icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
bobulkapetka
4. júl 2018

@michaela1905 Ján nemam skúsenosti s nimi. Robila som si síce jeden v nedeľu ale len preto ze som chcela vedieť či sa este v moci drži Pregnyl. Ale test bol biely - teda len jedna čiarka čiže buď uz vo mne nie je alebo bol chybný. Ja tiež plánujem nereagovať ale za pár dni sa to možno zmení keď sa bude blizit kontrola v centre 😂

petyike7
4. júl 2018

@bobulkapetka nás tlačí aj vek muža má 43 rokov, tak je pochopiteľné že už chce dieťa...tiež som si povedala že nemáme na čo čakať, čas beží .. ja mám vajcovody priechodné ,. U nás je to fakt iba ten horší spermiogram...tak uvidím piatok či to vyšlo...ak nie, svet sa nezrúti...☺️☺️

bobulkapetka
4. júl 2018

@petyike7 neboj vyjde 🙂 mne sa len nechcelo skúšať a pchať do toho € tak som ich rovno napchala do IVF 😂 potom napis ako si dopadla budem držať 👍🏼

mimulik
4. júl 2018

@michaela1905 tak ja mam dobru spravu..podarilo sa a teda som tehotna ❤️

bobulkapetka
4. júl 2018

@mimulik gratulujem 🙂

michaela1905
4. júl 2018

@mimulik joooj. Gratulujem. 😘😘Naozaj sa veľmi teším... Bála som sa, že keď nepíšeš, že sa to nepodarilo.. ale potešila si ma veľmi...😀😀 Konečne dobré správy...😀😀 Dúfam, že aj ja v piatok budem mať dobré správy..😉😉

mimulik
4. júl 2018

@bobulkapetka dakujem..dufam ze postupne vsetky popridavate taketo pozitivne spravy!!😍

mimulik
4. júl 2018

@michaela1905 drzim palce..verim ze ti to vide..test si neskusala?

michaela1905
4. júl 2018

@mimulik Neskúšala... Ale dnes som si bola kúpiť nejaké... Takže v piatok pred odberom by som si chcela urobiť ten digitálny.. nech som troška pripravená na výsledok 😀

leren1
4. júl 2018

@mimulik gratulujem a drzim palce 😘

michaela1905
4. júl 2018

@mimulik Ozaj, a nevieš náhodou, akú hodnotu HCG si mala??

mimulik
4. júl 2018

@michaela1905 ja som nevydrzala a uz od 5 dna testovala 😂

mimulik
4. júl 2018

@leren1 dakujeeem ❤️

mimulik
4. júl 2018

@michaela1905 to mi sestricka vobec nepovedala..len ze “ste tehotna”..ked som bola po iui tak mi povedala ze je to pozitivne ale malo..tak predpokladam ze hodnoty boli dobre..v utorok idem na kontroly odber tak sa mozem opytat

leren1
4. júl 2018

@mimulik kam chodis do car ? GF ?

michaela1905
4. júl 2018

@mimulik Držím silno palčeky, aby bolo všetko v poriadku, tak ako má.. 😀😀

petyike7
5. júl 2018

@bobulkapetka ďakujem, napíšem určite ako som dopadla, už zajtra teda...😎😎😎 Strašne mám z toho strach 😕😕😕 ale MS ešte stále nemám, a to uz som dnes 14.den po KET. Dúfam že to nie je len z tých tabletiek...

petyike7
5. júl 2018

@mimulik gratulujem 😍😍😍😍 nech všetko pokračuje tak ako má 😘

bobulkapetka
5. júl 2018

@petyike7 no ak by si nebola tehotná meškanie ms môže spôsobovať ten progesteron. Ale ver, ze si 🙂 držím palce

bobulkapetka
5. júl 2018

@mimulik to dufam aj ja. Aj keď moja kontrola je este v nedohľadne 😂 až 16.7

michaela1905
5. júl 2018

@bobulkapetka
@petyike7
@leren1
@mimulik Kočky.. nevydržala som to... 😀😀 Dnes 12.ty deň po ET. Urobila som si 3 rôzne testy... dúfam, že Progesterón môže spôsobiť meškanie MS, ale falošné výsledky na testoch nie.. zajtra ráno pred odberom krvi skúsim ešte digitálny... Ale dúfam, že zajtra mi to potvrdia 😉😉🙏🙏 držte palce... 😜

bobulkapetka
5. júl 2018

@michaela1905 ja si myslím, ze ti môžeme gratulovať 👏🏼👏🏼 Zajtra hneď napis ale je to tam. Teším sa a tebou 🙂

michaela1905
5. júl 2018

@bobulkapetka Mám aspoň maličkú nádej.. no ale všetky vieme, že výsledky krvi sú najdôležitejšie... A potom ešte samozrejme aj sono.. aby bola bublinka na tom správnom mieste 😉 jasné, že sa zajtra určite ozvem... Chcela by som zajtra aj gynekologičku zmeniť, tak dúfam, že to pôjde aj keď som na PN-ke a urobí mi zajtra aj sono...

bobulkapetka
5. júl 2018

@michaela1905 len pomaličky a bez stresu a neboj sono aj krv potvrdia tvoje testy a bublinka bude na tom správnom mieste kde aj má byt 😉

michaela1905
5. júl 2018

@bobulkapetka Ďakujem 😘. Verím, že všetko bude tak, ako má byť 😀

mimulik
5. júl 2018

@leren1 ano GF

mimulik
5. júl 2018

@michaela1905 no tak to vyslo presne tak ako sme sa dohodli..super gratulujem..uz len vydrzat tych 9 mesiacov este 😍

michaela1905
5. júl 2018

@mimulik verím, že máš pravdu a zajtra tu pridám rovnakú správu, ako ty včera 😁😁

mimulik
5. júl 2018

@michaela1905 ja to viem 😘

petyike7
5. júl 2018

@michaela1905 tak to máš viac menej isté, mne na 10.den neukázal test nič a potom som už radšej netestovala...som v strašnom strese ako to zajtra dopadne 😥😥😥😛😛😛