Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@alexwarring Práveže som nemala žiaden problém. Vôbec netuším, načo mi ho dali.. No bolí ma viac len ľavá strana.. pravú cítim len občas.. tak dá sa to vydržať, snažím sa veľa piť... Ale tá voda ma hneď zasýti.. včera som za celý deň zjedla jeden chlieb so šunkou a bola som plná... Dnes som si urobila detskú krupicu... Zjedla som asi 4 lyžičky a mala som zase dosť na celý deň.. plus samozrejme pijem bielkovinový nápoj.. raz denne.. no uvidím čo mi zajtra povie doktor. Dúfam, že mi vklad urobia..
@michaela1905 myslím si, že hej, tiež som mala obavy, ale vklad mi napokon robili. Budem na teba myslieť, je to už bezbolestne potom ;)
Nájde sa tu žienka ktorá bola tesne pred odberom a nemala bolesti brucha? Ja mám odber v pondelok a bolesti žiadne. Predvčerom som mala mierne vo vaječníkoch a od včera nic ale na kontrole včera som mala foliky najväčší mal zatial 18mm. Len neviem myslela som ze budem mat bolesti a nikde nic.
@bobulkapetka ja som nemala pred odberom
bolesti, maximalne som
citila mierny tlak, nafuknutie... bolesti boli len ked sa vo mne rypali
@ivec16 Dakujem. Lebo vačšinou co čítam tak ženy mali bolesti a ja žiadne.
@bobulkapetka nemusia byt, nemala
som ziadne bolesti a to som mala vela folikulov, okolo 30 na nameral, nie vsetky dozreli ale tolko mi napocital
Kočky, tak ja už mám transfer za sebou 😀😀 teraz už len veriť, že všetko dobre dopadne a o dva týždne sa budem tešiť pozitívnemu výsledku.. 😀👍
@michaela1905 ahoj aj ja som po transfere,ale po kete.Tiez budem cakat 2tyzdne.Som 5den po ket.
@bobulkapetka bud rada ze si nemala.ja po odbere som mala mierne bolesti a našťastie len mierne ohss.Tie bolesti neries,nemusis ich mat.Vajecniky su pred odberom stimulovane,pracuju na 110%.
@marec2018 tak ja som rada ze nemam. Ja len preto ze väčšina aspoň co viem žien má počas stimulácie keď sa vaječníky zvycasuju bolesti a ja nemam. Po odbere iste mat budem a dufam sa vyhnem ohss. Uvidíme v pondelok.
@bobulkapetka drzim palce.vsetko sa da vydrzat.väčšinou su to vsetky bolesti ako bolesti pri menstruacie..trosku silnejsie su ked potratis spontanne ako ja pred mesiacom..ale to nikomu neprajem.
@marec2018 to má mrzí 😢
@marec2018 Držím palce 👍 ja som bola na transfere len dnes, takže na krv mám ísť až 8.7., ale verím, že to dobre dopadne 😉
@bobulkapetka v pohodicke,uz to prebolelo.Ale mam tak skvely pocit,ked viem ze nasu bublinku si teraz nosim v brusku💗 tesila som sa na tento moment
@michaela1905 ja 3.7 na krv 😁😍
Vcera som znicoho nic dostalu 5min nadchu.Potom take navaly tepla.Dnes bolest hrdla a hlieny..potom taku bolest bruska a vajecnika v lavo.Divne to veci a take nieco ako teplota...a to som 5den po kete.

@marec2018 tak to gratulujem 🙂 prosím ta. Pregnyl možem pichnúť aj v 90st.uhle alebo len 45?
@marec2018 Je to úžasný pocit, keď viem, že vo mne pláva malý zázrak... 😀 Už teraz len veriť, že sa tej malej bublinke bude u mňa v brušku páčiť a zahryzne sa zubami, nechtami 😁😁 a ešte lepší pocit je, keď viem, že ďalší štyria bojovníci ma čakajú v mrazáčiku 😀 určite by som totiž chcela mať aspoň dve deťúrence 😁😁 Verím, že to dobre dopadne a obe sa budeme tešiť pozitívnemu výsledku 👍👍
Ešte sa chcem opýtať, čo si robila po vklade?? Ležala si z nohami dohora?? Švagriná mi káže mať nohy dohora, ale mne to príde len ako povera... Veď ak sa má drobec uchytiť, tak sa uchytí aj tak.. či aký máš na to názor?
@bobulkapetka pregnyl som si dala sestricke pichnut,lebo mi povedali ze to musim vediet ako..ostatne tie injekcie mi pichal manzel..tak ti neviem poradit
@michaela1905 no ja som pri prvom vklade lezala asi tak ze v 1 den sme mali oslavu tak som sedela..druhy den lezala prrd telkou a treti den normalne...aj teraz prvy a druhy den menej robila a treti den varila...doktor povedal ze 1 den oddychovat len lahke prechadzky,setrit sa a potom ze uz normalne..a 5 dni bez sexu.to je vsetko....teraz som 6den a dnes som riadila...ale mam insie pocity ako predtym...viacej som to vtedy prezivala a aj manzel.novinku mam len tu ze mam sny strasne zive a väčšinou stále utekam a somariny strasne..je to asi moj strach...ale dufam ze bude vsetko ok.verim ze to bude dobr
Ahojte kocky ja mam v utorok 26.6. svoj prvy KET (kvoli ohss ) ...od februara konecne som sa dockala po roznych komplikaciach ...straaaaasne sa tesim 🙂
@marec2018 Dakujem. Mne povedali ze len do svalu môže buď sestrička alebo dr pichnúť ale ze do brucha si v pohode možem sama. Pichla som ho tak ako som si pichala aj ostatne injekcie v 90 st.uhle
@bobulkapetka Už som pichala pregnyl viackrát a vždy mi bolo povedané,resp. teraz pred ET aj na pokynoch papierových som mala,že mám 2 možnosti-ak do brucha tak sama kľudne môžem,ak do svalu tak len zdravotník.Do brucha som si pichala presne tak isto ako ostatné injekcie v 90st. uhle 🙂
@zuzik1985 mne prvýkrát pred IUI pichala kamoska zdravotacka do svalu do zadku a včera som si sama do brucha takisto ako ty 90 st.uhol. V tomto uhle mi bolo lepšie pichat ako v 45 stupňovom len som si nebola pri Pregnyl istá lebo co som čítala aj pozerala videá si pichala v tom 45 stupňovom ale ptm som našla kde si aj v 90 st.pichli tak som si aj ja.
@bobulkapetka Ja som šla podľa takého anglického videjka a tam pichali v 90st uhle ale popravde som to nejak presne nesledovala lebo som si všetko pichala tak,že som si ihlu nasmerovala ale pri vpichu som sa pozerala inam lebo takto ma to nebolelo :D
@zuzik1985 s týmto ja našťastie problém nemam môžu do mna pichat koľko chcú a ani mne to problém nerobi 🙂
Ahojte dievcata..tak dnes sme mali prvy vklad..vsetko vyzeralo fajn..teraz uz len cakat tych 10 dni na krv..

@michaela1905 vobec netusim..v nedelu sa ich opytam..len ma napadlo ze ja mem este medrol 2-2-0