Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@anavianavi Dakujem 🙂
@anavianavi
@bobulkapetka aj ja ďakujem
Aj mna to čaká v juny. Zrejme budúci týždeň asi pondelok-utorok
@michaela1905 Ahoj ako si na tom, kedy budeš mať odber alebo už si po?
@alexwarring Ahoj. Včera som mala odber. Ubolená som maximálne. Odobrali mi 15 vajíčok. Z toho 14 bolo zrelých. No správne oplodniť sa podarilo iba 8 a tie idú teraz do predĺženej kultivácie. Už sa len modliť, aby sa správne vyvíjali.
@alexwarring A ty sa ako cítiš??
@michaela1905 ahoj mna to caka v piatok. Za aku dobu si vedela kolko sa podarilo oplodnit?
@zuz115 Včera som bola na odbere. Ráno o deviatej ma brali na operačku.. v tom istom čase mal aj manžel odber spermií. No a dnes mi kázali ráno o 08:30 volať. To, že mi odobrali 15 vajíčok som vedela hneď po odbere, keď bol za mnou lekár. A dnes ráno som sa dozvedela po telefóne, že zrelých na oplodnenie bolo 14 a správne oplodniť sa podarilo len 8 a tých 8 nám dali do predĺženej kultivácie. Vo štvrtok mám ráno zase volať, ako sa vyvíjajú embryá. No a potom zase v sobotu ráno a ak bude nejaké vhodné na vklad, tak hneď v sobotu cestujeme na vklad. A ak niečo ostane správne oplodnené, tak v nedeľu nám ich zamrazia. Ty ideš v piatok na odber??? Ako to u teba vyzerá s folikulami?? Ja som mala na sone asi okolo ako 25 folikulov a nakoniec vajíčok bolo iba 15. Ale myslím si, že to je úspech. Len ma troška mrzí, že sa správne oplodniť podarilo iba 8 zo 14. Dúfam, že ďalej to už pôjde lepšie..
@michaela1905 dakujem. Ja mam iba tri tak uvidime... drzim palce
@zuz115 Fuuha, dosť málo.. ako si stimulovala? Tak držím palce, aby si v nich mala iba zrelé vajíčka 😉
@michaela1905 tak to máš dosť podobné ako som mala ja. Prečo si si dala všetky do PK?je vklad nevyšiel, dnes som bola na krv - negatívna, veľmi som sklamaná, ale už som objednaná na ďalšiu konzultáciu 29.6., tak snáď to stihnem hneď v tomto cykle
@alexwarring mrzí ma to cítim s tebou,držím palce pri ďalšom pokuse.
@alexwarring :( aj mna to mrzi, ach jaj, ja sa na to tiez nejako pripravujem a strasne sa toho bojim, ale tak vravim si, ze ono je asi vsetko tak ako ma byt
urcite treba skusat dalej, pokial je nejaka nadej, treba bojovat
moc moc drzim palce nech dalsi cyklus sa podari
este sa opytam, teraz si mala ET, ci KET?
@alexwarring No oni mi sami hneď dali všetky do PK. Oni v centre robia PK automaticky. Lebo 3 deň je vraj najkritickejší. Vraj to zvyšuje šancu na úspech. Viem, že dosť podobne, ako v tvojom prípade, len v tvojom prípade sa im podarilo oplodniť viac vajíčok. 😔 Mrzí ma, že tebe to nevyšlo. 😔😪 Ale vidím, že sa nevzdávaš a skúšaš ďalej. 👍A to je veľmi dôležité. Treba veriť. ❤️
@aka13 Ďakujem, ty ideš kedy?
