icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

ereska
30. jan 2015

@klaudia84 vcera aj dnes a este 1 mame

klaudia84
30. jan 2015

@ereska mozno ze je to este skoro,kedy mas ist na krv?

ereska
30. jan 2015

@klaudia84 bola som dnes vysledky v pondelok

klaudia84
30. jan 2015

@ereska ja idem na krv az po 15 dni.tak drzim palce aby pol pozitív

ereska
30. jan 2015

@klaudia84 toto je moj 10 den aj s dnom transferu neviem preco tak skoro

nisa_666
30. jan 2015

baby. mala som vklad v stredu dnes ma začali navečer bolieť prsia. myslím okolie ako keby boky prs. berem utroš a estrofem. a od stredy ma bolí podbruško a už prestáva konečne. bolelo ako keby mrcha mala prísť. myslíte, že je to ok?

lal
30. jan 2015

Baby, ja sa vam sem votriem, neriesim ivf, ale vela z vas pise, ze mate problem so spermiogramom....skusali ste to aj nejak riesit vitaminmi alebo ste sa hned rozhodli pre ivf?

candour
30. jan 2015

@nisa_666 to je prilis skoro na nejake extra priznaky,nepozoruj sa tolko 😉 ak si mala viac vajicok brucho ta moze boliet aj z toho.ja som pri oboch ivf skoncila na 3.den po vklade na infuz.kvoli ohss.ale mala som aj hrozne nafuk.brucho a zapchu,prsia su citlive z horm.zo stimulacie.

nisa_666
30. jan 2015

ja som nemala ET ale KET. nemám OHSS. môže to byť z hormonov určite, len či má dakto tak isto toto alebo podobne. a vkladali sme 2 blasty. aj embriologička hovorila, že ma môže 3 dni boleť brucho
@candour

candour
30. jan 2015

@nisa_666 to jdm uplne jedno ci et ci ket ked mas ket s liekmi tak je normalne ze ta pobolieva brusko a prsia

nisa_666
30. jan 2015

@candour aha. ja som apeloval na ohss. tak aspon viem, že to normálne,

candour
30. jan 2015

@nisa_666 najma bud v klude,nech mas aj embryjka v brusku v klude,keby sa ti to zhorsovalo chod k lekarovi v po a uvidis.drzim palce. 🙂

ereska
31. jan 2015

@lal vitaminy a kooopec vitaminov

lal
31. jan 2015

@ereska a nepomahalo to vobec? ☹

roxy80
31. jan 2015

@lal ahoj, neviem ci si na mna spomenies z temy resetujeme snazilkovanie...., ale my sme v juli boli v care a presne aj nam povedali ze s takym spermiogramom nemame sancu na prirodzene pocatie, skusali sme kombinaciu roznych vitaminov a tiez sme boli u bylinkara a namiesal nam caje presne na takyto problem a zlepsenie minimalne, zlepsilo sa to o to ze pri umelom nemuselo byt ICSI ale stacilo klasicky....malo je takych co sa im to zlepsi natalko ze pocnu prirodzene...nastastie ja som ok takze by to malo byt na prvykrat 😉 teraz pondelok som mala vklad tak cakame,stredu idem na krv 😉

ereska
31. jan 2015

@lal nieco aj ano ale vela robi psychika a stres a ked sa vykaslal na vsetky lieky sa mu to potom zlepsilo este viac lebo predtym mal 1mrtvu a druhykrat 2 nepohyblive a tera bolo ok tak uvidime cakame na vysledky krvi .vsetko to je v hlave a kamoskyn musel aj na operaciu takze byvaju vseliake problemy

lal
31. jan 2015

@roxy80 jasne, pamatam si 🙂 Tak to ti drzim palce, nech ti to vyjde 🙂 My sme sa dali na tu vitaminovu liecbu a neostava mi ine len verit, ze sa to zlepsi 🙂 Pre mna totiz ivf nie je riesenie....

@ereska moze byt aj to...no ja verim, ze sa to zlepsi, ziadne ine problemy nemame....

katkafs
31. jan 2015

@kostickabonnie ahoj mozem sa pridat?ja som mala vklad v stredu, pri vklade sa sestricka spytala doktora ci preplachne, mohlo to byt to co si mala ty?

kostickabonnie
1. feb 2015

@katkafs neviem, oni hadičku kontrolujú zakaždým, či je čistá, po vstreknutí odíde emryologička do labáku, skontroluje a povie, že je čistá. No a v mojom prvom prípade zakričala, že veru tam ostalo prilepené a vstrekovali druhýkrát. Dr. nevyťahuje tie nástroje zo ženy, kým nepočuje vyjadrenie embryologičky, že je to v poriadku. Teda v našom CARe to tak bolo.....

janielik87
2. feb 2015

chysta sa niekto na KET najblizsie dni...myslim stvrtok az nedela?

nisa_666
2. feb 2015

Baby som 5 deň po KET a mám dosť bolesti podbruška ako keď by mala mrcha prísť, ale tá má prísť až o 9 dní. Mala ste to niektorá? berem utroš a estrofem. Ďakujem

cuculik1
2. feb 2015

@nisa_666 to moze byt aj aj. V prvom tehu som mala po transfere bolesti a dobre to dopadlo. Teraz v drohom nie a uz sme 12 tt. Aj ked nastudujes ine fora zistis, ze bolesti mali aj tie co dostali menstruaciu a aj tie co ostali tehotne...

nisa_666
2. feb 2015

@cuculik1 no ved toto. neviem, či je to ok alebo či volať do kliniky, aby si nemysleli, že som daaka precitlivená a že sa moc sledujem. preto sa radšej pýtam tu.

nisa_666
3. feb 2015

Babulky zdá sa mi to alebo je tam? som 6 deň po KET. 2 exp.blasty, Ďakujem

saxana15
autor
3. feb 2015

Je to tam 🙂 veru ze skoro,blahozelam!

lauri
3. feb 2015

@ereska tak ako si dopadla? ja mam ist na krv zajtra, ale dnes som uz testla a negativny...

@nisa_666 este vydrzzz chvilocku 🙂 malicku ciarocku tam sice vidim, snad sa bude kazdy den ukazovat viac a viac..
ktory DC si mala vklad?

nisa_666
3. feb 2015

@lauri 15 DC mi dávali 2 exp.blasty.

maminkaocinko2015
Odpoveď bola odstránená
ereska
4. feb 2015

@lauri negativna krv na 10 den aj s dnom vkladu ked to pocitam drzim paste

nisa_666
5. feb 2015

dnes 8 deň a 2 ranny moč, zajtra krvička