Embryotoxické cytokíny
Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?
@elka77 Elka, mohla by si prosim postnut este raz tie vyledky? Ja mam odchylky v cytokinoch a v NR Dzurillova povedala ze nie je potrebna ziadna liecba a v Ba v Imunovital (Prokopovicova) povedala ze nasadit kortikoidy (este som nezacala, len dnes mi to povedali). A to som doniesla aj do NR aj do BA na konzultaciu tie iste vysledky/hodnoty. Dakujem
@milakrasna ahoj, a vies prosim poradit ktore? lebo ja detto, bola som s tymi istymi vysledkami v NR (Dzurilla) a v BA (Imunovital) a v NR povedali ze nie je potrebna liecba a v Ba ze treba nasaidt korikoidy. Tak by som to mozno sla prediskutovat este niekde. Dakujem
@ressankajanka A uz ti zmizli tie prejavy:(?
@m_o_n_c_a_k prosim ta v ktorom centre si bola?
Ahojte baby.. vyšli mi cytokiny IL4 nizsie.. ostatné cytokiny aj Nk bunky v norme. Je to niečo nebezpečne? Som 11 tt
Ahojte,je tu nejaka zienka,ktora mala zvysene embryotoxicke cytokiny a odmietla liecbu medrolom a vynosila babo?Pripadna zienka ktora brala pocas tehotenstva serapeptazu?dakujem
Ahojte dievcata ak by ste mali záujem ostali mi dve krabicky Clostilbegytu
Posuvam za 6e spolu 🙂

@tamiiik ja som potratila v 23tt dvojicky ,všetko bezproblémové ,príčina neznama, z hodiny na hodinu sa mi spustil pôrod ktorý nevedeli zastaviť a živé bábätká som musela porodiť , boli živé ale nakoľko do inkubátora sa davaju bábätká až od 24 týždňa tak ich proste nechali odísť do nebicka.
U mňa sa nepotvrdil žiadny zápal počas tehotenstva,žiadna baktéria nič , bábätká mali tiež všetko ukážkové.
Pitva tiež nič nepreukázala.
Tak som pátrala ake vyšetrenia sa dajú porobiť aj keď mi bolo povedané že nepredpokladajú že niečo vyjde s krvou či s imunológiu,lebo že to by som nedonosila do takého vysokého štádia tehotenstva.
A .....výsledok je taký že zvýšené cytokíny ,ešte čakám na jedny výsledky .
Ale keď som sa pytala lekárky či tie zvýšené cytokíny mohli spôsobiť potrat v 23tt tak mi povedala že oni skôr spôsobujú potrat v 1. trimestri. Ale že aj ženy so zvýšenými cytokínmi bežne možu vynosiť a porodiť zdravé dieťa...