icon

Embryotransfer - jún 2018

peta1223
28. máj 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

sticker
vrds
20. jún 2018

@normab nerozumiem otazke. lebo som napisala ze z toho bolo 41 vajok a len 1ks bol pouzitelny

anavianavi
20. jún 2018

@vrds silno drzim palce, nech vam to vyjde. Ja zacinam stimulovat 3.7

bobulkapetka
20. jún 2018

@mimulik ahoj. Ktoré centrum prosím ta navštevujes?

mimulik
20. jún 2018

@bobulkapetka gyn fiv ba

bobulkapetka
20. jún 2018

@mimulik Dakujem. Lebo ja by som tiež chcela dat oplodniť aj icsi ako nam odporučili ale aj prirodzene ak bude taký počet len neviem či sa to aj v bb da. Musím sa opýtať. Este raz Dakujem. 🙂

zupe11
20. jún 2018

Tak dievčatá ani náš júnový ket nevyšiel.v nedeľu ešte pozitívny digi test a dnes hcg 2.01 😢 idem oddýchnuť. Držím päste všetkým na pozitívny výsledok

mimulik
20. jún 2018

@bobulkapetka myslim ze ak ich je dost vela a nie je problem so spermiami tak by to mali urobit

michaela1905
20. jún 2018

@alexwarring Chcem sa ťa ešte opýtať, robili ti pred ET ešte kontrolné sono, či je všetko v poriadku? Dnes je tretí deň od odberu vajíčok a mňa stále bolí brucho...

ceklis
20. jún 2018

@zupe11 to vážne? :( veľmi ma to mrzí. To je aké nespravodlivé že si dostala takú nádej a potom toto? Digi bol pozitívny a krv nie? :(

normab
20. jún 2018

@vrds no ci vam vysiel vklad, ci idete do dalsej stimulky..este sa v tom neviem vysomarit nejako, prepac 😊

ceklis
20. jún 2018

@normab ja som mala gonal 150 a k tomu menopur 75 a narástli len dva :( ale ja mám problém s vajíčkami, tak asi jednoducho moje vaječníky na hormóny nereagovali. Ty ideš asi na soft ivf, že? V ktorom centre?

normab
20. jún 2018

@ceklis ja do gyn fiv nr..a mam antagonisticky protokol ci co.. gonal mam na sest dni a potom mi budu pridavat, ale neviem este coho kolko 😊 no ved uvidime, celkom mam strach ako budu vajcia reagovat..

normab
20. jún 2018

@ceklis teraz citam ze mi k tomu asi daju este luveris podla reakcie..

ceklis
20. jún 2018

@normab určite vedia čo robia 👍🏻 Držím palce a daj potom vedieť ako rastu

zupe11
21. jún 2018

@ceklis áno ešte v nedeľu +1-2 takže takúto správu som nečakala

alexwarring
21. jún 2018

@zupe11
@michaela1905 Ahoj ani, doktorka sa najskôr pozrela aká je sliznica a ako to tam vyzerá, vtedy mi povedala, že môj vodný maratón musí pokračovať lebo som mala vaječníky stále ako tenisové loptičky a až potom robili vklad

alexwarring
21. jún 2018

@michaela1905 mňa po vklade tiež stále bolelo, je to normálne lebo máš stále v obehu stimulácie hormóny

alexwarring
21. jún 2018

@normab ahoj ja som mala antagonisticky a stimulky dopadla na výbornú, 28 folikulov z toho 15 vajíčok. Nič sa neboj

zupe11
21. jún 2018

@alexwarring ani a to som mala pozitívne testy od 6dpt po ket

michaela1905
21. jún 2018

@alexwarring Ja som zatiaľ iba po odbere vajíčok. Vklad by mal byť v sobotu, ak to drobci nevzdajú a budú sa vyvíjať tak, ako treba. Len sa bojím, že ak tam nie je niečo v poriadku a oni mi urobia vklad, že sa to práve preto nemusí podariť.

normab
21. jún 2018

@alexwarring wau tak to si mala krasnu urodu 😉 ved toto ze strach je stale..najprv zo stimulky, potom z poctu folikov, potom ci su tam zrele vajuchy, potom ci sa embryjka vyvijaju ako maju..atd.. je to riadna skuska 🤔

vrds
21. jún 2018

@normab vklad som mala dnes. ci vysiel budem vediet 3.7.. je to moj posledny. ked to nevxjde pojdeme na adopciu.

michaela1905
21. jún 2018

@alexwarring Práve som volala do centra. Z 8 správne oplodnených, ktoré máme kultivované sa 6 vyvíja vraj veľmi pekne, 1 má slabšie delenie a 1 prejavuje určité fragmenty.. takže naša nádej stále žije 😀 😀 už im len veriť, že to zvládnu takýmto tempom až do soboty 😀👍

michaela1905
21. jún 2018

@vrds Držím palce 👍👍 ja mám vklad naplánovaný na sobotu...

vrds
21. jún 2018

@michaela1905 tak to budeme cakat spolu na vysledok!

vrds
21. jún 2018

@zupe11 niekedy je test pozitivny kvoli pregnylu.. ak vam ho pichli po vklade

michaela1905
21. jún 2018

@vrds Áno, bude to dlhé čakanie.. ale verím, že sa spolu budeme aj tešiť 😀 Ty si mala teraz prvý vklad alebo koľký?? Keď píšeš, že je posledný.. Ja budem mať svoj prvý ET.

normab
21. jún 2018

@vrds drzim silno vsetko nech sa zahryzne a nepusti 😉😗

mimulik
21. jún 2018

Dievcata mam otazku..v nedelu mi pichli ovitrelle..v utorok bol odber a v nedelu bude vklad..kedy by mi mohol test uz nieco ukazat..viem ze velmi predbieham no nenavidim cakanie..

normab
21. jún 2018

Davali ste si niektora aj Embryoscope?? Asi to tiez zalezi od poctu embrii..mna to ani nenapadlo, len manzel chcel skusit..tak dumam