Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@butterfly333 ty si chod kupit ten test!!!!! Pakuj! Jeden mama test a a lady max tiez.... povinne.
@sparkling moja veď aj tak na ňom nič nebude

@butterfly333 prosim ta nekecaj a chod ho kupit. Proste to urob a otestuj. Ja mavam dobre tusaky niekedy
@butterfly333 inaaac, ty nechces riskovat to, ze ak si nahodou tehu, tak by si si mala pichat, vsak nie? A pre istotu dst progesteron? Há?
@sparkling nie moja injekcie sa vôbec nebojím už som si pichavala fraxik veľa krát toho sa nebojím no viem že tam nič niej . Prišla som z práce rýchlo variť a do mesta sa mi nechce tak len tie čínske mám a na ňom zas len duch či čo to je kanalik
@butterfly333 ty si ma nepochopila. Mala by si si urobit riadny test, aby si vedela, ci si pichnut.
@sparkling jaaaj no som ťa veru nepochopila 😆😆😂 ale je to podľa mňa zbytočné dávam si vínko sex tak snáď sa už rozbehne nemám tonic doma
@sparkling spravím im test ja sama osobne 🙂 pred ms 🙂
@sparkling víno zatiaľ nepomohlo ani sex včera dnes tak som mojho poslala po ten tonic tak už ho popijam uvidím dúfam že už príde.
@lydia86 ja gonal 200 jednotiek a orgalutran.
Ja som mala tiež tak veľa 🐣🐣 ale oohs som nemala. koľko máš rokov?
Baby tak kamoska je po vklade v Brne dnes! Že top, muž mohol byt s ňou cely čas. A pichli jej pred vkladom ovitrell .. čo na sk ibs pred výberom dávajú .. že vraj to pomáha na uhniezdenie. A ešte dostala clexan tiež vraj pomáha.
@milakrasna 34 mám ja som mala 150 dávku no teraz znížili nech nedostanem zasa ten ohss...🤷♀️ a ty máš koľko rôčkov? Asi tiež druhé IVF však ☹?
@cilimata av ktorom centre bola?
@butterfly333 reprofit
@cilimata aha tak držím palčeky nech všetko dobre dopadne
Baby ms stále nikde ani tonic nezabral nič už ma to nebaví 😡😡
@butterfly333 uz si bola kupit ten test?
@sparkling ešte nie som v robote no nič na ňom nebude ja verím že dnes sa milostivá dostaví.
@lydia86 ja 30 a už idem na druhé IVF. V tyzdni idem na folikulometriu,som zvedavá čo vajíčka 🐣😁
@butterfly333 uz dorazila?
@sparkling ešte nieeee 😪😪😪
@milakrasna tiež moje druhé IVF...🤷♀️ tak nech je 🐣 dostatok a hlavne kvalitných 😁👍
@butterfly333 no keď tonic nezabral tak už fakt neviem...🤔
@lydia86 veru nie a to som celú fľašu vypila. No zajtra už budem 1dc určite

@lydia86 no iba že ja nepijem takže mi to nevadí. Keď som bola mladšia áno no teraz už nie sem tam keď si dám víno ríbezlové. Ale ináč nie.