Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@vrds silno drzim palce, nech vam to vyjde. Ja zacinam stimulovat 3.7
@mimulik ahoj. Ktoré centrum prosím ta navštevujes?
@bobulkapetka gyn fiv ba
@mimulik Dakujem. Lebo ja by som tiež chcela dat oplodniť aj icsi ako nam odporučili ale aj prirodzene ak bude taký počet len neviem či sa to aj v bb da. Musím sa opýtať. Este raz Dakujem. 🙂
Tak dievčatá ani náš júnový ket nevyšiel.v nedeľu ešte pozitívny digi test a dnes hcg 2.01 😢 idem oddýchnuť. Držím päste všetkým na pozitívny výsledok
@bobulkapetka myslim ze ak ich je dost vela a nie je problem so spermiami tak by to mali urobit
@alexwarring Chcem sa ťa ešte opýtať, robili ti pred ET ešte kontrolné sono, či je všetko v poriadku? Dnes je tretí deň od odberu vajíčok a mňa stále bolí brucho...
@zupe11
@michaela1905 Ahoj ani, doktorka sa najskôr pozrela aká je sliznica a ako to tam vyzerá, vtedy mi povedala, že môj vodný maratón musí pokračovať lebo som mala vaječníky stále ako tenisové loptičky a až potom robili vklad
@michaela1905 mňa po vklade tiež stále bolelo, je to normálne lebo máš stále v obehu stimulácie hormóny
@normab ahoj ja som mala antagonisticky a stimulky dopadla na výbornú, 28 folikulov z toho 15 vajíčok. Nič sa neboj
@alexwarring ani a to som mala pozitívne testy od 6dpt po ket
@alexwarring Ja som zatiaľ iba po odbere vajíčok. Vklad by mal byť v sobotu, ak to drobci nevzdajú a budú sa vyvíjať tak, ako treba. Len sa bojím, že ak tam nie je niečo v poriadku a oni mi urobia vklad, že sa to práve preto nemusí podariť.
@alexwarring wau tak to si mala krasnu urodu 😉 ved toto ze strach je stale..najprv zo stimulky, potom z poctu folikov, potom ci su tam zrele vajuchy, potom ci sa embryjka vyvijaju ako maju..atd.. je to riadna skuska 🤔
@alexwarring Práve som volala do centra. Z 8 správne oplodnených, ktoré máme kultivované sa 6 vyvíja vraj veľmi pekne, 1 má slabšie delenie a 1 prejavuje určité fragmenty.. takže naša nádej stále žije 😀 😀 už im len veriť, že to zvládnu takýmto tempom až do soboty 😀👍
@vrds Držím palce 👍👍 ja mám vklad naplánovaný na sobotu...
@michaela1905 tak to budeme cakat spolu na vysledok!
@vrds Áno, bude to dlhé čakanie.. ale verím, že sa spolu budeme aj tešiť 😀 Ty si mala teraz prvý vklad alebo koľký?? Keď píšeš, že je posledný.. Ja budem mať svoj prvý ET.
Dievcata mam otazku..v nedelu mi pichli ovitrelle..v utorok bol odber a v nedelu bude vklad..kedy by mi mohol test uz nieco ukazat..viem ze velmi predbieham no nenavidim cakanie..
Davali ste si niektora aj Embryoscope?? Asi to tiez zalezi od poctu embrii..mna to ani nenapadlo, len manzel chcel skusit..tak dumam

@normab nerozumiem otazke. lebo som napisala ze z toho bolo 41 vajok a len 1ks bol pouzitelny