Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@m_o_n_c_a_k
@butterfly333 inak MS mávam ako hodinky aj ovulku a teraz ako som bola na ultrazvuk pondelok v Brne sa ma dr. pýtala ako dlho beriem Medrol 6 týždeň. Vravela ze sa nemám lákať ale podľa ultrazvuku vidí že Medrol mi posunul cyklus a MS bude o dosť neskôr. Ak nie si tehu tak to môže byť medrol...🤷♀️
@butterfly333 ono to závisí asi aj od toho že ja musím vyprodukovať vajíčka a ísť na odber, podľa mňa nech som aj tam prekrvená...🤷♀️ a inak Clexan je ze vraj lepší lebo tak nestípe.
@lydia86 no beriem medrol už 4 mesiace a ms pravidelne presne na deň. Ja myslím že to bude tým že idem na Ket. Tak stres a tak
@butterfly333 tak to určite bude stres ako naschvál..inak skús tonick ak vínko nepomohlo.
@butterfly333 ako pise
@lydia86 vinko, tepla van, zacvic si, alebo dobry sex... to posledne som pouzila po poslednom potrate ked xo mna vypadlo par kuskov a potom uz nic..., tak sme si šuchli a už to išlo.
@majoranka24
@lydia86 a to ti dala dr pred vkladom dávať ? Či striekať ci čo to je .. ?
Tu v ba mi nič nepovedia iba estrofen 3x a potom progestrac
@lydia86 asi no ja som brala vždy fraxik a v pohode mňa neštipal no uvidím na clexan.
@butterfly333 za mňa môžeš aj gin tonic 👍😂 dala by som si aj ja taký dobrý drink s tebou 🤪
@sparkling mne tieto testy nikdy neduchovali, mne pre zmenu duchovali clear blue pepino a rapid. Aj to bolo po užívaní stimulantov... Veľa vecí ovplyvňuje výsledok testov a nemusí to byť šarža testov, môže to byť aj prítomnosťou liekov v moči ako umňa
@lydia86 moja tak si dnes dám si mi spravila chuť mám toho doma dosť čo zostalo zo svadby.
@korytnacka1981 ja som bola zatial vzdy spokojna, len tato posledna varka v tychto novych obaloch je cudna. V case ked mi duchovali som este nemala nasadenu liecbu, Tak to asi nebolo tym. Su tam zabalene dva druhy testov a jeden z nich teda duchuje no 🤷🏼♀️ A napriklad ovulaky su uplne top, klasicke z obchodu sa na ne nechytaju vôbec.
Baby čo ak znova zatvoria hranice ja to zas nestihnem do Brna porazí ma ešte aj tá sprostá ms mešká 😡😡😠
@butterfly333 nezatvoria... Ja to tiež sledujem. Tie nove prípady sú Čadca a tam už zavreli školy školky atď. Vraj to tam maju podchytene
@butterfly333 Neboj, podla mna si teraz v lete nedovolia zatvorit hranice pre nejakych 200 chorych.
@majoranka24 no dúfam že nie šak by ma už porazilo už to brno riešim od februára a ešte som sa tam nedostala
@milakrasna

@m_o_n_c_a_k ahoj ja fraxik začínam pichať pred vkladom 2-3 týždne mne ho tak dali. To nie ja mám mať o 2 týždne// čiarky ale to
@majoranka24 začína ako prvá čo ide na KET 😁 😂ja ešte dobrý mesiac. No rada by som prijala aj ja // za 2 týždeňe 😘😘😘🤣