Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
Inak baby, konecne som nasla nieco, co mi chuti aj neosolene 😍 a to losos, robim si ho na ghee a je vyborny. K tomu rajciny a mam hrce za usami ❤️
@butterfly333 kto ? A za koľko ? Lebo mne ich vie Krstna pichat. Tak preto by má to zaujimalo
@sparkling jasne že áno proteín po tréningu. Umelé sladidlá dávam v pohode, exytritol, steviu, sukralozu... všetko s tým sladim. Ja sa tomuto nevyhýbam. Aj bcaa pred tréningom a tie sú tiež sladené. S losos je top .. zbožňujem ale kupujem ho len v Rakúsku v Merkúr alebo v yeme. Ostatný (lidl a pod) to je tučný šit ktorý je vypestovaný v poľsku a pod, s Atlantikom nemá nič spoločne.. hihi.. Treba kuk kvalitu a krajinu pôvodu
@cilimata ja som kupila teraz v ikea a zdaju sa mi dobre. Ozaj take krasne vysoke masko.
Ja som teraz zacala po roku cvicit, prestala som kvoli nejakym tym problemom, musela som sa viac venovat rodine, tak vsetko islo bokom. No vcera som bola prvy krat a dobre mi to spravilo. Kupila som aj permanentku na mesiac znova, dnes som bola na korculiach, zajtra rano zase fitko. No po tej strave, co teraz mam sa citim dost slaba. Resp. Nezjem radsej skoro nic, lebo je to bez chuti. No ten protein by som si veru kolko raz dala a bojim sa. Zvykla som nim nahradit ranajky aj v obdobi, kedy som necvicila. Odpocivaju mi na polici dve balenia weideru. Tak si rano pred cvicenim dam, ale iba do vody, alebo kupim radtlinne mlieko 😋😋😋😋 mnam. Tak zajtra uz budem pri cviceni hadam vladat
@cilimata ja sa to mlieko snazim vynechavat. Ved cytokiny maju co do cinenia so zapalovymi procesmi. A mlieko v protizapalovej strave miesto nema. Priberania sa nebojim nejako, kvoli mlieku. Ale toho zapalu ano. Inak sa citim tieto posledne dni fantasticky a mozem povedat, ze mam viac energie, viac vladzem a stiham, mam ine myslienky. Celkovo mi to pomaha vycustit hlavu, aj jed ma boli kazducky sval. Len ked raz z toho kolotoca clovek vypadne, tazko sa to startuje naspat.
@sparkling
@majoranka24
@butterfly333
@m_o_n_c_a_k baby mám výsledky. Odporúča vklad. Čo myslite ?
Ešte napísala
áno aj napriek tomu že dlhodobé užívanie medrolu spôsobuje veľké komplikácie už odporúčam riešenie gravidity ( môžete ešte počkať na ďalší cyklus, ale viac by som to neodkladala), infúzie intralipidov ešte posilnia účinok imunointervenčnej liečby Medrolom.
@cilimata super tak ideš do toho?
@cilimata Ja na to len tolko dievcata, ze mne pri nizsich hodnotach kazala cakat, co zaberie liecba. Tak ja uz neviem. Asi tie cytokiny nebudu pricinou mojich potratov? Kazdemu kazu inak
@sparkling lebo mne ako vidíš mojs výsledky tak napísala že odporúča ket a intralipidy
@butterfly333 aha tak tam to aj zdovodnila. Keze ty ides ivf, a ja normalne. Pri ivf teda problem nebude. Idem
Pohladat moje vysledky. Ja mam myslim zvysene presne toe, ktore su rizikive pre normalne pocatie. Aj ked to mierne nechapem, pretoze otehotniem sice, ale potom to odide. Neviem aky je v tomto rozdiel pri ivf a normalnom - otehotnies a potom co? Snad som to napisala zrozumitelne
@sparkling no ja idem na Ket no tiež sa bojím že koli tým cytokinom sa to malé neudrží. No modlím sa každý deň aby sa to podarilo. 🙏🙏🙏 A ty nejdeš na umelé ?
