Embryotransfer alebo kryoembryotransfer v decembri 2014
Ahoj zienky.chysta sa niekto na vklad embryjka buduci mesiac? Podelime sa o pocity a skusenosti ? 🙂
@cuculik1 ahoj moja tak testik mas perfektny 🙂. Vo stvrtok mam sono, pokial bude vsetko ako ma byt tak na krv uz nie ale ak nebude tak krv mi tiez vezmu. Este zajtra urobim rano posledny test a potom je to uz len osud ci to vyda ci nie. Pocuj nevies ako dlho sa berie prednison? Ak ho mam len preventivne nasadeny?
@mariajuraj teraz sme na rade my.testovala si? na mna je ešte skoro.embryjka majú len 9 dní.
@lucusik33 Jeeej, ja som dnes 8 den po KET, testik mam asi taky ako ty na 8 den...no dnes som zacala hnedo spinit....zatial nastastie bez krvi, no ma to riadne rozhodilo....mozem zvysit davku Utrosu???
@mariajuraj ja som zakrvacala 4 a 5 den ale len tak pri utreti bola krv. Zvysila som utros na 3x2 a zo par dni brala ascorutin. Utros som ponechala a ascorutin vysadila po 4 dnoch
@candour neboj medzi tymi 18 mrazacikmi je urcite ten vyvoleny! ;) Je to ako loteria, ani doktori nevedia sami, ze ktora bublinka bude ta prava! 🙂 Ketik Ti urcite vyjde pozitivny, drzim palce! 😉
Inac v akom stadiu ti ich mrazili? vsetko blastocysty ci skorsie stadium? Kde chodim do car?
@scheflera Ahoooj, ja som testovala, na 8 den po ket mam ducha, no zacala som spinit na hnedo, krv tam nastastie nie je, no aj tak som ten utros zvysila na 3 x 2.....tak uvidime. A Ty ako? 😉
Dievcata sok. Dnes hcg 5652 !!! 15 den po transfere. Volala som do car. Povedali ze dnes musim mat usg. ...bolp vidno jeden ges. Vak. Tie hodnoty su sialene vysoke....
@mimika1973 Dakujem za podporu si zlata, hoci moja dr. ale nie v CAR ale obvod. gyn. ma dnes mierne rozladila, ale mozno ma pravdu ze pri takom pocte je vacsinou kvantita na ukor kvality, ale co ma robit, ked mi dr dal uplne najnizsiu davku hormonov ak sa da dat ( a to mam o chvilu 36 r) a tolko bolo tych vajicok (29) a 18 embryi mrazili 5-6.den - t.j. blastocysty..netusim ako to dopadne po rozmrazeni, ale verim im drobcom. ine mi neostava. chodim do repromedica...a ty si uz po ivf? ci ako si ?
@mariajuraj ja na teste snehobielo,ale vravím si že je asi príliš skoro,ked mi dávali dve 6bunkové.dnes 26.DC,teší ma to že zatiaľ nešpiním. utroš mi hned od 14teho dna naordinovali 3kát 2,to je asi len dobre.tak testnem asi aj zajtra a uvidím.
@cuculik1 gratulujem 🙂 a vkladali ste jedno embryjko?
@ingrid0105 ano jedno. No mna ta hodnota vystrasila. Dalsi utz o dva tt. Zatial bol len gestacny vak.
@lucusik33 och,ty skeptička jedna. pri dcére sa mi stalo,že gynekologyčka sa spýtala koľký den cyklu máme.neviem už,bolo nejaké vysoké,urobila sono,povedala že som tehotná,ale za chvíľu,že vzhľadom na tt nebije srdiečko,musíme to dať preč.BOL TO šOK...našťastie ju osvietilo,povedala,že je aj malinký plod,urobíme sono o 2 týždne.to už srdiečko bilo,zistilo sa že ovulka bola posunutá o 14dní,posunuli o 14 dní termín pôrodu,a den po termíne sa narodila zdravá 3550g dcéra.
Babyyyy, test je 3 dni rovnakyyyyyy.....slaba ciarka...akosi nesilnie...dnes 9 po ket ☹
Ahojte a prave takymto predcasnym stresom sa ja vyhybam 🙂 nikdy som netestovala skor,ako nakazal lekar,12 dni az 2 tyzdne. Dnes som 6 den po Ket a mi ani nenapadne testnut.je to bud,alebo.bud sa potesim,alebo sklamem ☹ ale take soky kazdodenne,to nie je nic pre moje nervy.drzim vsetkym palce!
@mariajuraj ani mne nejako nesilnel, ja som prisla na to, ze test som mala vzdy tmavsi , cez den nez rano...proste v noci sa mi tak naplnil mechur, ze to nebolo az tak koncetrovane...skus dat foto, ale este nepanikar, fakt prve 3-4 dni som poriadnu zmenu nevidela, vobec som to nemala tak, ako niekotre baby a teraz mam zas hcg vysoke az moc 🙂
@cuculik1 Vecer bol celkom pekny no dnes rano nic moc...hmmm, uvidim, uz sa nejdem stresovat...bud alebo....bol to nas posledny mrazacik, no ak to nevyjde tak skusime dalsie IVF 😉
kočky, dobre sa rozbiehate, držím palce, aby tu bolo toľko bubliniek v bruškách ako v novoročnom šampanskom 😉 😉 😉
@candour mrzí ma, že to nevyšlo, ale máš 18 mrazáčikov, takže najbližších 9 pokusov budeme lamentovať spolu, ok? Ja mám 9 mrazákov, ale ja som nastavená, že v septembri rodím, takže žiadne pochybnosti, pozitívne myslenie a ide sa v januári na vec 😉 😉 😉

14 den po ket. Mamatest.