Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@scheflera Mne vkladali blastocystu po 5 dnovej predlzenej kultivacii. To by aj mna zaujimalo ze kedy asi a ci sa uz uhniezdilo....ale v centre mi koordinatorka vravela, ze na 3 den od vkladu by uz malo byt....Nejake priznaky mas?
@mariajuraj na treti den uz urcite ano. Najneskor do 24 hod. Priznaky nesledujte. Ja som nemala ani ked som bola, ani ked nebola tehu. Ziadne. Pri synovi akurat prsia, ale to ma boleli vzdy pred ms. Po porode sa mi to vytratilo. Teraz ma ani prsia nebolia. Teraz si ktory den po vklade ?
ja som si pozerala vyvoj oplodneného vajíčka,podla toho ked tie moje mali pri vklade 6 buniek,mali 2 dni,a tak zahryznúť by sa mohli na 6. a 7.den,to znamená v piatok,sobotu.zatial nič nijaké príznaky ani nemožem mať,len prvé 2 dni ma bolel spodok alebo krčok,akoby som zjedla pravítko.už to prešlo.
@cuculik1 Ja sa nesladujem, aj ked je to tazke. Sem tam ma pichne, prsia bolia....pri prvom ET ma straaasne bolelo brucho, ale to este asi zo stimulky a aj prsia.....a citila som taku cudnu chut v ustach.........KET bol v pondelok 8.12. na druhy den som sla do roboty, ved aj tak mam sedave zaestnanie.....V utorok ma tiez bolelo podbrusko.....ved uvidime....v nedelu xem testovat, to by uz malo daco ukazat... 😉
@mariajuraj koľkobunkové ti vkladali?
baby 11 den krv 446 🙂 9 den som mala 150 🙂 velku pochvalu som od Dr dostala 🙂
@cuculik1 gratulujem je to na dobrej ceste 🙂
moj test krvny dnes O...druhe neuspesne IVF...drzim vsetkym ostatnym palce..
Ahoj kocky.tak ja mam dnes Ket za sebou,a to cakanie pred sebou.je to moj siedmy vklad,2 embryjka,tak pevne verim,ze to teraz dame!!! Pozdravujem vsetky snazilky!uspesnym,blahozelam a neuspesnym,drzim palce do dalsieho,uz uspesneho pokusu. 🙂
@candour tak to by bola obrovska skoda to nechat tak. Ved na teba mrazacikovia cakaju. Kvoli nim sa treba vzdy otriast a ist dalej. Aj ked raz budes mama, aj pri dietatku zistis, kolko kra treba len "preglgnut" a ide sa opat. Stale dokola. Na to sme. Kvoli nim zvladneme kazdu bolest, akokolvek boli. Vzdy, vzdy preboli. Par dni je tazko, viem, ale kvoli nim si tu. Potom mi napis. Nezabudni ;)
@cuculik1 ja chcem uz len jedno.zomriet.ked vravia ze niet priciny preco by to nemalo ist a predsa to nejde tak naco to cele..vzali mi na ray CAR oba vajcovody kvoli lekarovi co mi zanedbal starostlivost na VS.Takze normal.uz nikdy neotehotniem.A v car len beru strasne peniaze,uz temer 5tis eur za 2ivf s liekmi od leta zaplatili.tvaria sa ze vsetko ok a nic..necitim sa uz ani ako zena.nenavidim cely ten nemoralny biznis na ktorom si v sk stavaju
car cele ivf..a v skutocnosti neriesia ziadne priciny,idu len systemom pokus omyl a zarobit co najviac na ludskom nestasti..po tomto druhom ivf uz nemam silu nielen bojovat ale uz ani zit..
@candour
moja, ja viem, ze je to tazke, ale neboj, opat vyjde slniecko, neviem kolko presne mas toho za sebou, ja dost, my sa snazime uz od roku 2005 prirodzene, od roku 2009 prostrednictvom CAR a stale nie som tehotna. Nie som ani najmladsia, raz sa to podari, proste kazdej, je to psychicky narocne a jasne aj financne, ved nekradneme, ja mam za sebou 9 vkladov a stale nic, posledny neuspesny minuly tyzden a to mam nadherne embrya, tiez si hovorim, dokedy to mam skusat???? ved takto to dalej stale nejde, vela krat mi je do placu a niekedy uz ani normalne, ze nevladzem plakat, mam pocit prazdnoty 😔 ale verim velmi, ze to dam ja, aj ty, vsetky snazilky, zial niekedy to nejde hned tak rychlo.
@candour netreba to vzdavat treba urobit vsetky vysetrenia.ja som bola na imunologii mam vysledky uz doma este dodatocne musia urobit jeden rozbor lebo sa nepodaril. Ale sa mi sa vyjadrili ze medrol nestaci aj ja som ho brala preventivne ked tak sa berie dlhsie plus este infuzie sojove intralipidy. Mne dokonca zistili ze mam malo vitaminu D a zvacsene intraceluarne citokiny takze sa nevzdavaj. Aj mne v centre povedali ze som zdrava a nie som oka podla tychto vysledkov este ma cakaju vysledky z hemato.
@candour s tymi car mas pravdu. Obcas musime vzat mnohe do vlastnych ruk. Ja by som len z iniciativy car nemala xxx vysetreni co treba. Sama som si naordinovala vitaminy, najma d vo vysokych davkach je dolezite. Skus imuno liecbu. A prec so sebalutostou ! Ta ti nepomoze, nenastartuje ta, neotvori ti ziadne nove moznosti. Tvoje telo a mysel potrebuje nadej. Vzdy !
@cuculik1
@skaredekacatko
@nelly3 Dakujem vam..viem,ze to chce trpezlivost,no tolko operacii,narkoz,bolesti,trapeni uz je na mna asi prilis.a lekari,ti len beru brutalne prachy,tvrdia,ze vsetko je ok a este ked chcem ist na nejake specializ.vysetrenie tak mavnu rukou,ze naco..SK realita.po tomto celom sa mi rozpada uz aj vztah s partnerom,a to je on velmi vyrovnana povaha.tak snad aspon vam stastie dopraje krajsie vianoce.dakujem este raz za podporu
@candour ani mne stastie zatial v tomto nepraje ale mojuz stoji primne tolko som si uz preskakala ze ma chape . Aj ked si pohundre ale ide somnou.. a tych pracho co to stalo to mas pravdu ked to vravim doktorom co chodim teraz po vysetreniach ty len hlavou krutia. Endokrinolog sa dokonca vyjadril ze keby bol mojim muzom tak po nich v centre nakrici ze najprv tahaju peniaze a potom az vysetrenia. Povedal ze som uz davno mala byt u neho Aj ked nemam viditelne problemi .Ja sa snazum mysliet optimisticky a zit z malickosti to pomaha. Daj si porobit vsetky vysetrenia to ta nastartuje uvidis a hlavne mysli pozitivne

ked mi vkladali dve 6bunkové, to kedy by sa mohli zahryzávať???