Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
no kludne,ale ak chces mozes aj ty zriadit 🙂
@zuzulik0222 no ja 11, tiez den vkladu nepocitam. inak na sono uz nieco aj bude vidno? ja nechcem ist k lekarovi moc skoro,aby ma nevystresoval,ze este nevidi ♥... a lekar mi dnes povedal,ze ak je pozitivny,tak na krv ani nemusim,ze staci sono potom o 14 dni...
@cmelica ahoj ktory den po ET 🙂
zriadena, pridala som vas 🙂 ak by chceli aj dalsie baby, dajte mi vediet 🙂
@cmelica mozem sa k vam pridat🙂
@cmelica ahoooj, chytaaaam ten virusik, chytaaam. brusko uz splaslo, vcera som rano bola u dokiho a ze vyzera to dobre, netreba odsavat nic, pijem ako duha, ale vcera som sa nejak zle zas citila vecer po 22 h, ale preslo to, len som musela spat s dvoma vankusmi, aby som bola vyssie. Dufam ze dnes mi zle nebude. Ja mam do testovania dalekooo este, najskor asi 10 den budem v nedelu. Nemam ani kupene testy.
Baby drzte mi palce, nech nam to uz vyde.
@zuzulik0222 ahoj, ja som tak ako tixx 11ty den 🙂 kam chodis do centra?? ides na krv ??
@tixx krasne 2// ,aj jaaaa chcem;) drzkam palceky .
@meaningful mas rovnaky priebeh,ako ja s tym ohss... neboj, prejde to 🙂 tiez som musela par noci spat s 2 vankusmi, pijem straaasne vela vody. tak sa nam drz a daj priebezne vediet,ako sa citis
@tixx teskam sa s vami, ze mate // , dodava mi to nadej. Dnes pijem citronovu vodu, uz mi obyc voda ide krkom, mm mi uz aj sirup kupil, to je pre mna vynimocne hihi inak to nepijavan. Tak dufam ze ta budem nasledovat aj testikom ;)
@meaningful no jasneee, treba strasne verit, a podari sa to, ja som bola totalne naladena od zaciatku,ze to MUSELO vyjst 🙂 inak prave tiez pijem citronovu vodu, co sme my prepojene? 😀 😀 😀
@meaningful pod do sukromky 🙂 a som rada ,ze sa to lepsi a verim,ze to buduuu len a len // 🙂 maaas dobru vydrz na testovanie 🙂 tfuj tfuj tfuj ... a kam chodis do centra??
@tixx hihi asi dvojicky ;) verim ze to vyslo a hotovo.
@cmelica skor asi nebudem testovat, bo mne davali po ET ten pregnyl , tak este moze byt v krvi. Chodim do Iscare v ba
@meaningful no jasne pregnyl ... ten sa myslim drzi do 10 dni,ze???
Ja som tiez v sept.mala embryotr. a teraz lezim v nemocnici s OHSS. 😢
@cmelica hej tak dlhsie, musim si precitat este raz o tom, ale myslim ze 10 urcite.
@leona45 a kedy si bola na ET? ake si mala priznaky? infuzky nezabrali? Skore zotavenie, drzkaj sa.
@meaningful na ET som bola pred 12 dnami,prve dni nic asi po 6 dnoch sa to zacalo,zvacsovalo sa mi brucho
@leona45 neboj sa bude to dobre, asi sa uhniezdilo a produkuje hcg a to to spustilo. Drz sa, zrejme sa to podarilo. Kedy ti spravia test?
@cmelica Ahoj, ja som dnes 12. den. Vcera sa mi cely den motala hlava, ale priznam sa, ze sa aj bojim testovat. Dufam, ze si to nenahovaram len.
Toto je moj druhy transfer, pri prvom sme vkladali jedno, ale hned po par dnoch som schytala vysoke teploty a zacala som krvacat. ☹ Teraz sme vkladali dve a akurat v den menzesu take 2-3 kvapky krvi a potom uz vobec nic. Na 9. den vecer bol test neg. Odvtedy sa bojim testovat uz...
@veronka88 ahoj, ono navecer je to tazko testovat .hlavne zalezi kolko vody vypijes a taaaak... hlavne bez stresu,dobre??? skus testnut zajtra rano a uvidis. a to testovanie viem podla seba . rano my ukazalo pekneho ducha a poobede vobec nic az som spanikarila. ono niektore baby vedia ze su tehu az tt po meskani im test nieco ukaze. vela zalezi od toho kedy sa zahniezdilo a kazdemu rastie HCG inac. ale to isto vies . a aky test si mala?? aj ides na krv?? a lieky mas ake?? utros ci dupfaston??

@cmelica som za pridaj tam prosim aj mna potom