Embryotransfer - november 2022
Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏
@nikusciatko potom sa ozvi, co boli na krvi! Drzim palce🥰💖🍀
@edi16 pozitivne🍀 ze hodnota 589 ze super. Neviem kolko ma byt ale sestricka sa tesila😂 pred chvilou mi volali normalne neverim🤭
@nikusciatko jeeeej supeeeer, gratulujem z celeho srdiecka!!!💖🤗🥰🍀😘
@edi16 dakujem velmi velmi velmi❤️❤️❤️ dufam ze coskoro budes moja tehu partačka🍀 v piatok mas vklad?
@nikusciatko to dufam aj ja😄 ano, v piatok. 6vajok sa podarilo odobrat, z toho sa 4oplodnili. Dufajme, ze ich aj ostane tolko do piatka🍀
@edi16 ja som mala presne tak isto☺️ 6 odobratych 4 oplodnene ale nam to zvladlo iba jedno ale to uz je v brusku takze treba verit🍀 v piatok daj vediet☺️ a potom par dni naozaj lez a oddychuj ja som 3 dni lezala, spala, pozerala netflix a taky chill. Nic nezdvihat, nenatahovat sa, necupnut si. Hladkat brusko a tešit sa🥰
@nikusciatko dakujem za uzitocne rady 🥰 urcite sa ozvem! 😘🍀
@nikusciatko ahoj! Uz lezim doma s vylozenymi nohami 😄 Vsetko bolo v poriadku, zo 4oplodnenych ostalo iba 1 embryjko, ktore mi vkladali. Cize sme nic nezamrazovali. Alu dufam, ze ani nebudu potrebne, lebo sa to podari! Ty sa ako mas? 🙂
@edi16 supeer no my sme tiez nic nemrazili ale podarilo sa a drži sa v brušku🍀 ja idem v piatok 16 na sono tak dufam ze bude všetko ako ma ❤️ ostala som aj na PN pretože pracujem v školke a je to tam ako na infekcnom🫣 tak držim palčeky nech sa ti fazulka drži ako klieštik❤️
Ahoj dievcata, tak ja som dnes testovala 7 deň po KET, 6 dňovej mensej blastocyty, ale výsledok bol biely test. Robila som ho testom Viola, zevraj nie sú dobré to som sa dozvedela až po kúpe. Takže radosť vystriedal plač. Myslím, že u nás je to už stratené. Stále mám tlaky v bruchu a krížoch ako pred MS. Takže neviem. Test bol z ranneho moču. Myslím, že keby sa tam niečo dialo tak už by tam bol aspoň duch. Prosím babymate nejaké skúsenosti? Ďakujem za vašu radu, nech je akákolvek
@susana0305 Ahoj, myslim, ze to je skoro. Skus tak na 11.den.Mna od vkladu stale boleli krize a pobolievalo ma brucho. Drz sa. Este nie je nic stratené.
@nikusciatko ďakujem! Aj ja Ti drzim palceky, aby bolo vsetko v poriadku! ❤️🍀🥰
@iorika ďakujem ja už som hotová, nervy mam v háji. menzes som mala mat včera- ten mávam inak ako hodinky. Doteraz ešte nič. len tie bolesti ako pred MS ma matu. A ten test to dnes zabil. Baby ďakujem vám, za každú jednu správu. Vážim si to
@susana0305 vyskušaj ešte iny test hlavu hore. Citala som aj pribehy ked mali baby negativne testy biele ako sneh a krv im vyšla pozitivne😊 hlavu hore treba veriť🍀 mna tiež bolelo podbruško ako pred MS a dnes som v 6tt 🥰 držim ti velmi palčeky🍀
@nikusciatko Ďakujem veľmi, som rada ze sú ešte takéto baby co poradia
Dievčatá môžem sa ešte opýtať na utrogestan? a ako je to s menzesom keď ho užívam 1-0-1, môže oneskorerit jeho užívanie menzes?
@susana0305 neviem ja uzivam progestanele ale predpokladam ze to je nieco podobne (progesteron?). Mne dr po inseminacii povedala, ze kym ho beriem MS nepride. Az po jeho vysadeni som o 2 dni dostala.
@nikusciatko áno je to tiež progesteron, nakoľko dnes mam 7 deň po KET a testy negatívne, nejdem užívať ten utrogestan. Ja som nikdy neprekonala potrat alebo tak, preto si myslím, že ak z toho niečo ma byt tak bude aj tak. Lebo takto sa len trápim a brucho mi ide roztrhnúť. Snáď som sa rozhodla správne. Co vy na to
Baby je normalne, ze po vcerajsom ET som brutalne nafuknuta? Mam “obrovske” brucho, ako keby som tam mala kamene. Alebo ako ked sa clovek tak nazere, ze sa pohnut nevie. Vobec som nejedla vela a predsa sa citim ako balon. Strasne to je neprijemne. A v podbrusku citim ako keby velmi silnu svalovku :/
@susana0305 ja by som urcite nevysadzala lieky kym ti to nepotvrdi lekar. Ale je to na tebe. Progesteron len napomaha tehotenstvu, myslim ze ublizit ti nemoze ale ako myslis je to na tebe 🙂
@edi16 https://www.modrykonik.sk/zdravie/ovarialny-hyperstimulacny-syndrom/ Tu sa môžeš dočítať, čo to je, ale u teba by som nepredpokladala, že by sa mohol vyvinúť ak si mala vajíčok len 6. Každopádne pre istotu by som určite zavolala do centra, ak si aj vracala. Nečakaj ani do pondelka, zavolaj zajtra ráno. Minimálne ťa ubezpečia, že je to normálne a budeš sa cítiť lepšie a potom len "vydržať"... Držím ti palce, nech sa to podarí ❤
@nikusciatko no už som si ho vložila, len myslíte že keby nebolo ket úspešne že by som aj napriek progesteronu dostala menzes?
@nikusciatko ahooj! Bola si na sono? Dufam, ze je vaetko v poriadku!💖
Ostatne baby, ako sa mate? Caka este niekto na krv, tak ako ja? Dnes som 7dpt, asi v nedelu uz budem testovat, nevydrzim do buduceho tyzdna 🙈
@nikusciatko no dievčatá, bola som na krv. Samozrejme negatívna, lebo už mám 4 deň silný menzes. V centre sa tvárili ako keby som len spinilla, a keď som im po oznámení výsledkov povedala: ,, ja som si to aj myslela" , ostali prekvapene že vraj prečo 🙄...každopádne ak vám vkladali 6 dnovu blastocytu na 8-9 deň tam musí byť minimálne duch. A k tomu utrogestanu, aj napriek užívaniu som ms dostala. Zatiaľ toľko. V januári bude asi ďalší vklad, ale mam už yeraz z toho strach.

@nikusciatko ďakujem🥰