Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@mimulik Držím palčeky 👊 mňa krv čaká v piatok.. len moja dr. má v piatok dovolenku... A do centra mám ísť až 9.7. Mám dohodnutú inú sestričku, ktorá mi krv zoberie, ale sono mi nemá kto urobiť... Takže na sono pôjdem až 9.7. do centra... Aj krv mi budú v centre brať, tak budem aspoň môcť porovnať, či sa HCG hýbe..😀 Takže 6.7 budem mať aspoň výsledky krvi a 9.7 budem vedieť presne na čom sme.. 😉
@michaela1905 no ja mam len krv..potom na 14 den je krv zas a este neviem kedy presne je ultrazvuk..sa mi zda ze az o 2 tyzdne..si myslim ze by nic nevideli aj tak
@mimulik Aha.. no ja mám na krv prísť až na 14. deň... Ty budeš mať zajtra ktorý deň?
@alexwarring preeesne tak treba mysliet pozitivne ... verim tomu ze to vysetrenie nebude potrebne 😉 a kedy mas planovany ket?
@michaela1905 10 den
@mimulik Aha, tak to preto potom máš ísť ešte na opakované testy. Lebo 10. deň je ešte dosť skoro.. Ja mám napísané v správe z centra, že na 14. - 15. deň sa mám dostaviť na odber krvi a ultrazvuk. No mne to vychádza akurát na sobotu, nedeľu... Tak chcem ísť na odber krvi už v piatok.. (to bude 13. deň), lebo do centra ma objednali až na 9.7. (to bude až 16. deň) a to len kvôli tomu, lebo, že 6.7 budú mať iba jedného lekára... takže 6.7 idem aspoň na krv a 9.7 si pôjdem ešte do centra potvrdiť alebo vyvrátiť krvný výsledok z piatka 😀
@michaela1905 oni v gyn five to robia takto...maju to v predtlacenom tlacive co som dostala..ultrazvuk robia az o 2-3 tyzdne neskor..tam si myslim ze na 14 den este nebude moc vidiet..ale tak mam skusenost ze co centrum to iny postup..
@evaachesa až po ďalšej MS, čo mi vyjde niekedy začiatkom augusta
@evaachesa no chcela som to riesit ale maju od 6.7 do 1.10 dovolenku...mame este jeden pokus...no medrol brala moja mama na zapaly v tele a dava sa to onkologickym pacientom inak medzi recou...a mamu strasne bolel zaludok z neho ...skor jej nepomohol ako pomohol...a ked som si dnes pozrela tie vysetrenia kolko stoja az mi prislo zle...ved do caru sme uz riadne natlacili...no uvidim ci tam pojdem..mam vymenny listok..a mam momentalne zapal priedusiek..dnes mi oznamili ze vklad nebol uspesny...takze mesiac pauzu kym sa dam do poriadku..a potom pojdeme
@marec2018 cooze to kde maju taku dlhu dovolenku? Dost cudne ... hmm no tak z toho medrolu nie som nadsena ...skoro kazdej babe ho predpisuju... no mne oznamili ze budem platit 110eur ale to je len zaklad ... boli tam este nejake dalsie poplatky takze ratam takych 150...stoji to vsetko hrozne peniaze ale co uz narobime ...tak to ma velmi mrzi ze to nevyslo :( ten zapal to urcite skomplikoval ... tak sa hlavne uzdrav a dalsi bude isto uspesny ;) a kam chodis do car?
@marec2018 v crm bb budú mať takú dlhú dovolenku? Až do októbra? či to je preklep? lebo ja tam tiež chodím a mám ísť na krv 16.7.som po ET dnes 4 deň... Ďakujem za odpoveď
Ja dnes zacinam stimulovat, ale som sklamana, lebo mi znizili davky. Niezeby som chcela brat viac liekov, ale viem, ze na nizku davku nezareagujem. Dufam, ze tento pokus nie je uplne strateny kvoli tomu.
@mimulik Ako si dopadla?? Máš dobré správy??
@michaela1905 az po 14 mam volat tak este nervozne cakam a 2 hodky este budem..
@anavianavi držím palce. Akú máte dávku?
@bobulkapetka Nakoniec mi dali 225mg na 6 dni, co ma vacsina zien. Planovanu som mala 300mg davku. Moj problem je, ze sa u mna javi vsetko v poriadku, ale vajicka mi nedozrievaju a na standardne davky vobec nereagujem. Je nieco, co mozem robit, aby som podporila rast?
@mimulik Napíš nám prosím konečne aspoň ty nejakú dobrú správu 😉

@marec2018 Moja, ak sa nemýlim, dnes by si mala mať odber a kontrolu, či sa to podarilo, že??? Daj vedieť prosím, netrpezlivo čakám na výsledky.. 😀