icon

Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014

saxana15
28. nov 2014

Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂

saxana15
autor
5. feb 2015

@nisa_666 budu dvojicky ? 🙂 😉 ja som chcela,no len jednemu sa v brusku dari. Aj za jedno dakujem bohu,alebo nejakej sile! 🙂

lauri
5. feb 2015

@nisa_666 pekna ciarocka, jeej 🙂

@ereska mozem sa spytat ci si na krvi mala hcg 0?
Prepac, hlupa otazka, ale vyzera to ze mam problem ☹ Hcg mam totiz hodnotu 3. To znamena, ze sa mozno nieco uchytilo, ale nevyvijalo spravne. No a menstruacia uz dnes meska, napriek tomu ze ziadny utros ani ine hormony neberiem. Pomoc, ja nechcem ist na kyret 😖

karkana
5. feb 2015

@lauri neboj nepôjdeš,,,to bežne potom mešká a samé sa vyčistí,,,,, 😒

lauri
5. feb 2015

@karkana myslis ze kvoli tomu meska? aspon ze tak.. 😒

nisa_666
5. feb 2015

@saxana15 neviem či budú dvojky...necháme sa prekvpiť, ale je to celkom možné nakoľko sme vkladali 2 a moc skoro sa objavila čiaročka...

saxana15
autor
6. feb 2015

@nisa_666 preto si to myslim,lebo mne ukazalo slabulinku ciarocku az na 12sty den.tak drzim silno palce 🙂

ereska
6. feb 2015

@lauri ahoj ja som nemala ani 0,1 povedali ze mam vysadit lieky do dvoch dni som zacala spinit dnes uz aj krv a kolky den si bola na krv bemozes mat este nizku hladinu?

ereska
6. feb 2015

@klaudia84 ahoj tak ako si dopadla?

ingrid0105
6. feb 2015

@nisa_666 tak ako krvicka odovzdana?

candour
6. feb 2015

@lauri Mne po prvom neuspes. ivf meskala men. 42 dni, prisla az po pichnuti injekcie u gyn..tak si z toho nic nerob..drzim palce do dalsieho pokusu...(teda dostala som men pri oboch ivf este pred testami krvi ale ale v nasl. cykle co uz som bola bez liekov meskala tak dlho pri prvom ivf)..

nisa_666
6. feb 2015

baby výsledok HCG 48,6 jupíííííííííííííí. som strašne šťastná, ale lekár povedal, že je nižšie ako čakal a preto mám zas v utorok merania. Je to málo 9 deň KET?? Ďakujem a ja som Tehotná konečne

martuska00
6. feb 2015

@nina 666 gratulujem , aj ja sa už pripravujem od zajtra večera 2-0-2 utrogestan a na budúci piatok vklad

nisa_666
6. feb 2015

@martuska00 držím palec

lauri
6. feb 2015

@candour ja chapem, tiez som mala cyklus po IVF uplne rozhodeny a dlhy, ale to nie je terajsi pripad 😒
IVF som mala v oktobri/novembri. KET teraz, koncom januara. Vklad 24.1 (2 malicke embryjka, iba sa zacali delit) prirodzena ovulacia 22.1. Takze som dnes uz 15 DPO, neberiem ziadne lieky, to nie je normalne 😢 ☹

@ereska aj ja som po minulom vklade mala hcg 0,1, preto je to teraz divne.
Rano som volala Dr., tak ze vraj mam vyckat ci kramy nepridu cez vikenda potom sa uvidi..

@nisa_666 na to ako skoro ti brali krv je vysledok fajn 😉

lauri
6. feb 2015

@karkana ty si to tak mala? nizke hcg a meskajuce kramy? 😔

candour
6. feb 2015

@lauri Pred Ket si uzivala lieky estrimax alebo estrofen a utros nie?ak si ich vysadila po negat.teste tak to je to iste ako po ivf.su to hormony.telu trva kym to zrovna.ak si nebrala vobec v ramci pripravy na ket lieky tak to by bolo ine,ano.a to ti mrazili take embryja co sa este nedelili?nechapem

lauri
6. feb 2015

@candour nie, moj KET bol uplne bez liekov, ani utrogestan nemam. Posledne lieky boli v novembri...
Moj ket prebiehal tak,ze sme z krvi a ultrazvuku odsledovali prirodzenu ovulaciu a potom rozmrazili embryjka a vlozili

lauri
6. feb 2015

Ano, ja som v Nemecku a tu su trochu ine zakony ohladne IVF. Embryjka ktore zvysia sa musia co najskor zmrazit

katkafs
6. feb 2015

@nisa_666 ahoj mozem sa spytat, kedy si mala vklad? Ja som mala 28.januara a ja mam ist na krv az 9.2., ked som povedala dr.ze nebudeme doma tak povedal nech si urobim domaci test a potom o tyzden na krv

nisa_666
6. feb 2015

@katkafs tiež som mala vklad 28.1. a opakovaný test som budem mať 10.2. ale vyššie niekde je test čo som robila na 8 deň a mám tam krásnu 2 čiarku. ty si už testovala?

cuculik1
6. feb 2015

@nisa_666 9 den po ket je to ok. Ja som sice mala vyse 100 , ale ja som celkove mala vysoke hcg.

nisa_666
6. feb 2015

@cuculik1 ty si mala tiež test 9 deň po vložení?

cuculik1
6. feb 2015

Ano. Krv na 9,11 a posledny krat 15 den po vklade. To uz som mala hcg vyse 5660 ;). Viac sme netestovali.

cuculik1
6. feb 2015

@nisa_666 vid 4 strana tejto temy....tam som mala prvy pozitivny test 6 den po vklade 1 blastocysty.

katkafs
6. feb 2015

@nisa_666 ahoj ja som este netestovala, len dnes som kupila test, bojim sa 😕

candour
6. feb 2015

@lauri ahaa.rozumiem,aj ja tak mam naplanovane teraz,a ak nevyjde,pojdem s liekmi.ale verim ze bez to dam a aj ty🙂

martuska00
8. feb 2015

baby ked mám utrogestan 2-0-2 ako to mám užívať
1 den ráno 2,na obed 0,a večer 2
2den ráno .......................................................... ☹

martuska00
8. feb 2015

to isté zopakovať

lauri
8. feb 2015

@candour moja kriminalka pokracuje... Kramy stale neprisli, iba hnede spinenie, dnes mi meskaju asi3 dni. Rano som spravila tehu test a bol pozitivny takze hcg stupa ale momentalne netusim ci to moze dobre dopadnut ked sa ukazalo az tak neskoro... Drzte prosim palce.... 😔

candour
8. feb 2015

@lauri drzime a velmi!!!tak ale mala by si v takom pripade hned zacat uzivat duphaston ked spinis,mne ho hned lekar dal po vklade ked spinila aj ked som nakoniec oba razy nebola tehu.zavolaj mu hned zajtra ked mas test poz.opatruj sa a daj vediet