Embryotransfer na tretí deň dvoch 8 bunkových vajíčok
Ahojte viem ,že takýchto tém je ti neúrekom ,ale zbieram baby čo boli na tom podobne ako ja ,teraz som 4den po ET , toto je moje druhé IVF ,prvé nevyšlo mala som len jedno vajko aj to po 4 dňoch iba 6bunkove ....napíšte mi pocity ,kedy ste si robili tt ,prvý raz som si nerobila tt vôbec keďže som mala tusaka ako to dopadne :/ .. poprípade baby ,ktorým to vyšlo ? 🙂
Baby a to mate darované vajíčka?
@comedywoman ja mám svoje .
@comedywoman ja som mala tiez svoje
ET 5 den kultivacie nic. KET 2 embrya - od 10.dna krvacanie , syndrom.miznuceho dvojcata - v 8 tt som o jedno babo prisla, druha bojovnicka ma 18 mesiacov. Priblizne v case uhniezdovania som mala obrovsku migrenu, o 2.v noci som az vracala. Pred 8 m podobna migrena uz som mala tusaka ze sa stal maly zazrak a momentalne som 28 tt.
Ja som bola 19.2. na vloženie embryjka (ET) a bolo 4dňové.. bohužiaľ, včera som zistila, že mi hladina hCG klesla na 15. deň na nejakých 20,0 ..takže to asi odíde s menštruáciou.. (netuším koľko bunkové som mala ani nič..) iba viem, že bolo dosť dobré, tak mi povedali v GYNCARE v KE. ... aký bol dôvod, neviem :( že sa neudržalo ...
Ahoj, ja som bola na ET, momentálne som 11deň po, na teste // 😍🙏🍀 a v pondelok idem na krv 😉🙏
Vkladali mi 5dňovú blastocystu.... 3dňovú by som si vložiť nedala... na 3deň sme mali 10 bojovnikov a na ten piaty ich bolo vhodných len 4 😒
@flowerlys_z hlavu hore 🙂 je xy dôvodov prečo ženy neudržia , sestra mala 4 ivf ,dva krát v 7.tyzdni potratila a dva krát sa nepodarilo vôbec, dala sa na vlastnú žiadosť povysetrovat keďže na klinike s ňou nič nerobili , takze lipom na maternici ,cysty na vaječníkoch ,zlá zrážanlivosti krvi ,a rôzne iné bacili v tele ,ktoré jej bránili tehu ... nechcem ta samozrejme strašiť ,ale ak máš pochybnosti daj sa povysetrovat aj keď je to na dlhé lakte ,ale stoji to zato...teraz je v 4.mesiaci ;)
Tak trosku od nas.
Mali sme ivf, nakolko bol problem na manzelovej strane. Takze:
Prve ivf - r embrya - 2 vlozili ako cerstve, jedno ako FET, nepodarilo sa
Druhe ivf - 2 embrya - obidve vlozili, ako cerstve, neujali sa
Tretie ivf - 3 embrya. Dve vlozili ako cerstve, neujali sa.
Potom vlozili to zmrazene, bez liekov, bez nicoho, pred transferom som prekonala chripku. Za 10 dni som mala kolajnice. Teraz mi v brusku kopka nas Vratko a velmi sa na neho tesime 🙂
Takze hlavu hore, ja som hyperfertilna, vestky vysetrenia som mala ok a predsa sme museli dlho bojovat.
Ja tvrdim, ze ivf je skuska vztahu, emocii a osobnosti cloveka a paru.
Prajem vam vela stastia, hlavne je, nevzdavat sa a bojovat. 🙂
Ahoj,my sme mali pri prvej ivf dva blastocysty po predĺženej kultivacii vložené na piaty deň,neujali sa, mrazené nám nič nestalo.Od dnes začínam stimuláciu a ideme na to od začiatku,tak mám tiež zmiešané poc
@maja231 ahoj tak držím silno palce , to ti verím , ja idem o tri dni na kontrolnú krv ,ale mrchu cítim už za rohom čiže uvidíme či vôbec tu krv stihnem.... test negatívny takze tak .. ani ja som nemala pri prvom ivf nič zmrazené a to jedno čo mi vložili bolo po PK len 6 bunkové :/ ...
@flowerlys_z ahoj, a dostala si menštruáciu aj počas brania liekov?
@omelo077 ahoj odpisujem neskoro, lebo som nebola na nete.. a nie, nedostala som .. dostala som ju až o 4 dni po vysadení všetkých liekov
Od včera mám brutálnu migrénu, celu noc si dávam obklady. Môžem si dať nijakú tabletku?
paralen sa moze... urcite to je lepsie ak zena ochorie ako mat vysoke horucky

@sisa393 ET vlozena blastocysta po PK na 5 den
1KET vlozena po PK na 5 den morula
2KET vlozene hned na dalsi den po rozmrazeni 2 parbunkove embrya....a nikdy nic