Embryotransfer a kryoembryotransfer v januári 2024: Diskusia a skúsenosti
Ahojte, čaká niektorú z vás transfer v januári? 😊

@nikamnika mňa stale brucho boli ale už menej ako posledne dni … vyskušaj za to nič nedáš ja som to musela vyskušať lebo nedalo mi to ,môže byť že je to ešte skoro ale pred tym tie dva razy ma nič nebolelo a na 6 deň som mala // čiarky tak ja už neviem ,ale berem to lepšie keď som sa otestovala ako keď som sa nie žila som v takej iluzii takto ešte mam nadej ale už na to tak nemyslím🙃
@pettrisa ten som si aj ja robila na 9deň a tiez som tak mala takze urcite nie 🙂 vazne tak dlho krv? Ja mam hned v ten den poobede ale ten test je najspolahlivejsi takze urcite neklame….. takze zajtra piiis nech mozem pogratulovat….joj tak sa tesim od rana myslim na teba…. Super super 🙂❤️
Normalne je vacsinou o dva tyzdne dalsia ale mne dal o tyzden takze pondelok idem…. Ja sa tiez testujem aspon kazdy druhy treti den ci ciarka nezoslabla tak aspon nemam obavy 🙂 a urcite testy neklamu vsak nikdy ti nic neukazovali 🙂 a je aj super že ti ukazalo medzi 2-3 tyzdnom to znamena ze sa vyvija 🙂 teraz prisiel urcite pravy cas aj pre Vas 🙏

@werculik presne to som tu chcela povedať že sa netreba vzdávať a ze to nie je v našich rukách ♥️