už len na krv do Brna.
@butterfly333 a prečo si sa pýtala na ten deň cyklu ? Niečo to má s tým spoločne ? Ako Medrol a pod ??
@cilimata nie len ako si na tom či už si mala ovu a tak.
@butterfly333 keď ja neviem či mám ovulu 🤷♀️😔 ja iba podľa mobilu ..
@cilimata aha ani oni testy nerobis nemeriam bt? Ja to viem.podla hlienu a bolesti.
@butterfly333 no chcela som si kúpiť nejaké ovu testy .. ale tie čo som mala tak mi nič neukázali .. tak neviem .. a mám aj veľmi nízke LT hodnoty
@butterfly333
@milakrasna
@lydia86 ahojte baby. Tak ako medrolujete ? Ufff ja to chcem mat už za sebou. Všetko mám v bruchu pneumatiku. Nárast 1kg 2tyzdne.
Chcem Vám iba povedať že som stretla známu, Medrol nepomohol, ale že je prírodný kortikoid - Boswellia serrata ktorá jej pomohla na znizenie cytok a je tehu (lieči zápaly, môže sa aj v tehu, upokojuje, analgetikum a znižuje bolesť).. čo myslite ? Ísť do toho ?
@cilimata ja beriem serrapeptazu a kurkumu no tá boswellia nieje na zápal teda nieje to tam napísané
@butterfly333 ale necitaj iba tuto stránku (tvoju obľúbenú 🤣🤣hihi) je aj na zápaly .. a dokonca aj na zápal šľachy nohy končatiny .. a pod ..
@cilimata no dobre pozriem aj iné stránky 😆😆😆 no ja už toho toľko beriem snáď niečo pomôže ešte som si objednala včeliamaterskakašička.

@cilimata čo to je aký collagen? No môže by že sa niektorej podarí tehu aj s vysokým cytokynmi len nie u každej sa to môže podariť určite brali infúzie či nevieš?