Embryotransfer a kryoembryotransfer v máji 2025
Ahojte ste tu niektorá po et/ket v máji, alebo sa chystáte v blízkej dobe? Kedy budete testovať?
Ahojte 🙂 pridávam sa k téme,tiež som absolvovala KET tento mesiac 🙂 krv mám až v stredu, príšerné čakanie…chcela som sa Vás opýtať,absolvovali ste niektorá aj predimplantačnú genetiku embrya?
Ahojte 🙂 pridávam sa k téme,tiež som absolvovala KET tento mesiac 🙂 krv mám až v stredu, príšerné čakanie…chcela som sa Vás opýtať,absolvovali ste niektorá aj predimplantačnú genetiku embrya?
@patts Ahoj drzim prsteky aby sa oodarilo 🙂 ja osobne som nemala predimolementacnu genetiku embrii
Ahojte, baby, kolky den cyklu ste mali realizované vklady?
@oldri83 ja nativ, na 14dc som mala kontrolu (tiež mám 28 dňové cykly), v ten deň som si pichla ovitrelle, deň pauza, 5 dni progesteron a vklad.
Ahojte, baby, kolky den cyklu ste mali realizované vklady?
@oldri83 na 21,mala som mať skôr ale folikuly mi nerástli ako mali čiže som ich musela ešte 2 dni stimulovať,mala som viacero kontrol ale nakoniec chvalabohu narástli a bolo možné vykonať vklad,hoc o niečo neskôr..verím,že lekári vedia čo robia,musí tam byť viacero faktorov ideálnych
@patts ahoooj ja som mala genetiku 🙂
@sju2511 a ako ti dopadla? mne len volali,že nakoniec z 2 máme len 1 emryjko vhodné ale v podstate som žiadne výsledky do rúk nedostala 😀 akej kvality si mala ty? 🙂 niekde som čítala,že z tejto genetiky vedia už rovno aj pohlavie embryjká ale málokedy ho chcú prezrádzať 🤷🏼♀️
@sju2511 a ako ti dopadla? mne len volali,že nakoniec z 2 máme len 1 emryjko vhodné ale v podstate som žiadne výsledky do rúk nedostala 😀 akej kvality si mala ty? 🙂 niekde som čítala,že z tejto genetiky vedia už rovno aj pohlavie embryjká ale málokedy ho chcú prezrádzať 🤷🏼♀️
@patts tiež mi nedali žiadne papiere 🙈 mala som 5 embryi a len mi volali že všetky sú ok 🙂a o tom pohlaví som veru nevedela žeby to už takto vedeli identifikovať 🙂
@oldri83 na 21,mala som mať skôr ale folikuly mi nerástli ako mali čiže som ich musela ešte 2 dni stimulovať,mala som viacero kontrol ale nakoniec chvalabohu narástli a bolo možné vykonať vklad,hoc o niečo neskôr..verím,že lekári vedia čo robia,musí tam byť viacero faktorov ideálnych
@patts snáď to tak bude 🙂)

@cuci22 ahoj nevesaj hlavu ja dnes 11 den a mam takto cize nevzdavaj sa nadej umiera posledna . Tiez si myslim ze mam duchov ale nadej je nadej . @sju2511 Gratulujem
@monikamou ďakujem aj ja tebe ✊☺️