Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
baby. mala som vklad v stredu dnes ma začali navečer bolieť prsia. myslím okolie ako keby boky prs. berem utroš a estrofem. a od stredy ma bolí podbruško a už prestáva konečne. bolelo ako keby mrcha mala prísť. myslíte, že je to ok?
Baby, ja sa vam sem votriem, neriesim ivf, ale vela z vas pise, ze mate problem so spermiogramom....skusali ste to aj nejak riesit vitaminmi alebo ste sa hned rozhodli pre ivf?
@nisa_666 to je prilis skoro na nejake extra priznaky,nepozoruj sa tolko 😉 ak si mala viac vajicok brucho ta moze boliet aj z toho.ja som pri oboch ivf skoncila na 3.den po vklade na infuz.kvoli ohss.ale mala som aj hrozne nafuk.brucho a zapchu,prsia su citlive z horm.zo stimulacie.
@lal ahoj, neviem ci si na mna spomenies z temy resetujeme snazilkovanie...., ale my sme v juli boli v care a presne aj nam povedali ze s takym spermiogramom nemame sancu na prirodzene pocatie, skusali sme kombinaciu roznych vitaminov a tiez sme boli u bylinkara a namiesal nam caje presne na takyto problem a zlepsenie minimalne, zlepsilo sa to o to ze pri umelom nemuselo byt ICSI ale stacilo klasicky....malo je takych co sa im to zlepsi natalko ze pocnu prirodzene...nastastie ja som ok takze by to malo byt na prvykrat 😉 teraz pondelok som mala vklad tak cakame,stredu idem na krv 😉
@lal nieco aj ano ale vela robi psychika a stres a ked sa vykaslal na vsetky lieky sa mu to potom zlepsilo este viac lebo predtym mal 1mrtvu a druhykrat 2 nepohyblive a tera bolo ok tak uvidime cakame na vysledky krvi .vsetko to je v hlave a kamoskyn musel aj na operaciu takze byvaju vseliake problemy
@kostickabonnie ahoj mozem sa pridat?ja som mala vklad v stredu, pri vklade sa sestricka spytala doktora ci preplachne, mohlo to byt to co si mala ty?
@katkafs neviem, oni hadičku kontrolujú zakaždým, či je čistá, po vstreknutí odíde emryologička do labáku, skontroluje a povie, že je čistá. No a v mojom prvom prípade zakričala, že veru tam ostalo prilepené a vstrekovali druhýkrát. Dr. nevyťahuje tie nástroje zo ženy, kým nepočuje vyjadrenie embryologičky, že je to v poriadku. Teda v našom CARe to tak bolo.....
chysta sa niekto na KET najblizsie dni...myslim stvrtok az nedela?
Baby som 5 deň po KET a mám dosť bolesti podbruška ako keď by mala mrcha prísť, ale tá má prísť až o 9 dní. Mala ste to niektorá? berem utroš a estrofem. Ďakujem
Je to tam 🙂 veru ze skoro,blahozelam!

@klaudia84 vcera aj dnes a este 1 mame