icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

sparkling
25. jún 2020

@lydia86 ja uz som vsetkym povedala, ze ked bude treba, tak aj do rakety sadnem a na Mars poletim, vsetko vydrzim, len nech je to v poriadku.

lydia86
25. jún 2020

@sparkling 🤣🤣🤣🤣🤣 zoženieme raketu a poletíme s tebou...🤪😂

milakrasna
25. jún 2020

@sparkling tak potichucku drzim silno palce 😍✊✊

majoranka24
25. jún 2020

@lydia86 Mam presne tu istu mutaciu a tiez picham Clexane uz hned od zaciatku MS. Je to zatial len par dni, ale uz mam podkovane brucho.😁

lydia86
25. jún 2020

@majoranka24 budeme ako lienky 🐞☺ aké hirmoniky máš?

lydia86
25. jún 2020

@majoranka24 #hormoniky#

majoranka24
25. jún 2020

@lydia86 Ja mam Estrofem, Lenzetto sprej, od dnes Utrogestan, uz ok konca februara Medrol, picham Clexane a k tomu hromadu, hromadu vitaminov.😁

sparkling
25. jún 2020

@lydia86 jasneeee, beriem vas vsetky 🥰 o 2-3 tyzdne mam kontrolu, tam sa uvidi, co so mna bude a nebude

butterfly333
25. jún 2020

@milakrasna áno na imuno mi napísala že pred ket 2x a po ket až do 15tt intralipidy.

sparkling
25. jún 2020

Dievcata, ja mam len obavu, co bude az vysadim Medrol v 15. Tt tehu. To uz potom ten narast cytokinov nevadi ci ako?

lydia86
25. jún 2020

@majoranka24 aha takže ty už máš mrazačika pripraveného to je super a kedy vychádza KET?

lydia86
25. jún 2020

@sparkling bude to dobre uvidíš 🙏🤗

majoranka24
25. jún 2020

@lydia86 Nemame mrazacika. Ideme na ET teraz v utorok 30-teho.😊

milakrasna
25. jún 2020

@sparkling to by už nemalo vadiť... Ta imunita je pre embryo nebezpecna hlavne v prvom trimestri.

lydia86
25. jún 2020

@majoranka24 no tak to potom držím palce a o dva týždne čakáme krásne // čiarky.

majoranka24
25. jún 2020

@lydia86 Dakujem.😊

cilimata
25. jún 2020

@sparkling
@lydia86
@majoranka24
@milakrasna baby prišli mi tie ovulacne. Kedy ich mám cikat ? Som 6den cyklu. A ráno alebo večer ? A to keď tam uvidím dve čiarky znamená ovu tak mame ísť na to ? Prepáčte vôbec sa v tom nevyznám. Dik

cilimata
25. jún 2020

@sparkling snáď nebude už vadiť vysadenie. Ja sa teším keď sa toho medrolu už zbavím. Konečne

cilimata
25. jún 2020

@majoranka24 lenzeto spray je načo ? Prosím

lydia86
25. jún 2020

@cilimata ak máš dostatok testov tak kľudne začni zajtra ráno. Testuj každý deň a ak tam budú dve rovnako silné čiarky tak idete na to...Ak tam bude duch je to vždy negatívne. Kľudne to sem každý deň supni poradíme.😉

lydia86
25. jún 2020

@cilimata tuším lenzeto je na rast sliznice @majoranka24 oprav ma ak sa mýlim 😬

majoranka24
25. jún 2020

@lydia86 Mas uplnu pravdu.😊 Je to na rast sluznice.

majoranka24
25. jún 2020

@majoranka24 sliznice😁

m_o_n_c_a_k
25. jún 2020

Ahojte dievčatá, konečne som si našla čas sem znova kuknúť. K tomu fraxik..... Mne aj hematologička aj Dr. Beegendiova potvrdila, že začať si pichať fraxik až keď som už tehotná je také trošku neskoro. Ideálne je už aspoň 2 týždne pred. Povedala, že niektoré si to pichajú už cez ovulku. Tak neviem prečo vám to dávajú až keď idete na KET. Ale asi majú na to nejaký dôvod.
@lydia86 držím palce, nech je všetko v poriadku a veru o 2 týždne čakáme na //
@sparkling tak po 15 TT neprestane úplne brat medrol, tam ešte je jeký čas kým ho vysadíš. Vsádza sa postupne. Neviem koľko, ale podľa mňa 1-2 týždne určite. Možno viac nemám skúsenosti. A už by si v tedy malo dieťatko poradiť. Taktiež si myslím, že tie hodnoty nepôjdu hore hneď, ale postupne. A verím, že keďže si už mala výsledky dobré. Tak sa to podarí už teraz. Podľa mňa to, že ťa dali hneď na tie intralipidy pomohlo.
Ja si myslím, že mne hlavne tie pomohli.
@majoranka tiež držím palce aby sa to vydarilo.

m_o_n_c_a_k
25. jún 2020

@butterfly333 ta menštruácia ti môže meškať aj z medrolu. Čítala som v tom letáku, že môže byť aj mimocyklove krvácanie, alebo teda nepravidelnosť. Tak verím, že šikovno dôjde aby ste mohli začať už riešiť tiež veci okolo KET.

butterfly333
26. jún 2020

@m_o_n_c_a_k z medrolu to určite nieje lebo od kedy ho beriem ms mám presne aj predtým som mavala cyklus presne. Ja myslím že to tá kombinácia čajov malinik a alchemilka. No dúfam že dnes príde včera som aj víno červené dala.

butterfly333
26. jún 2020

@cilimata podľa toho aký máš cyklus a ovu rob najskôr po 10h a predtým nepi aspoň 2 hodiny.

sparkling
26. jún 2020

@cilimata zlatko kolko testov si kupila? Netestuj z prveho ranneho, pred testovanim menej pi - aspon dve hodiny. Z vlastnej skusenosti (lebo ja vypijem aj cely sud) - je to na tych testoch dost vidiet.na zaciatok by som povedala, ze ti staci jeden test denne v rovnaku hodinu. A stiahni si fertility friend appku do mobilu a skus merat teplotu

majoranka24
26. jún 2020

@butterfly333 Meskanie 1 den nic nie je. To mozes mat zo stresov a napatia. To je zakon schvalnosti, ked to najviac cakas, tak meska. Neboj, mozno dnes alebo zajtra sa uz dockas.😊

butterfly333
26. jún 2020

@majoranka24 ved to aj ja si to vravím to je zákon schvalnosti akurát keď ju čakám tak nikde no dúfam že dnes príde.