icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling dúfam že aj mne pomôžu 7.7 idem na prvú

lydia86
30. jún 2020

@milakrasna tak to je super hlavné veľa tekutín pri stimulke nezabudni.😉😊 Podľa mňa pleť budeš mať z medrolu tiež ju mám oveľa krajšiu...👍

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 urcite. Len ja pritom trpim, mna dost boli ruka - neviem ci z toho ako to tecie alebo z toho, ze mam zakaz hybat s rukou. V zivote ma tak infuzka nebolela ako tieto lipidy

butterfly333
30. jún 2020

Baby keď si mám pichať clexan esreešte ho nemám doma až 7.7 mi dajú recept no fraxik je to isté že? Lebo ten mám doma že či mi treba ten clexan lebo keď mi ho predpisu v Brne budem ho platiť celú sumu. Ja aj tak pôjdem na hemato tak ona mi ho dá na predpis aj gyn.

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 odkial si?

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling mňa tiež občas bolela ruka tak strašne neviem čím to bolo to keď som bola po operácii na infúzkach

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling Hlohovec

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 gynekolog ti moze predpisat samozrejme. Prv ma napadlo, ze ti poziciam skatulu celu a vratis mi 😅

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling ďakujem si zlatá. No nieje to jedno či clexan alebo fraxik? Alebo mám sa spýtať gyn či mi ho nepredpiše?

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 mne zmenili zo dna na dem z fraxiku na clexane. Hoc nemam s fraxi ziaden problem. Hematolog povedal, ze bude radsej ak si budem pichat clexane ako fraxi. Ale tak je to to iste. Len clexane je drahsi

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling clexan sa dopláca 3,89 € že?

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 a mas s tym fraxi nejaky problem? Alergiu alebo tak? Ak nie, tak kludne myslim ten. Ja som vravela na hematke, ze nemam problem, ani alergiu. Tak zavahal, aj ny mi ho nechal, ale nakonec povedal ze radsej mi to zmeni

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling nie nemám žiadne problém s faxikom

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 musela by som najst blok ale za dva baliky a anopyrin som platila tusim 10 eur? Tak moze byt. A fraxi cca 1,70 eur doplatok

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 tak pichaj ten. Mna dokonca tusim menej stipal a ta injekcia je taka mensia celkovo, clexan ma dost stipe. Nechapem, ved je vraj lepsi

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling som to pozerala 3,89€ cena fajn lepšie ako skoro 30€ za jednu krabicu a keď ja si ho mam pichať celé tehu ak sa teda podarí

lydia86
30. jún 2020

@butterfly333 mňe Clexan predpisali tiež v Brne keďže u nich to je ako fraxik. No ja som im povedala že si dám fraxik predpísať na SK u hematológa aby som nemusela v CR platiť plnú cenu za Clexan. Nemali s tím žiaden problém v stimulačnom protokole mi tiež opravili miesto Clexan na fraxik.

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 no to isto lepsie. No fakt, ak ho zatial něas a potrebujes pichat tak v pohode fraxiparin. Potom zmenis keby bolo treba alebo by si mala predpis uz na clexan. Tam ti noc nehrozi, ja som menila zo dna na den

butterfly333
30. jún 2020

@lydia86 tak to je dobre aj ja sa na to spýtam lebo fraxik mám doma aj som nan zvyknutá

sparkling
30. jún 2020

@lydia86 no mohla si si aj na SR popytat clexane v pohode ak by si chcela. No podla mna je drahy a zbytocne oproti fraxi

sparkling
Autor odpoveď zmazal
sparkling
30. jún 2020

Inak baby.... co by ste povedali na sukromnu skupinu? Davame tu dost take veci kolko krat, ze nemusia to vsetci citat...

lydia86
30. jún 2020

@sparkling hematológ mi odporucal fraxi a v Brne mi do protokolu automaticky napísali Clexan za ktorý by som u nich platila tak som sa radšej riadila hematologom a dala si fraxi predpísať u neho a nemusím riešiť cez CR. V CR mi vraveli že clexan mi poisťovňa nepreplati tak idem na fraxi z SK bude to lacnejšie.

sparkling
30. jún 2020

@lydia86 zavidim to ho. Tato svina stipe jak besna. Viac ako fraxik. A stipe dlho po vstreknuti. Takze tak. Za mna lepsi fraxi. Ale zas tie ihly su tupe u niektorych injekcii fraxi - nevedela som kozu prepichnut.

lydia86
30. jún 2020

@sparkling hej pamätám si pred cca10 rokmi som si pichala kvôli zlomenej nohe fakt boli tupé daktoré ako šlak to zas bude....🙉🙈🤣

butterfly333
30. jún 2020

@sparkling presne ak mňa to napadlo 👍👍👍

m_o_n_c_a_k
30. jún 2020

@cilimata tak to je celkom dobre. Skus ešte zajtra to je len 12dc ja som pri takomto cykle mávala ovulku cca 11,12,niekedy 13 DC. Teda ja som ju nemerala, ja som ju skôr cítila a mávala som výtok. Tak som sa riadila nejako podľa toho.
@milakrasna tak drzkam palce.
@sparkling super to je pekne, ze sa ti to tak znížilo. To by som bola rada aj vedela, že ako som na tom. Už beriem. Medrol 5 týždeň a k tomu už 3 intralipidy. A ja som teda mala výsledky asi z vás najmenej zvysene ak si dobre pamätám. Tak ja neviem. Ja už možno nemám ani imunitu. Teda cytokíny. Možno už aj nulové hodnoty 😂😂😂..

sparkling
30. jún 2020

@butterfly333 co ta napadlo?

sparkling
30. jún 2020

@lydia86 vraj niektore sarze vyrabane v Irsku. Vravwl mi hematolog, pytala som sa na to specialne

sparkling
30. jún 2020

@m_o_n_c_a_k kedy ides na dalsie? Pisala si v piatok... tento alebo az ten dalsi?