icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
mimulik
28. jún 2018

@michaela1905 dohodnute ☺️

ceklis
28. jún 2018

@zjuzinka ja by som bola taká vďačná keby na mna ta stimulka fungovala. Tak neviem čo ďalej vymyslím. Určite si dám teraz cez leto pauzu a hotovo. Netuším kde je problém :( spýtaj sa doktorov, aj keď si myslím, že veľmi nehľadajú problém keď sa nepodarí a len skúšajú ďalej. Dnes si bola na krvi?

michaela1905
28. jún 2018

Kočky, mám takú otázku. Aký máte názor, príp. máte nejaké skúsenosti s domácim krvným testom HCG??

bobulkapetka
28. jún 2018

@michaela1905 Dakujem 🙂 som vôbec nečakala ze všetky ostanú. Vklad by mal byt v sobotu o deviatej. Prosím ta neviem či sa vkladá progesteron aj pred vkladom? Či v den vkladu sa nevklada?

zjuzinka
28. jún 2018

@ceklis ano akurat som volala a negativna. .nam ak sa posledny mrazacik neuchyti tak koncime s ivf uz nemame peniaze a ja ani cas uz idem mat v septembri 43 ☹ ja mam dve velke dcery pockam na vnucata len neviem co moj partner on nema deti a velmi by chcel tak neviem ako to s nami dopadne...

snazilka999
28. jún 2018

ahojte baby, pridam sa aj ja k vám... mala som prvy KET minuly tyzden v pondelok, predtym som mala v aprili neuspesny ET :/ .... a dnes som na 10. dni po KET, a nevydrzala som netestovat rano....vlozili mi expandovanu blastocytu... a vysledkom dnesneho testu je ducha na teste... neviem ci sa mam uz teraz tesit, dufam aj krv potvrdi v pondelok to, co uz dlho cakame .....drzim vam vsetkym palce 🙂

zjuzinka
28. jún 2018

@snazilka999 jej super gratulujem!! Konecne niekto s pozitivnou spravou

michaela1905
28. jún 2018

@bobulkapetka Ja som si v deň vkladu (bola to mimochodom tiež sobota ☺️) vložila Progesterón až po vklade embrya..

bobulkapetka
28. jún 2018

@michaela1905 áno uz som volala aj koordinatorke a mám si ho vziať so sebou a vložiť až po vklade. Ale Dakujem 😘

stanka2612
28. jún 2018

@michaela1905 ja som pri prvom ET nemala žiadne príznaky a vyšlo to,mám doma dvojročného fešáka.tak uvidíš,snáď sa vydarí,držím palce 😆 (pri ostatných troch neúspešných som mala príznaky na MS vždy a testy boli negatívne...jediný krát,kedy som netestovala,bol prvý ET,tak ani neviem,kedy po vklade by mohol byť prvý pozitívny test...a ty si test robila?a kedy máš krv?)

normab
28. jún 2018

Dievcata pili ste niektora proteinove napoje pred a pocas stimulky?? A asi aj po 😁

michaela1905
28. jún 2018

@normab Ahoj. Áno, ja som pila. Majú veľký obsah bielkovín, tak som si moc nemusela sledovať stravu.. a ani také drahé to nebolo. Tá pixla stála 20€ a mala som to na 27 porcií (a v návode bolo Max 1 porcia na deň). A myslím, že aj vďaka tomu som sa vyhla OHSS.

michaela1905
28. jún 2018

@bobulkapetka Držím palčeky.. všetko dobre dopadne 😉

michaela1905
28. jún 2018

@stanka2612 Ďakujem krásne 😀 No v sobotu som mala vklad, v pondelok večer, keď som si ľahla do postele som cítila občas také slabé pichnutie a aj počas dňa v utorok. Ale to len občas a veľmi slabučko.. inak vôbec nič... Žiaden výtok ani nič podobné... Dúfam, že to vyjde.. verim mojej malej bublinke 😀 Nie, zatiaľ netestujem.. moc tým testom neverím.. uvažujem nad tým domácim krvným.. ale ešte je skoro... Ešte je dnes iba 5. deň. No uvidím, chcela by som to vydržať až do krvi.. snáď vydržím 😀😁 Na krv mám ísť buď 6.7 alebo 9.7. samozrejme, že pôjdem 6.7. 😁😁

bobulkapetka
28. jún 2018

@michaela1905 Dakujem 🙂 ja takisto aby to boli nakoniec dve // 😉

lilkim1
28. jún 2018

@leren1 ahoj 😊 tak a mam naše bublinky presne tam kde majú byť 😘😘😘 všetko prebehlo super a bezbolestne 😊 už sa len tešiť na pozitívny výsledok 😊😘

