Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@alexwarring Dnešná kontrola dopadla na výbornú 😀 vľavo 13 folikulov, vpravo myslím 10. Znížili mi ešte dávku na 2x75IU. A v piatok opäť na kontrolu. No a začiatkom budúceho týždňa by sme mali mať zákrok 😀 jupiiii.. tak sa neviem dočkať... Ozaj.. troška mám obavy, v sobotu máme ísť na svadbu.. myslíš, že by sa mohlo niečo skomplikovať?? Neviem sa rozhodnúť, či ísť, či radšej ostať doma..🤔 poraď..
@michaela1905 Nemalo by sa čo, len si daj pozor, aby ťa hrdlo nechytilo, ak by si bola rozhorúčená a pila studené, choď sa ešte zabaviť 🙂 Ak máš v piatok kontrolu, v sobotu by si mohla pichať ovitrelle alebo pregnyl a v pondelok odber, nepovedali Ti ako to vyzerá s ovuláciou podľa hormónov? Mne ju brzdili ešte cetrotidom.
@alexwarring Nie, koordinátorka mi iba povedala, že výsledky hormónov sú parádne. 😀 Skôr sa bojím toho, aby mi nepopraskali folikuly.. lebo v pondelok som mala na sone aj 16mm folikuly a dnes ani jeden nebol väčší ako 16mm... To pravdepodobne znamená, že ten ktorý mal v pondelok 16mm praskol.. inak si to vysvetliť neviem.. mala som anovulačné cykly, takže ani netuším, ako sa prejavuje, keď sa uvoľní vajíčko... Len taký priesvitný hlien som mala (ako priesvitný gél to vyzeralo).. ale to len jeden deň.. myslíš, že to mohol byť prejav toho, že praskol folikul??
@michaela1905 mohlo byť ale aj nemuselo, ja som tiež mala na prvom sone až 4x 15 mm a aj tak mi všetky vybrali až o týždeň v pondelok a bolo ich nakoniec 28. Každá žena je inak citlivá, mňa bolí každá jedna ovulácia, keď praská folikul neviem ani sedieť. Ale mám pocit, že mi pod vplyvom hormónov nejaké dorástli lebo môj ľavý vaječník je dosť bolestivý. Ver, že všetky vydržia 🙂
@alexwarring Tak snáď bude všetko tak ako má.. a tých dozretých vajíčok vyberú čo najviac 😀 ozaj, dnes mi pichli takú štipľavú injekciu do zadku.. nejakých 150j HCG. Nevieš k čomu to má slúžiť??
@michaela1905 ovitrelle? Ten je štipľavý ale hcg sa pichá keď ti chcú vyvolať ovuláciu, ale neviem prečo dozadku, mne pichali vždy do brucha. Takže možno to bolo kvôli sliznici maternice, aby ti viac narástla a babco sa malo kde uchytit ;)
@alexwarring No dali mi len taký lístok, na ňom bolo napísané 150j HCG. A pri odbere krvi mi to sestrička pichla do zadku.. Pregnyl si zatiaľ pichať nemám.. ten až 36 hodín pred zákrokom. Sliznicu som mala myslím 11mm. Ak to bolo to, čo hlásila doktorka pri sone. Ja si skôr myslím, či to nie pre to, aby rýchlejšie dozrievali vajíčka.. lebo folikuly boli cca od 10mm do 16mm.. ale to je len môj názor.. nabudúce, aj mi ju zase dajú, tak sa opýtam na čo má slúžiť 😉
Dnes môj najhorší deň ani všetko okolo ET ma nebolelo ako keď mi sestrička do telefonu povedala vysledky negatívne ☹ Viem ,že hovoria prvy nemusí výsť ,ale dúfala som.
Dievcata, neviete co sa picha, aby sme mali menopauzu pred stimulkou? A ako ste tie 2 tyzdne prezivali? Nejake neziaduce ucinky? Dakujem.
Ahojte žienky bola tu niektorá dnes na Ket ak ano ako sa cítite?
