Embryotransfer - november 2022
Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏
@nikusciatko tak baby teraz mi volali, som tehotná za dva týždne na ultrazvuk 🙏🙏🍀
Juchuu velmi gratulujem🍀 tak uz si to len uživať❤️ krasny darček pod stromcek☺️
@nikusciatko ďakujem, tak veľmi sa tešíme ale ešte je to skoro 😊🍀🤞🤞🤞 najkrajší darček
Ahojte, idem sa Vas spytat mali ste niektora predpísaný ovitrel aj po embryotransfere? 🤔 ja viem ze sa dava len pred …
@tanusenka ja som mala len dva dni pred odberom a potom uz nie 😊
Aj ja tak pred tym a teraz prvy krat mam takto 🤔
Ja len dva dni pred odberom. Toto som este nepocula ze po🤷♀️ ved to nieje na to aby praskli folikuli?
Baby, kedy ste mali prvý pozitívny test? Som 6dpt a stále ani náznak ducha 😭😭
@janka0215 ja som robila az 9 den po transfere a mala som slabu ciarku🙂 podla mna u teba je este skoro. Mas nejake priznaky? Ja chodim tiež do Iscar BA
@janka0215 ja uz som mala 6 dpt ducha na teste dobre viditeľného ale každá to ma inak
@nikusciatko nemáš náhodou foto testu, ako vyzeral 9dpt? Príznaky hej, ale tie sú pri progesteróne rovnaké..
@janka0215 jasne ze mam🙂 paci
@nikusciatko tak tá je už pomerne tmavá. To by ti ju asi aj skôr bolo ukázalo, keby si testovala 🙂
@janka0215 ja som sa bala strasne toho testovania.😁 teraz sa zas bojim vysledkov krvy a potom uz sa budem bat az do porodou a tak donekonecna😆 ale citala som ze vela bab mali negativne testy a krv im vysla pozitivne😊 skus v sobotu spravit test 😊
Ahojte kočky, tak ja sa pridávam do klubu šťastných, dnes 14 DPT, na sone už bolo vidieť 3 mm bodku, HCG 1329❤ Testy pridávam pre tie maniačky testovacie, ktoré to zaujíma, testovala som od začiatku, nakoľko som šla v prirodzenom cykle a mala som pichnutý ovitrelle, chcela som vidieť kedy sa prípadná čiarka objaví a už to bude znamenať babatenko 🙏 Od 4 dňa som zaznamenala slabého dúšika, držím vám všetkým hrozne moc palce! 🍀
PS: Testovala som aj Clearblue testami - tam boli čiarky od začiatku veľmi viditeľné, odporúčam aj tento druh testu 🙂
@edi16 odber je úplne v pohode, pôjdeš na izbu potom ta zavolajú na sálu, dajú ti narkozu a po 15 min sa preberies takže nemusíš sa báť 😊potom možno budeš mat 2-3 dni kŕče a spinenie ale to je nič
Ďakujem pekne za odpoveď! 🙂
Baby kazali mi odlakovat si nechty pred odberom. Musim si fakt dat dole gelove nechty? Ked ano, treba vsetky, ci staci jeden? Nemam s tym skusenost, preto sa pytam 🙂 dakujem
@edi16 ja som mala tiez gelove a len som si zbrusila ukazovacik na pravej ruke a uplne v pohode🙂 drzim palceky baozaj sa neni coho bat. Ani nebudes vedieť iba sa dobre vyspis;) a v ten den potom polihuj, mna napriklad vecer po odbere pobolievalo podbrusko ako take krče ale rano ked som sa zobudila tak uz nic. 🍀
@nikusciatko uz som chvala bohu po odbere! podarilo sa odobrat 6vajok, v piatok mame vklad. Brusko pobolieva, ale nic strasne. Dufam, ze bude vsetko v poriadku a oplodni sa aspon jedno! 🙂
@edi16 super aj ja som mala 6 a 4 sa nam oplodnili😊 držim silno palčeky aby to vyšlo🍀

@nikusciatko ďakujem 😊 toto čakanie je najhoršie