Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@bobulkapetka Parádna úroda 😀 držím palce, nech sa podarí oplodniť čo najviac.. aj mne odobrali 15. 14 bolo zrelých, ale oplodniť sa podarilo iba 8. No a PK mi prežilo 5... Jednu bublinku mám 3. deň v brušku a 4 ma čakajú v mrazáčiku 😀 . Držím palce, nech júnové sobotné transfery budú pre nás úspešné 😉
@michaela1905 Dakujem. Tebe nech sa bublinka v brušku drží 🙂 ak sa možem opýtať akú metódu oplodnenia ste mali? Ak icsi platili ste aj za tie co sa neoplodnili správne? Ja som dala všetky pre istotu icsi aj keď som chcela dat aj prirodzene ale som nevedela koľko ich vôbec bude dobrých tak som nechala tak. Zajtra uvidím co mi povedia keď budem ráno volať.
@bobulkapetka Ďakujem krásne 😘 Áno, mali sme tiež ICSI. Dali sme všetky do ICSI. No a v deň odberu som platila ten základný balík ICSI, ktorý obsahoval 8 oocytov. Zvyšné som doplácala v deň vkladu, spolu s poplatkami za mrazanie ďalších prosperujúcich. A áno, platili sme aj za tie, čo sa nesprávne oplodnili. Ale za nezrelé nie, tie neoplodňovali. tzn., Že odobrali mi 15 vajíčok, zrelých bolo 14, takže sme platili metódu ICSI za 14 oocytov. V našom prípade to bolo 370€ za prvých 8 oocytov a potom som doplácala ešte za 6 oocytov (6x33,-€) spolu 198€ + to mrazenie 😀 Držím palce, nech sa ti oplodní čo najviac.. 👊
@michaela1905 ja som tiež nakoniec dala všetky icsi aj keď vlastne neviem koľko ich bude zrelých. Zajtra sa dozviem. My sme dnes tiež platili ten základ 1-8 oocytov 370€ plus PK 220€ a zvyšok sa bude doplácať po vklade tak ako si písala. Koľko bude toľko bude 😂 a Dakujem
@bobulkapetka Áno aj PK sme vtedy platili... Na to som zabudla... Držím palce, nech všetko dopadne na výbornú 😀
@michaela1905 Dakujem 🙂
@michaela1905 ahoj. Takze z 15 vajok bolo na oplodnenie zrelých 12 a správne sa oplodnilo 9. Vo štvrtok sa dozviem koľko ich prežilo 🙂
@bobulkapetka Tak to máš výbornú bilanciu oplodnenia. Len tak ďalej 😉 Teším sa s tebou 😀
@michaela1905 áno? Tak super 👏🏼👏🏼 Ja absolútne neviem koľko zvykne byt vajok/sa zvykne % z celkového počtu oplodniť. Ale tak som rada. A Dakujem 🙂
@bobulkapetka No mne sa zo 14 zrelých správne oplodnilo iba 8. Takže ty máš určite lepšiu úspešnosť 😉 držím palce, aby sa správne vyvíjali 😜

@lilkim1 ja gyn fiv Nitra ,zacinam byt nervozna uz ...potom pis 🙂