Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@cilimata áno 3 hodky väčšinov. Niektoré baby si povedia, že by chceli tak 2,5 hodky a podla toho ktorá sestrička tam je tak trošku zrýchlia, keď vidia, že je to ok prvý krát. A áno ja keď prídem domov z infúzie hneď si pýtam termín o 2 týždne. Mne minule povedala, že cez mail sa mam objednať, aj keď som stála oproti nej. Nechapačka.
Ona ta podieľa hlavne kvôli tomu, že už asi dosť dlho berieš ten medrol a ešte ho budeš brať do 15 tt a teda ešte ten jeden cyklus. Aby si ho dlho nebrala. Tie intralipidy to ešte stiahnu. Ale je to na tebe. Mne sa to zatiaľ vydarilo, no sparkling nie. Je to stále také 50 na 50.
Ste si dali preteky o najvyssie cisla dievcenece? Akoze. Mne je trt platne, ze to nemam zvysene moc, ked aj tak vzdy potratime. A inym odporucaju pri tych hodnotach KET. Z mojho pohladu ak ja otehotniem, tak je to to iste ako KET. Takisto to mozes asi potratit. Tak to nechapem
😕 v duchu si predstavujem scenu, ako by som sa asi dr spytala, ze preco je to tak a aky je na to dovod - fakt ma to zaujima uprimne. Uz sa vidim, ako jej vysvetlujem, ze chodim na konika a tam take pisali a videla som aj jej maily 🤣🤣🤣🤣 MK to je int fenomen baby
No ja už mám výsledky u gynekologicky ale mne je to na fotke vidno kuknem
@cilimata Aj brucho mam teraz tucne, ale aspon si mam do coho pichat Clexane!😁
Ja mam 18,31 a 0,24 a to mam najvyššie z vás. Teraz neviem ci je to dobre, alebo zlé. 🤷♀️
@sparkling fakt je tam 👻
@majoranka24 vidis, tomu sa povie vidiet pohar z pola plny!!!! 🤣
@sparkling ja dúfam že tie intralipidy pomôže lebo už fakt neviem čo ďalej.
@cilimata Podla mna, ked ti odporuca vklad, tak chod. Mne Medrol zabral, vysledky som mala v norme. Teraz som bola na 2.kontrole a tie svinske cytokiny sa mi zase mierne zvysili.☹ Nie vela, ale o nieco ano. Jeden sa dokonca dostal kusok nad normu.☹ Pritom stale beriem 12mg Medrolu.
@butterfly333 no ono je tam ruzova palica, len kon toe forky strasne devastuje...podstata je, ze ten duch nesilnie
proste. Ale ze by rolko testov bolo na prd?
@majoranka24 už máš výsledky ?
@majoranka24 to fakt sa mierne zvýšili...🤔
@cilimata Ja mam nizsie cytokiny ako ty a mna drzi dlhodobo na 12-tich mg. Neviem, podla coho urcuje to davkovanie.☹
@butterfly333 musia pomoct. Inac ja uz neviem 😒
@sparkling ved to musí už niečo pomôcť. Keby som mladšia tak kašlem na to netlačím tak na to no o mesiac 41r.
Ja nechápem, ako sa to potom nejako podarilo mne. Ja som zobrala prvú tabletku až keď som bola tehotná už. Tak už nechápem čím to je.
@butterfly333 Ano, uz mam vysledky.
@lydia86 Tak aj ja sa pridavam.😀 NK bunky 3,68 a NK abs.pocet 0,13.
@majoranka24 ozaj kedy plánuješ na vklad. Začínaš IVF či máš mrazačika?😊
Tak ja mam 18,24 a ma byť od 5 - 24, a ABS. Počet mám 0,24 a norma je od 0,1 - 0,5. Ze by záviselo aj tých NK buniek?!?
@sparkling tak je to s tými testami tak zvláštne. Aj to ze si len 2 dní krvácala. Ale podľa mňa bud ti HCG klesá pomaly. Alebo aj napriek tomu krvácaniu si ešte tehotná a telo sa zbavilo len nadbytočnej krvi. Aj keď na druhej strane ak by si tehotná ešte bola, čiarky by boli silnejšie. V každom prípade, nechceš si ísť dať vziať krvičku? Prípadne nech na Sone pozrie gynekologička či všetko vyšlo čo malo. Ja som tak tiež bola po biochemických. Chcela som si byť len istá ci je všetko ako má byt. Bála som sa aby tam dačo neostalo a nespôsobili zápal. Ja som osobne bola pokojnejšia.
@majoranka24 s mužom sme sa dohodli počkať. Ideme na dovolenku od 8.7. A tam mi začne aj cyklus .. že viac budem oddýchnutá a v pohode .. tak to urobím asi tak. Snáď to neposerem a nezhorší sa to. Nejako začínam veriť tým infúziám keď to tu tak píšete.
@m_o_n_c_a_k
@lydia86
@butterfly333 no ja tiež 40rokov .. a o nemám ešte ani jedno maličké. Bože revem rovno ... :(
@sparkling už musíme niečomu sakra veriť. A teší má že tu mame aspoň jednu tehuľku ... tfuj tfuj nech sa drzi. A dufam že budmee postupne aj my.
@cilimata veru musí sa to už podariť ja tiež verím v tie infúzie no a nádej mi dáva ten ket že ideme do DE lebo moje vajíčka z toho by nič nebolo už sú ma prd staré.A máme mladých darcov tak dúfam a verím v zázrak.🙏🙏🙏🙏🙏
@tamiiik ahoj čo ti nakoniec pomohlo na tie cytokyni??
Dievčatá verím, že keď som ja otehotnela a zatiaľ sa to drží budeme Vám aspoň akou takou nádejou, že to ešte nie je stratené. Ze to ide a dá sa to. Musíme veriť. Držím každej z Vás veľmi palce. Nech sa Vám to na prvý šup podarí.
@butterfly333 fu, ja si to uz asi nepamatam ani 😂 ale brala som len medrol nic viac. Myslim ze 5mesiacov. Potom som otehotnela a vsetko dobre dopadlo
@butterfly333 no u mna nebol problem potratu cytokiny, tak ako si to Bergendiova myslela. My sme taktiez ani nemali problem s prirodzenym otehotnenim..

@cilimata ja NK 9,49 a NK Abs 0,16