icon

Embryotransfer na tretí deň dvoch 8 bunkových vajíčok

sisa393
8. mar 2018

Ahojte viem ,že takýchto tém je ti neúrekom ,ale zbieram baby čo boli na tom podobne ako ja ,teraz som 4den po ET , toto je moje druhé IVF ,prvé nevyšlo mala som len jedno vajko aj to po 4 dňoch iba 6bunkove ....napíšte mi pocity ,kedy ste si robili tt ,prvý raz som si nerobila tt vôbec keďže som mala tusaka ako to dopadne :/ .. poprípade baby ,ktorým to vyšlo ? 🙂

Strana
z2
lilyianka
8. mar 2018

@sisa393 ET vlozena blastocysta po PK na 5 den
1KET vlozena po PK na 5 den morula
2KET vlozene hned na dalsi den po rozmrazeni 2 parbunkove embrya....a nikdy nic

sisa393
autor
8. mar 2018

@lilyianka to mi je ľúto :/ ... je to strašne Indi vindi ...u každej baby ..každá môže mat iné pocity ,iné vajko vložené ,mmm

comedywoman
8. mar 2018

Baby a to mate darované vajíčka?

sisa393
autor
8. mar 2018

@comedywoman ja mám svoje .

lilyianka
9. mar 2018

@comedywoman ja som mala tiez svoje

kikus48
9. mar 2018

ET 5 den kultivacie nic. KET 2 embrya - od 10.dna krvacanie , syndrom.miznuceho dvojcata - v 8 tt som o jedno babo prisla, druha bojovnicka ma 18 mesiacov. Priblizne v case uhniezdovania som mala obrovsku migrenu, o 2.v noci som az vracala. Pred 8 m podobna migrena uz som mala tusaka ze sa stal maly zazrak a momentalne som 28 tt.

flowerlys_z
9. mar 2018

Ja som bola 19.2. na vloženie embryjka (ET) a bolo 4dňové.. bohužiaľ, včera som zistila, že mi hladina hCG klesla na 15. deň na nejakých 20,0 ..takže to asi odíde s menštruáciou.. (netuším koľko bunkové som mala ani nič..) iba viem, že bolo dosť dobré, tak mi povedali v GYNCARE v KE. ... aký bol dôvod, neviem :( že sa neudržalo ...

sisa393
autor
9. mar 2018

@kikus48 ❤️ Gratulujem a veľa zdravia prajem 🙂

vyhuelka
9. mar 2018

Ahoj, ja som bola na ET, momentálne som 11deň po, na teste // 😍🙏🍀 a v pondelok idem na krv 😉🙏
Vkladali mi 5dňovú blastocystu.... 3dňovú by som si vložiť nedala... na 3deň sme mali 10 bojovnikov a na ten piaty ich bolo vhodných len 4 😒

sisa393
autor
9. mar 2018

@flowerlys_z hlavu hore 🙂 je xy dôvodov prečo ženy neudržia , sestra mala 4 ivf ,dva krát v 7.tyzdni potratila a dva krát sa nepodarilo vôbec, dala sa na vlastnú žiadosť povysetrovat keďže na klinike s ňou nič nerobili , takze lipom na maternici ,cysty na vaječníkoch ,zlá zrážanlivosti krvi ,a rôzne iné bacili v tele ,ktoré jej bránili tehu ... nechcem ta samozrejme strašiť ,ale ak máš pochybnosti daj sa povysetrovat aj keď je to na dlhé lakte ,ale stoji to zato...teraz je v 4.mesiaci ;)

sisa393
autor
9. mar 2018

@vyhuelka jeeeeej teším sa s tebou 🤗 ,tak prajem úspešne dotehulkovanie!! 🙂

vyhuelka
9. mar 2018

@sisa393 ďakujem, ešte nie je nič isté, čakám na krv a na potvrdenie 🙂 snáď bude všetko ok 😍🍀🤰

sisa393
autor
9. mar 2018

@vyhuelka musíš si hovoriť že už si tehu a mysli pozitívne ;) držím silno palce a daj určite vedieť akomsi dopadla z krvi 🙂 🍀

oslo1
9. mar 2018

Tak trosku od nas.