Píše že hodnoty vnútorného prostredia a zápalové testy sú v norme. Tak potom prečo mám tie cytokyni také vysoké
@butterfly333 nie, lebo ja otehotniem aj prirodzene, len sa to nikdy neudrzi... a vraj tieto cytokiny co mam zvysene mozu byt dovodom tych skorych potratov. Maximalne skusime to iui.
@sparkling jaaj no mne sa s mojim vajičkami ani prirodzene nedá skúšame už 2,5 roka naposledy sa nám podarilo 2018v júni som v 6tt potratila od vtedy nič 2x IUI neúspešne.
@sparkling to máš celkom fajne výsledky
@butterfly333 vidis a aj tak aom
Na 20 mg medrolu, co zas nie je tak malo asi. A otehotniet mi az do kontroly neodporucaju....
@cilimata držkám palce nech Vám to vyjde. Pôjdeš teraz, či ešte počkáš? A ešte keď sa k Medrolu pridajú tie intralipidy, pôjde to pekne dole, uvidíš. Ja tiež možno len kvôli tým infúzkam to babetko držím.. Ja som jej v Utorok písala, že som tehotná a hneď v Piatok som bola na intralipidoch.
@sparkling @ butterfly @cilimata baby ja som porovnala všetky naše hodnoty. Vy mate zvýšené 4 cytokíny a ja iba dva a to len mierne. Podľa mňa bude problém práve v tých spodných dvoch čo máte zvýšené, alebo v tom, že máte zvýšené až 4 ry druhy . Mne možno netreba preto veľa. Medrol si podľa mňa rýchlejšie poradí s dvoma ako so 4mi. Možno sa ti preto neudržalo @ sparkling, aj napriek tomu, že si medrol v čase otehotnenia brala dlhšie ako ja. Ja verím, že nabudúce to už bude dobré. Podľa mňa kebyže skôr zistíš tehotenstvo a šupnú ti infúzku, imunitu potlačís. Mne povedal každé 2-3 týždne intralipidy. Radšej chodím každé 2. Aj keď neviem čo to porobí s mojou imunitou, ale zatiaľ som v pohode.
@butterfly333 a nemala si tie úplne prve výsledky podobne? Pred igamliou?
@sparkling kedy ideš na kontrolu?
@m_o_n_c_a_k az v july, cca v polke
Ja uz mam chut sa na to vys***** 🙁
@sparkling kokos ja byt doktorkou šlahnem ti po ovulke intralipidy nech sa posnažíte tak aby po 2 týždňoch vyšli znova cca v 5tt. Keď sú také dobré a siahnu tu imunitu. Lenže ja neviem načo ty lekári furt čakajú. Ja už mám dievčatá z nich nervy. Detská mi nepredpíše pre malú lieky na alergiu lebo nemá z Mája papiere. Aké papiere boli sme na kontrole. Ma pokračovať v liečbe. Tak som jej povedala, že je alergia, alergologička nedvíha aona dva dni nemala lieky v alergickom období. Že si overím, či mi môže nepredpísať lieky. Hneď sa všetko dalo. Moja gynekologička mám pocit, že by čakala aj na môj 20ty potrat. Kedy si neriešim veci sama nič nebude. No nejdem sa znervózňovať, ale série ma, že to proste často vnímajú ako prácu a berú nás ako číselká. Doktor čo zastupoval raz moju gynekologičku mi začal rozprávať po potrate štatistiky na upokojenie a povedal, že kto vie či som vôbec bola tehotná. A ze co má on co riešiť partnerov spermiogram, že to nech si beriem a dám partnerov mu doktorovi. No čo vám poviem. Lekár 100-ročia. A ja s hisákom von
@sparkling nie neser na to. Hlavne hlavu hore. Vyjde to. Teraz už musí. Máš adekvátnu liečbu. Aj keď si myslím, že by to mohli trosku urýchliť. A ved za testy si platíš. Keby ideš skôr? Však ty si to zaplatíš. Pošlú ti to mailom. Ja som predtým premýšľala tak, že aby mi to vyšlo s ovulku aby som mala už výsledky nech sa môžeme snažiť. Ale nepýtala som sa ci môžem skôr. Lebo sme sa teda po ponáhľali nooo.

No, uvidime, ze co...
@cilimata teba som sa chcela spytat. Konzumujes popri medrole protein??? Pytam sa kvoli tomu ze sa nesmu umele sladidla...