icon

Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti

leny53024
19. jan 2024

Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

sticker
nikamnika
5. feb 2024

@werculik presne to som tu chcela povedať že sa netreba vzdávať a ze to nie je v našich rukách ♥️

werculik
5. feb 2024

@nikamnika tak veru mne to dvakrat nevyslo tak som si dala dlhsiu pauzu, tak snad nastal uz ten spravny cas 🍀

nikamnika
5. feb 2024

@werculik verím že áno 👼 a zo ♥️ to každej prajem

lev26
6. feb 2024

@nikamnika estrofem2x2x2 a progestanelle 2x-0-2xale divne lebo každy raz po vklade som si davala ešte injekcie do brucha a progestanelle som mala 2x2x2 tak mi to pride velmi zvlaštne ..😏a ty to maš ako?😄

nikamnika
Autor odpoveď zmazal
pettrisa
6. feb 2024

Dievčatá ja dnes takto 🙂hore je dr.max test a dole mama test. Tak snaaad krv bude v poriadku a to dobojujeme do konca🙏

nikamnika
6. feb 2024

@pettrisa teším sa spolu s tebou

werculik
6. feb 2024

@pettrisa bude jasne uz je ovela tmavsia ta ciarka ❤️ stvrtok ides?

pettrisa
6. feb 2024

@werculik ano áno idem vo štvrtok 🙂

werculik
6. feb 2024

@pettrisa budem silno na teba mysliet 🌹 ja idem pondelok na ďalšiu kontrolu 🙏

pettrisa
7. feb 2024

@werculik tak nech všetko dopadne dobre ❤️

lev26
7. feb 2024

@nikamnika skusila som dnes nedalo mi to zatiaľ nič 😏

nikamnika
7. feb 2024

@lev26 ja som ešte neskúšala dnes mi prišli objednané, mám stres nič necítim ty 🫣

lev26
7. feb 2024

@nikamnika mňa stale brucho boli ale už menej ako posledne dni … vyskušaj za to nič nedáš ja som to musela vyskušať lebo nedalo mi to ,môže byť že je to ešte skoro ale pred tym tie dva razy ma nič nebolelo a na 6 deň som mala // čiarky tak ja už neviem ,ale berem to lepšie keď som sa otestovala ako keď som sa nie žila som v takej iluzii takto ešte mam nadej ale už na to tak nemyslím🙃

nikamnika
7. feb 2024

@lev26 urobím ráno ale ako som predtým pisala pri 1 tehu som mala pozitívny test až 13 deň do vtedy snehobielo

lev26
8. feb 2024

@nikamnika no čo ako si dopadla ?

nikamnika
8. feb 2024

@lev26 zatiaľ nič ✌️ ale budeeee určite ♥️

lev26
8. feb 2024

@nikamnika dufam ze budeme ❤️ len mna to brucho hrozne boli

nikamnika
8. feb 2024

@lev26 a nevolala si do cár?

werculik
8. feb 2024

@pettrisa ahoj, no ako dnesna krv? 🙏

pettrisa
8. feb 2024

@werculik ahooj...krv? Vzali😃výsledky zajtra 🤦‍♀️ale nedalo mi, zas som sa testovala...tak snáď ma tie testy neklamu🙏

lev26
8. feb 2024

@nikamnika nevolala lebo povedia že je deň pred ms tak je to normalne 😏..

werculik
8. feb 2024

@pettrisa ten som si aj ja robila na 9deň a tiez som tak mala takze urcite nie 🙂 vazne tak dlho krv? Ja mam hned v ten den poobede ale ten test je najspolahlivejsi takze urcite neklame….. takze zajtra piiis nech mozem pogratulovat….joj tak sa tesim od rana myslim na teba…. Super super 🙂❤️

pettrisa
8. feb 2024

@werculik ďakujem krásne za takú podporu❤️kedy si mala ďalšiu kontrolu potom? Ja som už po toľkých sklamaniach, že ani tým testom neverim😀😀

werculik
8. feb 2024

Normalne je vacsinou o dva tyzdne dalsia ale mne dal o tyzden takze pondelok idem…. Ja sa tiez testujem aspon kazdy druhy treti den ci ciarka nezoslabla tak aspon nemam obavy 🙂 a urcite testy neklamu vsak nikdy ti nic neukazovali 🙂 a je aj super že ti ukazalo medzi 2-3 tyzdnom to znamena ze sa vyvija 🙂 teraz prisiel urcite pravy cas aj pre Vas 🙏

pettrisa
8. feb 2024

@werculik budem spokojnejsia zajtra 🙂už by mohol byť ten správny čas, 7 rokov je dlha doba...a chodíš do prace alebo si PN?🙂

werculik
8. feb 2024

@pettrisa Tak to ano, trpezlivost ruze prinasa 🙂 mne nepredlzili zmluvu od noveho roka takze som sa dala PN a verila ze to tak malo byt a teraz je ten spravny cas 🙂

pettrisa
9. feb 2024

@werculik 478.2 🙏🙏🙏🙏🙂v utorok ďalšia kontrola

werculik
9. feb 2024

@pettrisa super 💕 mame po sebe kontroly…. Skus si dat denne aspon strucik cesnaku :P odporuje rast plodu ❤️

pettrisa
9. feb 2024

@werculik ty máš kedy? Hej o tom cesnaku som už niekde čítala...ty si aké hcg mala prvý krát? Snáď je to dobrá hodnota