@ceklis prvý ET, ďalších deväť drobcov ma čaká v mrazáku. Ty ideš kedy na krv? Koľké IVF si absolvovala, videla som, že si bola v native cykle
@michaela1905 Moja, iné mi nezostáva, radšej to chcem mať čím skôr za sebou, aby som sa skôr mohla tešiť z drobčeka. Ale aspoň Tebe by to mohlo vyjsť a júnové stimulky a vklady by mali lepšiu úspešnosť 🙂
@alexwarring neviem ešte po menzese mám volať do centra.Uvažujem ,že dám si pauzu.Mne pred stimuláciou odsali endocystu.To mi robili bez narkózy iba pichli od bolesti injekciu ,ale keďže som bola hore cítila som všetko neprajem nikomu .Myslím si ,že sa moje telo nestihlo spamätať.Odsatie prebieha ako odber vajíčok.Ako mi povedala jedna známa čo robí sestričku ,že sa mi rana nestihla zahojiť a znova rana pri odbere vajíčok a svoje samozrejme robí stres.Takže teraz ako sa hovorí pohoda klídek snažím sa viac relaxovať,zdravšie stravovať a tak.Najradšej by som bola keby sa to podarí prirodzene keďže je endometrióza momentálne preč.Držím palce a prajem nech sa nám všetkým podarí aby sme mohli už konečne mať v náručí vytúžené bábätká.
@alexwarring Ďakujem krásne. Aj ja v to dúfam 😀 čakáme na ten malý zázrak už takmer 9 rokov. Teraz je hlavne dôležité, aby to drobci vydržali a potom, aby sa jednému z nich u mňa v brušku páčilo 😁. Tebe koľko drobcov prežilo predĺženú kultiváciu?? Dala si si vložiť jedno embryo??
@alexwarring mne teraz naposledy doktor povedal ževraj po stimulke nemajú pekne štatistiky s ET, zevraj sliznica je nejaká neviem... a že väčšia úspešnosť je pri KET. Ja som mala nativ a chcela som dať mraziť to jedno 🤪lebo som toto čítala vo viacerych článkoch a on mi na to povedal, že pri native a ket sú väčšie úspešnosti ako pri ET po stimulke. Držím moc palce, určite sa podarí ten prvý ket ✊🏻
Ja som začala v apríla s nativom, vložili 3dnove a nechytilo sa. Potom hneď v máji som mala stimulku, no tam nebol úspech :( jedno vajko a to sa nesprávne oplodnilo. A tak som teraz skúsila v juny další nativ a vkladali už 5dnove a dala som aj lepidlo. Krv mám až další piatok, no snáď už v pondelok budem vedieť z testu.
@aka13 Počula som, že s endo je to horšie, u mňa zatiaľ problém nenašli, ale samozrejme, keďže nerobia všetky vyšetrenia hneď, tak môže byť nejaká skrytá vada, ak by nevyšiel ani tento druhý vklad, požiadam ich o kompletné vyšetrenia vrátane genetiky, reproimuno a tiež či nemám nejaké protilátky v sebe, ktoré zabraňujú uhniezdit, odmietam platiť bezhlavo peniaze, keď je budúcnosť neistá
@michaela1905 o tom koľko embryí vložia rozhodli oni, ani sa má nepýtali, PK mi z piatich prežilo päť, ale len dve sa vyvíjali rýchlosťou, ktorá bola pre centrum uspokojivá, takže jedno vložili, jedno zamrazili a zvyšné tri zlikvidovali :(, nakoľko bolo to jedno blastocysty, zrejme, ak prežije rozmrazovanie, tak budeme vkladať jedno, a potom zo zvyšných už po dve by som si dala, keďže sú tak aj uchovávanie, ale PK viac nechcem
@ceklis tak to budem držať palce ;) Viem aké je to čakanie, a idem sa z neho zblázniť. Raz je lepšie, inokedy pri každej MS nervy, plač...
ja idem zajtra na KET.
Ahojte..tak ja som mala vcera odber..23 folikulov a 23 vajicok..z toho 2 boli patologicke..6 napichavali a oplodnili sa 3..zo zvysnych 15 sa 13 oplodnilo prirodzene..5 mame pk v embryoscope a 11 zamrazili..v nedelu bude vklad..
Ahojte dievcata..ja zacinam stimulovat v juli na nase prve ivf..tak vas tu dovtedy aspon budem sledovat 😊 drzim vsetkym palce..mali ste niektora gonal 100??

@bobulkapetka, ceklis, dakujem pekne. aj vam vela stastia!