icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

butterfly333
31. máj 2020

@lydia86 Áno už máme embryo nachystané už na nás čaká tak sa veľmi teším snáď všetko dobré dopadne aj toho sa veľmi bojim

lydia86
31. máj 2020

@butterfly333 juuuj tak to je krásne 🥰

butterfly333
31. máj 2020

@lydia86 ďakujem ja sa tak teším už teraz ho milujeme len nech sa to podarí.

lydia86
31. máj 2020

@butterfly333 presne tak musíš sa na váš nanučik tešiť a keď už bude v brušku treba to brať ako hotovú vec že si nájdeš krásne //

butterfly333
31. máj 2020

@lydia86 Áno tak to musí byť ak nie pôjdeme na ďalší ket no verím že sa podarí ten prvý.

cilimata
1. jún 2020

@lydia86 ja idem 15.6 a som nachystana dávať tabletky a vklad. Cyklus by mi mal začať 19.6. Tak dovtedy neviem či budú výsledky (minule som ich mala za 2 dni) .. ak nie tak neviem .. či ísť alebo počkať nový cyklus..

lydia86
1. jún 2020

@cilimata tak keď ideš na krv 15.06 určite budú výsledky hotové, skús ich aj poponáhľat v imuno. že cca o dva,tri týždne máš vklad. Tiež to tak chcem spraviť. Odber by som chcela 01.07 a cyklus začne cca 04.07 tak by som začala stimulku. V ktorom centre máš embryjko?

butterfly333
1. jún 2020

@cilimata ja tiež chcem ísť 15.6 na krv to budem po 8 týždňoch tak dúfam že to klesne

cilimata
2. jún 2020

@lydia86 gynfiv ..

@butterfly333 Čiže ty si musela ešte ďalšie 2 týždne čakať ?
Ja idem terez po 6tyzdnoch ..
ja mám taký strach, ja neviem o nikom komu to pomohlo. Skôr mi povedala dr že baby otehotneli aj s vysokými cytokinmi.
Inak meriam si tu teplotu každé ráno, tak ako si vravela kvôli ovule, ale vôbec tomu nechápem. Stále to mám rovnaké cca

butterfly333
2. jún 2020

@cilimata aké dva týždne? Myslíš po medrole? Ja som na 21.4 na kontrolný odber no výsledky zle tak beriem medrol ďalej a dr písala že kontrola o 8 až 12 týždňov no tak idem pi 8 týždňoch.

milakrasna
3. jún 2020

@butterfly333
@lydia86
@cilimata
Dievčatá aké kalium beriete pri medrole? Mam napisane ze užívať Kalium, Mg, Ca, probiotika a kolagén...
Keď som písala do imunovital odporučili mi od jemieson (pripojím foto) a keď som sa pýtala na davku, tak mi napísali ze mam brat tak ako je odporúčané výrobcom 🤷‍♀️
Pri týchto mineráloch však treba dodržiavať spravny pomer inak sa nevstrebavaju.

milakrasna
3. jún 2020
butterfly333
3. jún 2020

@milakrasna ja som mala obyčajný draslík no už sa mi minul zatiaľ nemám no chcem kúpiť len neviem aky je vhodný a probiotika aké beriete? Ja zatiaľ nijaké.

milakrasna
3. jún 2020

@butterfly333 kúpila som si Probio-fix inum
Mala som kúpiť kombinovaný vitamín kde je kalium mg a Ca 🙈 takto budem dávať ráno za hrst tabletiek. K tomu ešte femibion a vytamin D

butterfly333
3. jún 2020

@milakrasna aký je to kombinovaný nech viem ktorý kúpiť

butterfly333
3. jún 2020

@milakrasna aj toto vyzerá dobre

cilimata
3. jún 2020

@milakrasna vždy kombinácia je lepšia ja mám dcko s kaliom ja mám d3 K1 a k2 od gymbeam

cilimata
3. jún 2020

@butterfly333 tak sa tam vidíme ? Kedy chceš ísť ?

milakrasna
3. jún 2020

@cilimata k1 je vitamín K. Lebo Decko sa kombinuje s K pri vysokých dávkach.
@butterfly333 dostala som tip aj na magnosolv, užívajú ho aj tehotné, ale je na predpis lebo je registrovany ako liek 🤷‍♀️
To co si poslala ty je tiež v pohode.

