Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti
Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

Ahojte baby..
U nás sa to nepodarilo od včera krvacam a dnes som 9dpt ..
Od piateho dňa do včera boli slabé čiarky na teste no dneska už nič .😭
@33ada33 ved ani ja nic nemam obcas nejake tlaky alebo pichnutie….. ono vela zien si priznaky aj domysla, vacsinou to robia len lieky co berieme…. 🙂 ty si pisala tusim ze sa testovat nebudes ale nemas dovod byt smutna psychika robi vela!!! Ved nekracas ani nic a dokonca niektore aj krvacali a to vyslo…. Vobec nebud negativna 😘
@nikuska1908 to mi je strasne luto :( a este mate embryjko? Už si bola na nejakom vklade?
@werculik to už je druhý vklad ktorý je neúspešný..
Ešte máme 3 zmrazené..
Také bolesti mám a krvacam veľmi..tak som sa tešila že toto bude ten vklad ktorý vyjde..čo už..musíme si počkať..😪🤷
@pettrisa áno máš pravdu 🤗 dneska som si urobila shopping day aj som dobre nakúpila aj čo som pôvodne nehľadala 🤣 konečne rýchlejšie prešiel deň
Také pichnutie som pri predošlom vklade mala a bol úspešný. Teraz nič 😔 najhoršie je že viem porovnať KET úspešný/neúspešný doteraz tie čo som mala myslím
@nikuska1908 je mi to ľúto. A vyšetrenia máš urobené všetky? Endokrinologia, hematologia, reprodukcna imunológia ...niektorým babám tie vyšetrenia dopomohli k tehu
@33ada33 áno pri prvom neúspešnom sme si ich dali urobiť s tým že mi nikde nič nenašli.
Iba ten spermiogram je katastrofa..😪
@nikuska1908 mas reprodukcnu imunologiu? Popripade sa skus na nejaky ako mam ja prednison popytat aby sa plod udrzal… neboj nic ja som mala tiez dva neuspesne… snad nam do tretice vsetko dobre ❤️
Inak dneska sa bavime o pocitoch a dneska ma dole nejak picha tlaci katastrofa…. Niečo sa tam organizuje :D
@werculik áno mám aj to ..o Tom som nepočula..
Mne nebolo nič zistené iba muž katastrofa spermiogram..
No snáď bude úspešný .a tebe držím palce..
A ten prednison si navrhla ty čo doktor..
@nikuska1908 mne len nejaky cykotin bol zvyšeny na repro. Imunologii inak tiez nic iba muzove spermie tak to odporucil…ja beriem len 5 prednison vela zien berie aj vyssie davky… no ja som teraz na 3vklade po 2,5 roku a teraz beriem aj ten prednison a zatial ciarky su… podstate po prvy krat som si v zivote nasla ciarky.
@werculik ja som tiež išla na ďalší vklad až o rok lebo nevedela som sa dostať z neúspechu..mi nič švagriná tehotná suseda kolegyňa muzov bratranec..a ja som len od žiaľu plakala..
Rozmýšľam že dám nejaký čas pauzu a pred ďalším vkladom by som urobila hysteroskopiu..🤷
Aj ja som dúfala že nájdem 2ciarky ale nič..
Iba krvacam a idú zo mňa samé zrazeniny..kŕče strašné..dávam si aj magnezko a aj tak to nepomáha..dneska som 9dpt
@nikuska1908 ono pride ten spravny cas uvidis…. Ved ani dve ciarky nic podstate nemusia znamenat…. Poznam mne ked na druhom IVF vyslo len jedno embryo tak som s tym proste skoncila a verila, ze este nie je ten spravny cas…. Nejak som to citila, že teraz bude tak snad…. Urcite treba mat vsetko lebo bez toho je to jak ruske koleso….
@pettrisa ahoj, nevesaj hlavu. Tiez sme chodili 8 rokov do Ba centier a nic.V roku 2020 sme presli do Brna Reprogenessis (uz ma tam poslal sam lekar z reprocentra aj reproimumo ;) ). V 2021 pri odbere len 2 vajicka= 2embrya tak som dala mrazit. V 2022 1 vajicko= 1 embryjko. Mam odporucane ist do KET (je vraj vyssia sanca). Prvy vklad o 4/2022,uz rano mi bolo dako zle z tych liekov sa mi tocila hlava (6mg estrofen, 800mg progesteron).Po vklade som poziadala 20min lezat na stole,nesla som ani cikat (nanestastie bola nehoda na dialnici,kym sme prisli domov mi isiel prasknut mechur).Dala si ananasovy dzus a polievku a lieky a zaspala v bolestiach hlavy. O 19tej uz mi bolo uplne zle, dala si lieky estrogen a do pol hodky som vracala. Vracala som 4x,celu noc mi bolo zle. Hovorim muzovi ze nic z toh one nebude,pri tom mojom rucani do wc mi musel vyjst krkom 🙂..Vysadila som na vikend estrofem a znizila si davku na 600mg progesteronu (repro cez vikend nerobi). Pondelok rano si nasli email a upravili mi davku, opat som nasadila estrogen a chodila na infuzie intralipidov. Na 7den som to uz nevydrzala ze sak aspon miniem testy a o 4tej rano urobila test.Bol POZITIVNY. Po 10 rokoch,neskutocne..a zacal sa boj.. 24.1.2023 sa mi narodil moj vysneny syn. O par dni si ideme pre surodenca- snad sa to podari
@werculik pardon...to malo ísť pre @lacny_predaj 🤦♀️