@anavianavi ja síce neviem akú menopauzou myslíš. Ja mám dlhy protokol. Od 16DC som brala tabletky Provera 2x1, od 23DC som si začala pichat Diphereline 0,1mg. 25DC som vysadila Proveru a na 32DC som dostala ms (mala nastať medzi 30-32DC). Od 4DC nového picham meriofert 150iu. Nežiadúce som nemala ani nemam žiadne.
@michaela1905 Ahoj ja mám pocit, že zo mňa vyprchali už všetky hormóny, včera boli prsia mierne, ale dneska ich už necítim vôbec :/ stále dúfam, pretože má pichá vo vaječníkoch čoraz viac, ale inak nič
@alexwarring držím palce aby ti to dobre dopadlo.Ja som mala citlivé boľavé prsia,zle mi bolo,hnačky,tlak nízky,teplota zmenená na 37,2,unavená,pichanie a ťahanie vo vaječníkoch.Príznaky sedeli no žiaľ od utorka príznaky ustúpili a vo štvrtok sa moja nádej skončila ☹
@bobulkapetka Ja som 2 tyzdne brala antikoncepciu, vcera mi pichli injekciu, vraj vyvola menopauzu na 2 tyzdne a potom zacnem stimulovat a za 2 tyzdne odber vajicok. Ten je iba v lokalnej anesteze. A potom sa uvidi, ale transfer bude asi az neskor. Zda sa, ze moj proces je iny ako ostatne dievcata mali.
@anavianavi a do akého centra chodíš ak sa smiem spýtať? Zvláštny postup, teda úplne iný ako som doteraz čítala a počula. Verím že sa podarí 🙂 a budes mat // na teste. Daj potom vedieť ako to pokračuje.
Akú injekciu ti včera pichli, nevies?
@aka13 viem čítala som a mrzí ma to, nádej som ešte úplne nestratila, ale vôbec sa necítim ani vnútorné nejako Happy, že by to mali vyjsť. Uvidím v utorok
@alexwarring držím palce
@aka13 máš ešte mrazacikov nejakých? Viem aké je to sklamanie z neúspechu ťažké :( no naozaj, kým je nádej, tak je šanca vždy ✊🏻✊🏻✊🏻 Nestracaj ju, verím že sa podarí a budes tehu. Niekomu vyjde hneď prvý pokus a niekto si len musí počkať na tie správne konšteláciu všetkých podmienok.
@alexwarring aj ja držím palce ✊🏻
@ceklis Ďakujem, ty si už začala so stimulkou na tretí pokus, či už len na vklad čakáš?
@alexwarring dnes som mala vklad 🙏🏻 Stimulka nebola, toto je vajko z nativ-u
@ceklis po stimulke boli dve obidve sa oplodnili,jedno vložili to skončilo.To druhe je zamrazené.Aj v centre sa divili ,že z dvoch dve sa pekne oplodnili nebolo treba icsi.Takto to dopadlo.Mne na to koľko mám rokov predčasne zlyhávajú vaječníky.Budem mať 32r.Kvôli zdraviu sa tehu odkladalo a teraz toto.
@ceklis Vyzera, ze mi pichli zoladex 3.6mg a chodim do centra v zahranici. Ked to nevyjde, vratim sa domov.
@anavianavi tak oni zase vedia čo robia, verím že sa podarí a nebudeš musieť ísť domov
@anavianavi aha rozumiem. To ozaj úplne iný postup ako napríklad ja mám. Toto je moje prvé IVF čiže moc skúsenosti nemam. Ale držím palce aby ti ti vyšlo 🙂
@ceklis tak pfuj pfuj pfuj do tretice vsetko dobre 😉

@bobulkapetka jasne urcite sa nic nestane tych 45 min hore dole 🙂 tak som si aj myslela ze si mala v pohode hodnoty a preto stacilo neskor zacat ... tak drzim palce nech vsetko ide ako ma ;)