icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
leren1
25. jún 2018

@lilkim1 ja gyn fiv Nitra ,zacinam byt nervozna uz ...potom pis 🙂

lilkim1
25. jún 2018

@leren1
Nebuď nervozna všetko dobre dopadne 😊😘 jasne ze napíšem 😊 zajtra sa ozvy keď budeš mat po vklade 😊

michaela1905
25. jún 2018

@bobulkapetka Parádna úroda 😀 držím palce, nech sa podarí oplodniť čo najviac.. aj mne odobrali 15. 14 bolo zrelých, ale oplodniť sa podarilo iba 8. No a PK mi prežilo 5... Jednu bublinku mám 3. deň v brušku a 4 ma čakajú v mrazáčiku 😀 . Držím palce, nech júnové sobotné transfery budú pre nás úspešné 😉

bobulkapetka
25. jún 2018

@michaela1905 Dakujem. Tebe nech sa bublinka v brušku drží 🙂 ak sa možem opýtať akú metódu oplodnenia ste mali? Ak icsi platili ste aj za tie co sa neoplodnili správne? Ja som dala všetky pre istotu icsi aj keď som chcela dat aj prirodzene ale som nevedela koľko ich vôbec bude dobrých tak som nechala tak. Zajtra uvidím co mi povedia keď budem ráno volať.

leren1
25. jún 2018

@lilkim1 ouki napisem 🙂

michaela1905
25. jún 2018

@bobulkapetka Ďakujem krásne 😘 Áno, mali sme tiež ICSI. Dali sme všetky do ICSI. No a v deň odberu som platila ten základný balík ICSI, ktorý obsahoval 8 oocytov. Zvyšné som doplácala v deň vkladu, spolu s poplatkami za mrazanie ďalších prosperujúcich. A áno, platili sme aj za tie, čo sa nesprávne oplodnili. Ale za nezrelé nie, tie neoplodňovali. tzn., Že odobrali mi 15 vajíčok, zrelých bolo 14, takže sme platili metódu ICSI za 14 oocytov. V našom prípade to bolo 370€ za prvých 8 oocytov a potom som doplácala ešte za 6 oocytov (6x33,-€) spolu 198€ + to mrazenie 😀 Držím palce, nech sa ti oplodní čo najviac.. 👊

bobulkapetka
25. jún 2018

@michaela1905 ja som tiež nakoniec dala všetky icsi aj keď vlastne neviem koľko ich bude zrelých. Zajtra sa dozviem. My sme dnes tiež platili ten základ 1-8 oocytov 370€ plus PK 220€ a zvyšok sa bude doplácať po vklade tak ako si písala. Koľko bude toľko bude 😂 a Dakujem

michaela1905
25. jún 2018

@bobulkapetka Áno aj PK sme vtedy platili... Na to som zabudla... Držím palce, nech všetko dopadne na výbornú 😀

bobulkapetka
25. jún 2018

@michaela1905 Dakujem 🙂

bobulkapetka
26. jún 2018

@michaela1905 ahoj. Takze z 15 vajok bolo na oplodnenie zrelých 12 a správne sa oplodnilo 9. Vo štvrtok sa dozviem koľko ich prežilo 🙂

michaela1905
26. jún 2018

@bobulkapetka Tak to máš výbornú bilanciu oplodnenia. Len tak ďalej 😉 Teším sa s tebou 😀

bobulkapetka
26. jún 2018

@michaela1905 áno? Tak super 👏🏼👏🏼 Ja absolútne neviem koľko zvykne byt vajok/sa zvykne % z celkového počtu oplodniť. Ale tak som rada. A Dakujem 🙂

michaela1905
26. jún 2018

@bobulkapetka No mne sa zo 14 zrelých správne oplodnilo iba 8. Takže ty máš určite lepšiu úspešnosť 😉 držím palce, aby sa správne vyvíjali 😜

ceklis
26. jún 2018

@zjuzinka ahoj ;) ako dnes? Skúšala si test? Moj stale biely :(

lilkim1
26. jún 2018

@leren1 ahoj no ako??

zjuzinka
26. jún 2018

@ceklis ahoj chcem zajtra skusit

leren1
26. jún 2018

@lilkim1 ahoj 🙂 super ,bolo to celkom fajn islo to super ,dali mi diazepam tak po nom som bola uplne mimo ale pomohlo bola som uplne kludna 🙂 nebolelo nic bolo to rychle a som taka spokojna...teraz ma chyta zimnica a hlava ma boli tak oddychujem 🙂

lilkim1
26. jún 2018

@leren1 tak to ma teší ze to prebehlo hladko 😊 len spokojne oddychuj a nenamahaj sa 😊😘 kedy ideš znova do toho centra?

lilkim1
Autor odpoveď zmazal
lilkim1
26. jún 2018

@leren1 a koľko si si vlastne dala vložiť prckou?

leren1
26. jún 2018

@lilkim1 dala som vlozit jedno na ich odporucanie 🙂 a teraz idem az o 14 dni na krv 🙂

leren1
26. jún 2018

@lilkim1 ty si das kolko ? 🙂

lilkim1
26. jún 2018

@leren1 keď som bola prvý krát tak mi tiež odporučili jedno ale teraz by som chcem dve..... Doktorka súhlasila tak uvidíme v štvrtok..... Budeš testovať skôr alebo počkáš na krv?

lilkim1
26. jún 2018

@leren1 berieš naďalej lieky tak ako doteraz??

leren1
27. jún 2018

@lilkim1 tak toto bude tvoj druhy vklad ? Chcela by som vydrzat do krvi nech sa nestresujem zbytocne ale uvidim ci vydrzim 🙂 uz zajtra ta to caka juj tesim sa aj za teba 🙂 ano davam progesterom a lenzetoo a picham fraxik 🙂 az do krvi

zjuzinka
27. jún 2018

@ceklis ahoj...uz som testovala a test biely...🤐dnes 11ty den...to by uz malo ukazat..

marec2018
27. jún 2018

@zjuzinka ja vcera som trosku spinila.A boli ma bruško.vcera bol presne tyzden ako mi vkladali nasu bublinku.

marec2018
27. jún 2018

@zjuzinka zlatko ty si mala ket?niekedy neukaze takze este klud su pripady ze ukaze az na 14den.ziaden stres...pozitivne mysli,aby sa bublinke pacilo v brusku.

lilkim1
27. jún 2018

@leren1 áno to bude môj druhý vklad 😊 ja by som tiež chcela vydržať až do testu z krvi ale neviem ci to dám 😃 no zajtra si idem po drobčekou teším sa na nich 😘😘😘 tiež dávam progerteron aj prednison a picham clexane 😊 ako sa cítiš po vklade??

zjuzinka
27. jún 2018

@marec2018 ano mala som ket expandovanu blastu mi vkladali tak preto si myslim ze by uz malo ukazat aspon ducha..