milakrasna
3. jún 2020

@m_o_n_c_a_k ahoj. Ako si dopadla u Dr?
Beries Medrol stále?

butterfly333
3. jún 2020

@cilimata asi niekdy ráno neviem ešte sa.mi moc nechce toto už bude tretí kontrolný odber

m_o_n_c_a_k
3. jún 2020

@milakrasna ahoj áno beriem ho stále. Stále zatiaľ 20 mg. Odporučila mi aj intralipidove infúzie každé dva-tri týždne. Jednu mam za sebou a bud. týždeň idem na druhú. Okolo 12 TT by som mala ísť na kontrolný odber. Medrol asi zatiaľ do 15 TT, ale podľa mňa sa uvidí podľa výsledkov. Prehupsla som sa do 6 TT co sa nepodarilo posledne dva razy. Vždy som začala krvácať v 5tt. Dokonca aj vtedy keď som potratila až 9tt ale to som tiež začala krvácať v 5tt.takze pevné verím ze tento krát to vyjde. A ty si ako na tom? Tiež berieš medrol?

milakrasna
3. jún 2020

@m_o_n_c_a_k super 😍 silno ti drzim palce ✊✊ja začnem o 2 týždne. Malo by sa to brat 6t pred KET (embryo transfer).
S dr v klinike AR sme sa dohodli ze začnem brat medrol súčasne keď sa začnem stimulovať. To bude 3t -4t pred vkladom embrya. Je to kompromis riesenie lebo prvý pokus ideme dat fresh embryo.
Ja verím že to pomôže 🙏 už som na to psychicky pripravená.

lydia86
3. jún 2020

@milakrasna ahoj tak ja uzivam tieto vitamíny. Collagen a makovy olej (vápnik) mi poradila
@cilimata som spokojná.😉 Užívam aj serrapeptasu táto konkrétne by mala obsahovať aj probiotiká. D3 užívam v kvapkách. A STOP krčmu mi odporučili ako MG, B6, a draslík. Mám aj magnosolv ale užívam iba zriedka keďže už ho mám odskúšaný a spôsobuje že možno budeš častejšie behať no ako to povedať 🤔 na veľkú potrebu, toto isté spôsoboval aj mojej tehotnej kamoške inak je veľmi účinný. Pozor ak máš nizky tlak, neuživaj pretože znižuje tlak. Inak ak poprosíš u svojej gynekologičky určite predpíše. A Lacto Lady ako prevencia nech tam dole je to všetko ok 😂

milakrasna
3. jún 2020

@lydia86 ešte femibion ti tam chyba 😂 kyselina listová - treba brať ešte pred otehotnenim 😊
Ale inak super pack 👍🙈 ja mam podobný už nechystany,ešte kolagén dokúpim.

lydia86
3. jún 2020

@milakrasna ale mám no ten som nepridala na foto keďže ho každá určite máte 🤣🤗

cilimata
3. jún 2020

@lydia86 no úžasná si .. ja mám tiež rovnaku výbavu .. bože iba liekami sa furt napchavame ..

cilimata
3. jún 2020

@milakrasna
@lydia86
@m_o_n_c_a_k
@butterfly333 ešte by sme si mali zosúladiť že ako to berieme .. nech sa jeden nevylučuje s druhým ..
Ja ráno nalačno kolagen a Serapeptaza. S raňajkami vitamíny (KysL, d3, K,, selen, omega a q10) s makovym olejom, po raňajkách Medrol, pred obedom nolpazu, pred večerou nolpazu. Na noc zinok a magnezko. Cez deň do jedla skoro každého kurkumu.. 🙈🙊

majinka81
3. jún 2020

Baby drzim vam palce.Ja sa chystam na iui,beriem prednison na cytokiny.Idem brat aj clostyl.A dufam ze sa zadari.

butterfly333
3. jún 2020

@cilimata kurkuma sa brat spolu zo serepeptazu to beriem na lacno hneď ráno ako je písané a medrol a nolpazu tiež ráno na lačno ostatné vitamíny po jedle.