Mali sme ivf, nakolko bol problem na manzelovej strane. Takze:
Prve ivf - r embrya - 2 vlozili ako cerstve, jedno ako FET, nepodarilo sa
Druhe ivf - 2 embrya - obidve vlozili, ako cerstve, neujali sa
Tretie ivf - 3 embrya. Dve vlozili ako cerstve, neujali sa.
Potom vlozili to zmrazene, bez liekov, bez nicoho, pred transferom som prekonala chripku. Za 10 dni som mala kolajnice. Teraz mi v brusku kopka nas Vratko a velmi sa na neho tesime 🙂
Takze hlavu hore, ja som hyperfertilna, vestky vysetrenia som mala ok a predsa sme museli dlho bojovat.
Ja tvrdim, ze ivf je skuska vztahu, emocii a osobnosti cloveka a paru.
Prajem vam vela stastia, hlavne je, nevzdavat sa a bojovat. 🙂

sisa393
autor
9. mar 2018

@oslo1 🤗 to bola dlha cesta , ale oplatilo sa , s tou skúškou plne súhlasím ,u nás bolo od nervov cez plač všetko ,ale ustali sme to ,o tom to je 🙂 gratulujem a prajem aj tebe šťastne dotehulkovanie

maja231
11. mar 2018

Ahoj,my sme mali pri prvej ivf dva blastocysty po predĺženej kultivacii vložené na piaty deň,neujali sa, mrazené nám nič nestalo.Od dnes začínam stimuláciu a ideme na to od začiatku,tak mám tiež zmiešané poc

sisa393
autor
11. mar 2018

@maja231 ahoj tak držím silno palce , to ti verím , ja idem o tri dni na kontrolnú krv ,ale mrchu cítim už za rohom čiže uvidíme či vôbec tu krv stihnem.... test negatívny takze tak .. ani ja som nemala pri prvom ivf nič zmrazené a to jedno čo mi vložili bolo po PK len 6 bunkové :/ ...

omelo077
11. apr 2018

@flowerlys_z ahoj, a dostala si menštruáciu aj počas brania liekov?

flowerlys_z
24. apr 2018

@omelo077 ahoj odpisujem neskoro, lebo som nebola na nete.. a nie, nedostala som .. dostala som ju až o 4 dni po vysadení všetkých liekov

omelo077
24. apr 2018

@vyhuelka ahoj, chcela by som sa ta spýtať, ako si dopadla, kedy si bola na ultrazvuk a či už bolo vydiet srdiečko. Lebo ja mám 6+3 a malé má 2 mm a srdiečko ešte nevidiet.

vyhuelka
24. apr 2018

@omelo077 ahoj, ja som bola 6+1 a srdiečko bolo ale je to veľmi individuálne 🙂 máš čas ešte také 2tt 🙂 👍🍀

omelo077
25. apr 2018

@vyhuelka tak ja verím, že to bol len zlý ultrazvuk, a že možno babo je o týždeň posunuté a doženie to. Doktorka aj povedala že srdiečko môže bit ale je take malé že to nevidí ešte. Aj keď v 6 týždni by to už vidieť mala. Tak verím že všetko bude ok.

vyhuelka
25. apr 2018

@omelo077 jasné každý má iný stroj 🙂 kedy máš ďalšiu kontrolu? Hlavne buď v pohode, nestresuj 🙂 ja viem že ti potom odľahne ale všetko je tak ako má byť, kľudne može byť pozadu 🙂 aj my sme 4 dni pozadu 🙂

omelo077
25. apr 2018

@vyhuelka ďalšiu kontrolu mám stredu, mala som mat pondelok ale som mimo mesta. Tak som to posunula. Veď babo tam má byt ešte 7 mesiacov tak neutečie 😉

vyhuelka
25. apr 2018

@omelo077 jasné neutečie 🙂 bude vačšie a srdiečko už určite bude uvidíš 😉🍀😍

omelo077
26. apr 2018

Od včera mám brutálnu migrénu, celu noc si dávam obklady. Môžem si dať nijakú tabletku?

vyhuelka
26. apr 2018

@omelo077 mne dr povedala že prvý trimester nemožem ani paralen :-/ skus silnu citronovu vodu s magnezium... ja tiež mavam migreny :-/

ivec16
26. apr 2018

paralen sa moze... urcite to je lepsie ak zena ochorie ako mat vysoke horucky

vyhuelka
26. apr 2018

@ivec16 pri migrenach ale žena nema horučku 😉 to už je iné... ja som sa pýtala priamo na migrenu a toto mi povedala dr... dovtedy som bola na liekoch čo sa v tehu nemožu :-/ horúčka je zas iné

ivec16
26. apr 2018

@vyhuelka ja zijem vo fr a tu dopuju liekmi o 106, paralen by mi isto dovolili aj pri migrene ci len obycajnej bolesti hlavy, ale jasne ze zena pretrpi len nech sa to podari

Strana
z2