Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@sparkling ďakujem 😍 posnazim sa 😂
@milakrasna áno len čakám dnes ms
@butterfly333 serrapeptasu mi poradili na cytokiny brať 3 mesiace dievčatá v skupine ktoré mali skúsenosť predo mnou, dajaký čas prestávka a môže sa užívať ďalej. No jasné že to nie je pravidlom...Ak vám dr. povedala že ju berte dlhšie ako 3mesiace tak sa radšej riadte ňou. No podľa mňa ideš na ket a budeš pichať fraxik tak by som vysadila už počas stimulky nech nemáš moc preriedenu krvičku.
@sparkling pri wobenzyne nevie či ten fraxik neberiem ho a ani nezačnem radšej pretože tiež podobne ako ty vitamíny mi idú uz krkom...
@milakrasna moc sa teším s tebou ❤👍🤗 ja už tiež ledva čakám na MS a začínam...
@lydia86 mne dr nič nekazala sama som si nasadila serrapeptazu keďže mám operovanu nohu v nej šroby a necítila som ju dobré zrejme ten zápal je tam. .No dnes ma prísť ms zatiaľ nič tak dúfam že dnes zajtra príde a teda kedy ju mám vysadiť?
@butterfly333 pocuvaj. Hybaj do lekarne pre test. 🙏
@butterfly333 hej mne ju dr. tiež neodporučila no cez dievčatá som sa o nej dozvedela viac. Až neskôr keď som si lepšie prečítala papiere z imuno tak tam bolo napísané serrapeptasa a nič viac. Ani som to neriešila čo to je keďže dr. mi nič nespomenula. Taķ som pátrala sama o serrapeptase...🤷♀️ Mne keď príde MS budúci týždeň začínam pichať fraxik s hormonmi a serrapeptasu vysadím určite už len preto že ak by bol vklad embrya cca za 15 dní tak sa to berie ako tehu a vtedy sa neodporúča.
@sparkling moja načo aj tak tam nič nebude
@lydia86 mne ju sestra odporučila takže ju beriem neviem či som nezačala 4 balenie. No dneszajtra ma prísť ms zatiaľ nič. No na 12dc idem na sono do Brna aj na intralipid tak sa spýtam od kedy mám pichať clexan či už pred vkladom keďže mám za sebou 7x MA a mám trombofiliu mutáciu MTHFR C677T homozygot.
@butterfly333 tú mutáciu mám aj plus ďalšie tri. Mne fraxik napísala dr. z Brna začať brať druhý deň ako začne MS takže cca 15-17 dní pred vkladom embrya ha začínam pichať potom celé tehu. Určite ho budeš mať v stimulačnom protokole, podľa mňa budeš pichať už pred KET.
@lydia86 aj ja mám ešte ďalšie 3. No ja to tam nemám pozriem.
@lydia86 toto mi napísala
@butterfly333 budeš pichať od KETu čiže v deň vkladu embryjka. Intralipidy v deň ultrazvuk kontrolny. Takže tá serrapeptasa je na teba ak chceš vysadiť tak v deň keď pichneš Clexane už nedáš serrapeptasu. A inak tie čo máme mutacia mali by sme konzultovať u hematológa užívanie serrapeptasi. Jasné že som ani nemukla pred ním dnes na kontrole keďže chcem znížiť cytokiny...
@butterfly333 tu istu mutaciu mam aj ja. Len u mna je vraj nevyznamna, homocystein je v norme
@butterfly333 noooo! To aj ja som si myslela
@lydia86 vysadim ju pred vkladom teda ako mi dajú injekcie.
@sparkling no a ako si na tom ???
@lydia86 a na hemato pôjdem až keď sa to podarí tak mi aj povedala.
@butterfly333 hej detto 😉
@lydia86
@butterfly333 baby ja cakam, co sa z toho vykluje. V pondelok idem na hematologiu a som mierne znechutena z pristupu v mojom centre 😳 no napriek vsetkemu mi
aj tak pomohli vo vela veciach, takze som im napriek tomu vdacna.
@lydia86 mne nechceli dat nic zatial, ze nevedia, co to je a ako sa to bude spravat, dost som bola z toho v strese. A v centre mi lekar povedal, ze on neni toho nazoru, ze mam toto brat a podobne. Ani len poondiaty progesteron mi nedal, co bezne pro ket davaju okamzite a detto fraxik aj u vas ako vidim, ako indikacia staci aj malickost a preventivne ho daju.... do iui tiez chcel ist bez stimulky. No to vsetko preto, lebo som zatial trochu tehotna prirodzene. A mam uz riesit so svojim gynekologom, to uz nie su veci, ktore sa tykaju centra. A moj lekar teda dobre celkom, tam som spokojna
@sparkling a máš už aj hcg z krvi? 🙏 som zvedavá čo ti ten pondelok povedia. Ku komu chodíš na hematologiu?
@lydia86 @butterfly333 tie intralipidy mne nespomínala Dr. To vám na imunologii povedala ze pred KET? Už mám z toho mišung...
Ja beriem od včera medrol a fraxi budem pichat od KET. Preventívne, všetko som mala OK len ten Antitrombin mam 94%. Síce mi napísala ze sa nepotvrdil deficit ale budem si pichat.
@milakrasna ja buducu stredu idem do imuno na testy, medrol beriem 6 týždeň a chcem sa spýtať na tie infúzie či mi ich predsa nedá pretože ja ich tiež nemám. Som si ich pýtala ešte s medrolom no povedala zatiaľ netreba takže asi až pred stimulkou, KET či ja už neviem tiež podľa čoho to dáva...🤷♀️
@milakrasna mam. Ale som strasne opatrna, preto zatial nechcem nic konkretizovat.moze to este dopadnut tak aj tak. A na hematologiu idem do hemomedika v nitre, zatial som bola raz a teda som nadmieru spokojna. Doktor mi vysvetlil, mal na mna cas a vsetko bolo v poriadku. Aj sestricka je velmi zlata. Takisto som citala negativne komentare tu na koni na imunovital, ale tam tiez nemozem ani pol kriveho slova povedat, lebo doktorka odpisuje v priebehu dna, zaujima sa a je tiez velmi zlata a za tych 25 eur mi fakt odpisuje a odpoveda uplne super. Mam kazde 2 tyzdne intralipidy, cytokiny klesli, uz len jeden mam kusok zvyseny. Norma je so 55 a ja mam 56. A stale mam nedostatok vit. D.onedlho nabieham na 16 mg davku medrolu.

@sparkling ja teraz dám ten wobenzyn .. a uvidím po vklade či sa podarí a či to vlastne vôbec zabralo ..