Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@mimulik Mne sa napr. drží pregnyl veľmi dlho v krvi-5000 jednotiek 36h pred insemináciou som mala ešte na 12ty deň v krvi.Teraz som po ET na 12ty deň od pregnylu tiež mala ešte ducha.Niekto už nemá na 6ty deň žiadne zbytky takže sa mu trošku lepšie robia testy,takým ako som ja nikto nevie povedať či už je to mixnuté aj z pregnylu aj z embryjka alebo len pregnyl 🙂 takže skúsiť môžeš kedykoľvek ale potom je dobré robiť testy už každý druhý deň a vidieť či je čiarka silnejšia alebo len "lovíš" duchov 🙂
@michaela1905 toto bolo druhé ivf a tretí vklad. Embrya mám vždy po PGD , nech neberiem zbytočne hormóny. Už viac sa na to nedám
@michaela1905 v tomto sme na Tom rovnako, preto ak mi nevyjde ani tento let, tak chcem aby si spravili komplet vyšetrenia
@michaela1905 jeej to super, tak držím palciaky nech je všetko tak ako má ;)
@normab my sme mali, pri ďalšom už nedam
Ahojte dievčatá všetkým vám držím palce 😊
Dnes som bola na ultrazvuku pre plánovaným KET všetko je v poriadku a vklad mam o týždeň tak sa teším a verím ze sa to podari...... 😊😊😊
@lilkim1 drzim palce 🙂
Ďakujem 😘 aj tebe držím palce ako sa cítiš???
@alexwarring ahoj. Chcem sa ťa opýtať. Aj ty si mala po odbere vajíčok problém s pitím vody?? Stále ma bolí brucho, a to som bola na odbere v pondelok, mám piť 3-4l vody, podľa odporúčania doktora. Ale ja keď vypijem 2dcl vody, som taká plná, ako keby som vypila možno aj dva litre. Hneď ma začne bolieť brucho ešte viac. Som strašne unavená. Už druhý deň prespím skoro celý deň... Ráno vstanem, som pomerne v pohode. Pichnem si Fraxiparine a vložím Progesterón a asi po hodine ma zase uloží. Zajtra by som mala mať vklad. No nechápem, prečo to neustupuje. Predpísali mi Progesterón 2x1 vaginalne a 0,4ml fraxiparine. Myslíš, že by to mohlo nejako súvisieť s tými liekmi? Alebo poradiť, čo mám s tým robiť som zúfalá..
Ahojte Zienky. Tak dnes “posledná kontrola” a v pondelok odber. Snáď o 5 dni aj ET 🙂 viete mi prodim niektorá napiat či tých 5 dni sa počíta od pondelka uz alebo len od utorka? Dakujem
@bobulkapetka v utorok je prvy den..drzim palceky aby bolo veeela vajok
@michaela1905 tak presne takto sa citim i ja..vypit tolko vody je pre mna nemozne..brucho mam ako balon..ja mam progesteron 3x1..
@mimulik Ale veď to nie je normálne. Ja vypijem pohár vody a cítim sa akoby som zjedla aspoň dve porcie jedla. Plná, nafúknutá... A hlavne unavená. Potom si musím ľahnúť a spím aj dve hodiny ako malé dieťa..
@bobulkapetka Keď máš v pondelok odber, transfer budeš mať v sobotu. Deň odberu sa ráta ako deň 0. Tak som to mala aj ja.. zajtra sa chystám na vklad.. držím palce..👍
@mimulik Myslíš, že je to z toho Progesterónu?
@michaela1905 Dakujem. Toto je moje prve IVF tak dom nevedela ako to je a vždy sa zabudnem opýtať 😂 držím palce aj tebe aby bol vklad úspešný 🙂
@michaela1905 Ahoj a prečo ti naordinovali frazik? Mala si nejaký problém so zrážanlivostou? Mne tiež kázali po odbere pokračovať v pití veľa vody, pred odberom som pila 3-4, po odbere som to zvýšila na 4-5,5 litra na deň, len aby som sa vyhla Ohss, ak máš stále veľké bolesti, môže byť, že máš už OhSS rozbehnuté, fakt treba tú vodu piť, aby sa ti z tela rýchlejšie vyplavovanie hormóny, ale bolesti môžu byť spôsobené aj tým, že pri odbere ti vlastne prepichli vaječníky a tie sa teraz hoja, tak sú viac opuchnute
@michaela1905 Miska ja som pri Tom pitnom režime skoro vôbec nejedla a ked, tak len malé porcie lebo som nevládala, dobré sú aj mliečne nápoje kvôli bielkovinam, tie ti pomáhajú predchádzať OhSS, ja som pila pravidelne mullera a kupovala si jogurty, tie mi tak nezaťažovali žalúdok

@vrds ja som nemala pregnyl