icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

kostickabonnie
22. jan 2015

@nisa_666 aj my tebe 😉 nech je sliznica krásna A šup dnu mrazacika 🙂

nisa_666
22. jan 2015

@kostickabonnie Ďakujem. Budeme vkladať 2 mrazáčikov. naše prvé ET bolo neúspešné, vkladali 2 blasty PK 5 dňové. teraz mám zmrazené ešte 4 blastičky - 3 kvalitu AB BB. 5 je vraj naj. Tak sa teším a teraz budem TEHU a hotovo ako aj vy ostatné kočky... 🙂

kostickabonnie
22. jan 2015

@nisa_666 určite budeš 🙂 mne nikdy nehovorili kvalitu ani nám ich neukazovali, ako píšu iné kočky. Mne stačilo, že povedali, že sú krásne A ja som im verila 🙂 kam chodíš do centra?

nisa_666
22. jan 2015

@kostickabonnie chodím do Ferticent. Mne nepovedali nič a keby som sa tu nedočítala, že aj na to sa môžem opýtať, tak do teraz neviem. a ty kam chodíš?

lauri
22. jan 2015

ahojte! @nisa_666 ja tiez chystam na prvy KET, dnes mi merali sliznicu a urcovali ovulku, KET transfer bude v sobotu 🙂

lauri
22. jan 2015

ahoj @ivanam5389 ja budem mat vklad na 14.DC; ale bez PK..

nisa_666
22. jan 2015

@lauri do akého car chodíš? a sliznicu si mala akú? a aké lieky bereš?

kostickabonnie
23. jan 2015

@nisa_666 ja chodím do Heliosu MT

nisa_666
23. jan 2015

Perinku mam 7,9 mm a vklad v stredu. Estrofem zostal 3x2 a od zajtra aj utros 3x2. Tesim sa. Uz iba sa vyliecit.

scheflera
23. jan 2015

Ja tiež budem mať vklad mrazáčikov bez PK,čiže asi 6-bunkových,minule mi dali na 19ty DC,tak som zvedavá ako to bude teraz.

lauri
23. jan 2015

@nisa_666 ja chodim do car v zahranici... 🙂 sliznicu som mala vraj okolo 10 mm, neviem presne, ale dr. chvalil ze krasnu. Ja momentalne neberiem ziadne lieky, ja mam cyklus aj bez liekov dobry.
Takze vcera islo najma o urcenie ovulacie, mala som velky folik (23 mm) a v krvi zistil narast LH, tym padom rovno rozmrazili snehuliacikov. Vklad v sobotu, to mi este povedia kolko buniek budu mat...

chcem vlozit 2.. dokopy som mala 7 snehuliakov.
preco mas lieky, na podporu cyklu?

@scheflera tie 6-bunkove si mala pocas cerstveho IVF alebo uz pri KET?

nisa_666
23. jan 2015

@lauri neviem prečo berem lieky. proste mi lekár povedal, že pred ket sa berú tak mi ich dal. ja myslím tiež, že aj bez toho by som mala peknú stielku, lebo mám dosť dlhú a extremne bolestivú mrchu. asi sa chceli poistiť. ja mám zm

nisa_666
23. jan 2015

ja mám zmrazené 5 dňové mierne ex. blastocystičky.

scheflera
23. jan 2015

@lauri To bol KET.čersrvý sme nemali,lebo nezosúladovali cykly mna a darkyne.

ereska
24. jan 2015

@klaudia84 ahoj no co ako pokracujes?

klaudia84
24. jan 2015

@ereska ahoj,doma oddychujem,a dufam,ze vsetko dopadne dobre.vcera som mala vklad ,dve blasty po pk 🙂 popijam vinko trosicku.a ti ako?

ereska
25. jan 2015

@klaudia84 ja oddychujem vklad bol v stredu ale nejako nic nepocitujem snad to bude v poriadku daj vediet co a ako budes pokracovat a kedy mas ist na krv?

klaudia84
25. jan 2015

@ereska krv za dva tyzdne.ja nelezim stale,vecsinouv iba poobede aj si pospim hodku,dve 🙂 najtassie dva tyzde pred nami.kerdy budes testovat ?

ereska
25. jan 2015

@klaudia84 vobec este netusim uvidim a ty na kolky den? Ha idem na krv uz na 10den aj s dnom vkladu . Davalisme si aj embryoglue aj vy?

lauri
25. jan 2015

ja som mala vklad vcera.
boli ste doma, alebo co vam nakazali dr? Ja idem zajtra normalne do prace 😅

ereska
25. jan 2015

@lauri zalezi aku mas pracu ja mam fyzicky vycerpavajucu takze sa nahanam cely den takze ma gynekologycka vypisala

lauri
25. jan 2015

mozem sa spytat aka je to praca?

ereska
25. jan 2015

@lauri Ahoj robim za linkou a nemam ist kedy ani na wc ani napit sa

klaudia84
27. jan 2015

@ereska embryoglue to je to takzvane lepidlo?ako sa citis?to cakanie je na nervy 🙂 ja som tiez doma a uz neviem co zo sebou?

ereska
27. jan 2015

Ano to je to lepidlo a nemam ziadne priznaky troska na dotyk citim prsia z vonkajsej strany a obcas ma pichne v krizoch to cakanie je ozaj nervak a ty sa ako citis?

nisa_666
27. jan 2015

Babulky, práve mi povedala moja šamanka kamoška, že kuk na moj osud na moje karty a videla dieťa, psa že to je úspech a potom kľúč a že to je istota. Zajtra vklad o 9:00 nakoniec nám to prehodili. vraj to víjde písala. teším sa držte palec ďakujem

klaudia84
28. jan 2015

@ereska ja tiez nic.prve dva dni som viacej citila brucho,teraz uz po menej.snazim byt pozitivna,a myslím iba na to,ze teraz je ta spravna chvila,ze teraz sa to podari 🙂

klaudia84
30. jan 2015

@ereska ahoj ako sa mame?ja rozmislam,ze by som si spravila test v nedelu ,uz by mohlo nieco ukazat,nie?dnes som 7 den

ereska
30. jan 2015

@klaudia84 v nedelu uz ano ja mam testiky negativne :( drzim paste

klaudia84
30. jan 2015

@ereska ahoj,kedy si testovala ?to je mi lúto ☹ aj ja sa bojim strasne,ale citim teraz taký vnútorní kľud 🙂 uz rozmišlam ako zarjadim izbičku 🙂 dufam,ze sa nesklamem,lebo to ma zlozi.mas este mrazacikov?