Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@alexwarring tak dnes som bola na kontrole a zostala som veľmi milo prekvapená. Doktorka mi povedala, že bez ďalších vyšetrení ma ďalej nepustí. Hneď mi dala číslo na hematologiu a povedala sestričkam nech ma objednajú doktorke Dzurillovej, že v auguste aby výsledky neboli skreslené. A hneď mi aj dnes poobede volali, že 9.8 mám termín, takže za mňa spokojnosť
@marec2018 mne to tak prislo, ze je to na mna kedze som ja bola taká co tu vysvetlovala podaktore veci...samozrejme my tu vsetci nie sme lekárky aj ked som zažila ze ti viac poradí niekto mimo odboru a to zo skuseností 😀 😀 ani lekár nie je neomylný, vidím to v práci 🙂 🙂 ale samozrejme musíme dôverovať 🙂 držím vsetkým palce...aj sebe pri druhom KETe, uz mám druhý den menzes takže 20-ho idem na kontrolu sliznice maternice...a potom na vklad, tentokrát som sa rozhodla vloziť dve embryá, pre isrotu 🙂 🙂
@zupe11 jej tak to super prístup a u koho si bola na kontrole? kto ti odporucal dalsie testy?
@alexwarring doktorka Vondrakova
@zupe11 To je aj Tvoja obvodna alebo Ta k nej poslali z GF? Už si to presne nepamätám prepáč, kolko IVF, respektíve ET, KET máš za sebou? Vďaka
@alexwarring to je moja doktorka v centre. Moje prvé ivf. Mam za sebou 1xet vložené jedno embryo po PK a 1xket vložené dve embrya po PK. Oba vklady skončili biochemickym.
@zupe11 ja som vôbec netušila, že ona robí aj v GF, síce som ju tam minule zazrela, ale myslela som, že len spolupracujú, počas stimulky má k nej poslali na sono, vo tam nebol žiadny lekár a sestrička mala zlomenú ruku
@alexwarring no vidíš a ja som si myslela, že robí len tam 😁 ty chodíš ktorému lekárovi?
@michaela1905 tak ako dnes na sone?
@bobulkapetka Sono dnes dopadlo na výbornú 😀 bublinka je tam kde má byť... 👍👍Má 3,7mm.. a na ďalšej kontrole by sme už vraj mohli mať aj akciu srdiečka.. 😀🙏🙏 a dúfam, že aj vystavenú tehotenskú knižku 😉😉
@michaela1905 tak to sa velmi teším 🙂 a kolky týžden si? To uz sa tak skoro vystavuje? Ja som si stále myslela a teda som aj doteraz v tom, ze knižka sa vystavuje na konci 12tt. Či žijem cely čas v omyle? 😂
@bobulkapetka No ja by som mala byť podľa poslednej MS v 6.tt .. No na ďalšiu kontrolu mám ísť o 3 týždne... Keďže doktorka ide mať dovolenku.. no a to by som už mala byť v 9.tt.. no ono záleží od lekárky.. čo som čítala na nete, tak niektorým dievčatám vystavili už aj v 6.tt.. dôležité je, aby bolo vidieť na sone akciu srdiečka
.. je fakt, že niektorí lekári čakajú až do ukončenia 12.tt, ale ja dúfam, že moja lekárka nebude ten prípad.. verím, že bude všetko v poriadku a vystaví mi ju už pri ďalšej kontrole..
@michaela1905 aha tak uz rozumiem 🙂 tak sa len drzkajte a priebežne informuj ak nezabudnes 🙂
@bobulkapetka Jasné, že sa ozvem 😉 a ty ako pokračuješ??
@michaela1905 dnes 10 den po et. Len este to nechcem zakríknuť. Ten druhý je dnešný. A krv mám až 16.7. Tak uvidíme či potvrdí ale dufam ze áno 🙂
Ahojte 😊 Ja vás tu už nejakú tú dobu čítam a dnes som sa rozhodla, že sa k vám pridám. Podstupujem 3.IVF cyklus, ET som mala odložený kvôli riziku OHSS, teraz čakám na KET, na ktorý idem 16.7..Už sa neviem dočkať a dúfam, že tento vklad bude úspešný. Tehulkam v tejto skupine gratulujem a ostatným držím palce, nech sa to podarí 😉
@bobulkapetka Určite áno. Je to tam... Sú to krásne //. Gratulujem 😘 a neboj, odber to len potvrdí🙏🙏 držím palce 😘😘
@michaela1905 dufam 🙂 potom napíšem 😉 a Dakujem 😘
@zupe11 Ja som u Brešťanského
@bobulkapetka Skvele, blahozelam. Nech ide vsetko dalej hladko.
@anavianavi Dakujem 🙂 ale este nic nie je 100% no dufam budú len silnieť
@elimu držím palce 🙂
Ahojte dievcata..tak nemam dobru spravu..dnes na 16 den hcg kleslo..mam vysadit vsetky lieky a ked do pondelka nezacnem krvacat mam prist do centra..
@mimulik To nemyslíš vážne.. to je aké kruté.. najskôr ti dajú nádej, oznámia ti správu na ktorú už dlhšie netrpezlivo čakáš a nakoniec ti povedia toto?? Je mi to hrozne ľúto.. tešila som sa, že budeme tehuľkovať spolu..tak ako sme sa dohodli... Joooj.. strašne ma to mrzí.. 😔
@michaela1905 ja neviem co ma toto znamenat..prve iui tiez skoncilo biochemickym..dalsie 2 pokusy nic..a teraz toto..vobec tomu nerozumiem..som zvedava co bude dalej..mam take stresove obdobie..babicka je v nemocnici na are uz 2 tyzdne..vobec netusime co jej je a prislo to nahle..je podnikatelka,ma u nas v dedine obchod a krcmu..vobec nas nezaucila ako robi papiere a mame z toho chaos..snazime sa nejako fungovat no je to po vsetkych strankach tazke..a teraz este toto..dakujem ti..dufam ze u teba vsetko dobre dopadne..budem na teba silno mysliet a drzat ti palceky..budem rada ak sa mi ozves ako sa ti dari..neviem ci budem mat chut chodit do skupiny..drz sa!!

@michaela1905 v tejto situacii sme boli aj my..tiez sme sa bali..ale spytala som sa doktorky a ona ze môžeme...povedala ze neexistuje dokaz ze by sex sposoboval potrat.ale aj tak sa informuj u svojho doktora.Stale vravim ze smerodajne je to co povie doktor a nie co my.