normab
28. jún 2018

@michaela1905 ved aj ja to chcem, lebo nie som velky jedak a sledovat to sa mi nechce.. a aky si mala..lebo tych praskov je strasne mnozstvo 😁 zajtra idem do takeho obchodu tak hadam daco vyberiem.. ja som citala ze je to dobre aj na kvalitu vajicok..ale to by sa malo dodrziavat min tri mesiace..no nevadi skusim aj tak.. drzim ti palce nech to vyjde 😉😗

leren1
28. jún 2018

@lilkim1 jupiiiiiii tesim sa s tebou 😘😘😘 tak teraz budeme cakat spolu 🙂

lilkim1
28. jún 2018

@leren1 teším sa z toho 😃😃 áno budeme čakát spolu a pozitívne testy 😊😘

bobulkapetka
28. jún 2018

Zienky možno hlúpa otázka ale aj tak. Aj keď ste mali väčší počet embryjok po PK dávali ste zamrazovat všetky ktoré Vám ostali?

michaela1905
28. jún 2018

@bobulkapetka Ja som si dala všetky... Z 8, ktoré som mala v PK mi ostalo 5. Takže som bola šťastná, že až 4 si môžem dať zamraziť... Veď nikdy nevieš.. 😀 a keď sa aj prvý ET podarí, do budúcna sa možno zídu 😀😀 nebudem musieť už absolvovať hormóny a odber atď... Embryiká mám hotové.. a hlavne, 10€ na mesiac sa platí za uskladnenie, či tam máš zamrazené jedno, alebo aj 10. A to zamrazenie stálo v mojom centre prvé 160€ a každé ďalšie 40€. Tak som si povedala, že pri tých všetkých výdavkoch tých pár eur má už nezabije... Ale tak to je už na tebe 😉

leren1
28. jún 2018

@lilkim1 ano ano :D

bobulkapetka
28. jún 2018

@michaela1905 áno toľko budem aj ja platiť mame to iste centrum a plánujem dat zmraziť všetky co zostanú lebo keby náhodou nakoniec ani tie nemusia byt použiteľné... ja som len zvedavá preto sa pýtam 🙂

stanka2612
28. jún 2018

@bobulkapetka áno dávala prvý ET vysiel,no chceli sme aj súrodenca a ten už nevyšiel žiaľ...a nie všetky zmrazené embryjka nám prežili...asi tretina sa po rozmrazeni ďalej nevyvíjala...

vrds
30. jún 2018

dnes rano som 8 DPO a test biely 🙈

alexwarring
30. jún 2018

@michaela1905 no u mňa sa ďalší vklad bude konať asi až v auguste. Taká som bola nahnevaná a sklamaná z celého prístupu. Objednajú má na konzultáciu, keď prídem do GF, ani len o mne nevedia, hlavne, že má sami objednavali, no čo už, aspon, že má lekár prijal. Chcela som ísť hneď tento cyklus na KET, ale doktor, že počkáme na MS. Kurniksopa šak prednedávnom som ju mala, akurát pomaly ovulujem, keby mi spravil aspoň ten blbý UTZ, možno by videl, že sliznica je ok a nepotrebujem stimulovať, ale on mi vypísal recept a poslal ma kade ľahšie. Zabilo by ich jedno sono?

michaela1905
30. jún 2018

@vrds Si 8 dní po ovulácii alebo 8 dní po ET/KET??

michaela1905
30. jún 2018

@alexwarring No mňa by asi porazilo... 😔Čudný prístup.. no keby si tam nemala drobcov v mrazáčiku, asi by som ti jednoznačne poradila zmeniť centrum. Ja som už dnes 7 deň po ET. Pocity nemám žiadne. Žiaden výtok nič, teda okrem vytekajúceho Pregesterónu.. 😉no uvidíme.. stále veríme, že bublinka sa správne zahryzla a bojuje 😀😉

bobulkapetka
30. jún 2018

Tak Zienky ET mám dnes za sebou. Z deviatich embryjok to dobojovalo šesť. Zajtra mám volať za zvyšné tri ale je mala pravdepodobnosť ze to este dobehnú. Jedno vložené, päť zamrazenych. 16.7 hcg kontrola. Myslím na všetky snazilky aby si každá našla vysnívané dve // 🙂 krásny vikendik

lilkim1
30. jún 2018

@bobulkapetka držím silno palčeky 😍😍😍