Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@mimulik budem držať palce 🙂
@mimulik Držím palce. My sme mali náš prvý vklad včera. Tebe kázali ísť na krv už po 10 dňoch?? Lebo mne až po 14-15 dňoch. Mala si embryo po PK? Ešte raz držím palčeky 👊
@marec2018 Ja sa od včerajšieho vkladu snažím viac menej ležať.. občas posedím.. bo stále ležať je o držku 😀 samozrejme aj nejakú tú prechádzku so psom som absolvovala, keďže s ním nemal kto ísť.. 😉 ale skôr som myslela, že aký máš názor na nohy dohora?? Myslíš, že to má nejaký zmysel? Mne to príde len ako povera...
@michaela1905 nohy do hora aby nahodou nevypadlo? Ci na co to ma byt dobre? 😃
@evaachesa To mi švagriná dookola opakuje... že mám mať nohy čo najviac hore... 🤔 No mne to príde, ako blbosť.. veď drobec je predsa tam kde má byť.. len sa musí pohodlne sám uložiť.. už je to len na ňom, či sa mu bude u mňa páčiť 😀
@michaela1905 hihi jasne ze blbost 🙂 ale pobavilo 😉
@michaela1905 nohy dohora je len povera..a myslim ze pri vklade co ide do maternice to nema ziadny zmysel..to len pri milovani aby spermie nevytiekli ale ako mozu vytiect pri vklade embrya?tazko...doktor povedal ze treba prvy den len lahku prechadzku...ja som uz na 3 den zacala normalne ficat..aj ked si myslim,ze co ma byt bude...nespinim co ma trosku desi..ani nekrvacam...musím si pozriet diskusiu kde som pisala a tam som opisala kazdy den ako som to mala.
@michaela1905 no kazali na 10 a ano mala som pk
Dievcata ja som mala vklad 16.6.dnes som 9den po ket.. rano som robila test a biely ako sneh 😞
@ceklis ono sa neda jednoznacne povedať ci su to kramy alebo tehotenstvo..ja som mala tiez bolesti ako na kramy...len som na 5 den spinila a potom raz som zakrvacala taky vacsi flak a bolesti ako pri kramoch a bola som tehotna..je pravda ze kazdy vklad je iny ...testovala som na 10 a 11den.len som tak testovala a silnela ciarka.ja som si spravila radsej ten test vtedy aby som bola pripravená a nie soknuta
Zienky tam dnes som mala odber. V sobotu bude vklad 🙂 držte potom palce
@bobulkapetka budem držať silno palce 🙂
@peta1223 Ďakujem 🙂
@bobulkapetka Držím palce. Ako dopadol odber?? Koľko vajíčok si mala?
@michaela1905 Dakujem. Odber Ok, vajíčok bolo 15. Zajtra sa dozviem koľko bolo schopných oplodnenia

@bobulkapetka Ako ani ja s pichaním problém nemám,ale aj keď ma pichajú sestry tak vždy od detstva pozerám inam a je to potom úplne bezbolestné,keď sa pozerám tak mi je to trochu nepríjemné ale žiadne jajkanie :D môj muž sa nemôže ani pozerať na mňa lebo ho striasa :D