Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@vrds bohuzial musim suhlasit. Mozno sa to par krat aj stalo, ale to su skutocne skor rarity ako pravidlo... ☹
@ingelika78 bohuzial sama som tym presla a je lepsia pravda ako loz a zbytocne nadeje😓
Myslím si ze to je tým počasím...... Tak oddychuj idem aj ja oddychovať a pripraviť sa na zajtra 😉😊
@ceklis Ahoj. Tak ako si dopadla?? Volali, či ani nie?? Baby veď treba aspoň nejakú pozitívnu správu... Veď tohto mesačné vklady majú hroznú bilanciu.. ešte tu ani jedna nenapísala, že mala pozitívne výsledky... Joooj, veď ma nestrašte... 😔Dajte tu aspoň jedna pozitívnu správu 😉
@michaela1905 tú budeš mať predsa ty 🙂
@alexwarring Vieš, ako by som to chcela.. ale keď vidím tieto správy, začínam už aj ja pochybovať.. snažím sa myslieť pozitívne, no od vkladu nemám žiadne špeciálne pocity. Iba v pondelok večer a v utorok som cítila občas pichnutie v podbrušku, ale inak vôbec nič...
@michaela1905 si zlatuch
Ďakujem za opýtanie 🙂
Bola som na krvi, povedala sestričke aby volala len keď bude pozitívny a nikto nevolal 🤪 tak ma to mrzí, že som tu júnovú bilanciu nepolepsila
Držím všetkým júnovým ETom aj KETom palce aby sa bublinky zakusli a nepustili tých 36tyzdnov ✊🏻
@michaela1905 neblázni 🙂 nemôžeš podliehať takým stavom, štatistika nepustí, takze je tu daky neúspech a ten zase musí vykryť úspech ✊🏻 Ver si a aj svojmu embryjku že to dáte a hotovo. Neexistuje štatisticky že tento mesiac skončí všetko negatívne 👍🏻
@michaela1905 Najviac Ti pomôže nečítať túto diskusiu v období čakania 🙂 Inak si budeš nahovárať, že asi nič z toho a to nám nerobí dobre na psychiku 🙂 Ale tak veľmi Ti držím palce, že Tebe to určite vyjde. Ja idem v piatok na kontrolu, tak dúfam, že mi povolia hneď vklad
@ceklis Veď ja "bublinke" verím... Hladkám si stále bruško... Posielam jej energiu.. ja si krv pôjdem do labáku odniesť sama a aj si tam budem hodinku čakať na výsledky... To bude asi ešte dlhšia hodina, ako celých tých 14 dní.. Len tieto správy mi naozaj nerobia moc dobre... hlavne, keď nemám vôbec žiadne príznaky..
@alexwarring Držím palce.. aby ti vklad hneď povolili..
@michaela1905 Ďakujem, určite to tu hneď zvestujem ;)
@michaela1905 ahoj. Tak som volala do centra. Zatial sa správne vyvíja všetkých deväť 🙂
@bobulkapetka Výborne.. to sú super správy... Len tak ďalej 😉
Baby uz by to tu chcelo viac pozitivnych sprav!!! Ja idem v stredu na krv tak hadam nejakou dobrou prispejem
@mimulik Držím palčeky, aby si začala s nimi práve ty..😉 a ako sa cítiš??
@michaela1905 no dufam ze to zacne uz skor a ja sa pridam 😉..nic zvladtne nepocitujem..samozrejme ze som nevydrzala a uz testla ale tak dnes je 4 den tak neviem co by som chcela vidiet 😂..
@ceklis ja som skusala tiez 3 krat nativ ale 2krat praskol folik a treti krat nebolo vajko vhodne na oplodnenie tak som mala minimalku...5 vajok 4 oplodnene aj prezili kultivaciu..mala som 2 expandovane blasty a dve blastocysty..zevraj pekne a 3 vklad zas neuspesny..tak neviem kde je problem
Ahojte baby v utorok som bola na KET ,v noci som sa budila na bolesti v lavom vajecniku aj druhy den cez den boli ale odvtedy nic ...ako keby som nikde nebola nic necitim ,ziadna zmena ,ako ste sa citili vy ? Mam pocit ze sa nechytilo
@mimulik Ty začneš s dobrou správou v stredu a ja budem pokračovať s ďalšou v piatok.. dohodnuté?? 😀😀

@zjuzinka ja som dnes bola na krvi, tiež test biely a povedala som im, že nech ani nevolaju keď to bude negatívne. Čakám že nebudú volať :( nedávam tomu už žiadnu nádej. Moc držím palce nech sa hcg ešte objaví.