icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

misaelka
16. sep 2014

@cmelica som za pridaj tam prosim aj mna potom

cmelica
16. sep 2014

no kludne,ale ak chces mozes aj ty zriadit 🙂

tixx
16. sep 2014

@zuzulik0222 no ja 11, tiez den vkladu nepocitam. inak na sono uz nieco aj bude vidno? ja nechcem ist k lekarovi moc skoro,aby ma nevystresoval,ze este nevidi ♥... a lekar mi dnes povedal,ze ak je pozitivny,tak na krv ani nemusim,ze staci sono potom o 14 dni...

misaelka
16. sep 2014

@cmelica ja neviem ako vyrobit sukromku 😨

cmelica
16. sep 2014

@misaelka idem na to 🙂

zuzulik0222
16. sep 2014

@cmelica ahoj ktory den po ET 🙂

tixx
16. sep 2014

@misaelka
@zuzulik0222
@cmelica

zriadena, pridala som vas 🙂 ak by chceli aj dalsie baby, dajte mi vediet 🙂

zuzulik0222
16. sep 2014

@cmelica mozem sa k vam pridat🙂

cmelica
16. sep 2014

@tixx no pekneeee,takze mame 2 🙂

meaningful
16. sep 2014

@cmelica ahoooj, chytaaaam ten virusik, chytaaam. brusko uz splaslo, vcera som rano bola u dokiho a ze vyzera to dobre, netreba odsavat nic, pijem ako duha, ale vcera som sa nejak zle zas citila vecer po 22 h, ale preslo to, len som musela spat s dvoma vankusmi, aby som bola vyssie. Dufam ze dnes mi zle nebude. Ja mam do testovania dalekooo este, najskor asi 10 den budem v nedelu. Nemam ani kupene testy.
Baby drzte mi palce, nech nam to uz vyde.

cmelica
16. sep 2014

@zuzulik0222 ahoj, ja som tak ako tixx 11ty den 🙂 kam chodis do centra?? ides na krv ??

meaningful
16. sep 2014

@tixx krasne 2// ,aj jaaaa chcem;) drzkam palceky .

tixx
16. sep 2014

@meaningful mas rovnaky priebeh,ako ja s tym ohss... neboj, prejde to 🙂 tiez som musela par noci spat s 2 vankusmi, pijem straaasne vela vody. tak sa nam drz a daj priebezne vediet,ako sa citis

meaningful
16. sep 2014

@tixx teskam sa s vami, ze mate // , dodava mi to nadej. Dnes pijem citronovu vodu, uz mi obyc voda ide krkom, mm mi uz aj sirup kupil, to je pre mna vynimocne hihi inak to nepijavan. Tak dufam ze ta budem nasledovat aj testikom ;)

tixx
16. sep 2014

@meaningful no jasneee, treba strasne verit, a podari sa to, ja som bola totalne naladena od zaciatku,ze to MUSELO vyjst 🙂 inak prave tiez pijem citronovu vodu, co sme my prepojene? 😀 😀 😀

cmelica
16. sep 2014

@meaningful pod do sukromky 🙂 a som rada ,ze sa to lepsi a verim,ze to buduuu len a len // 🙂 maaas dobru vydrz na testovanie 🙂 tfuj tfuj tfuj ... a kam chodis do centra??

meaningful
16. sep 2014

@tixx hihi asi dvojicky ;) verim ze to vyslo a hotovo.

meaningful
16. sep 2014

@cmelica skor asi nebudem testovat, bo mne davali po ET ten pregnyl , tak este moze byt v krvi. Chodim do Iscare v ba

cmelica
16. sep 2014

@meaningful no jasne pregnyl ... ten sa myslim drzi do 10 dni,ze???

leona45
16. sep 2014

Ja som tiez v sept.mala embryotr. a teraz lezim v nemocnici s OHSS. 😢

tixx
16. sep 2014

@leona45 my sme si uz pisali v tej skupinke IVF... ja som na tom bola podobne ako ty, ale tusim som mala lahsiu formu ohss,lebo ja v podstate normalne fungujem,i ked prijemne mi to nie je. test si si uz robila? 🙂 btw skore uzdravenie!

cmelica
16. sep 2014

@leona45 ahoj 🙂 verim,ze je to len dobre znamenie ... drz sa a skore zotavenie a na testiku krasne //.. kedy si bola,??

leona45
16. sep 2014

@tixx test som si este nerobila,teraz bojujem sama zaseba

meaningful
16. sep 2014

@cmelica hej tak dlhsie, musim si precitat este raz o tom, ale myslim ze 10 urcite.

meaningful
16. sep 2014

@leona45 a kedy si bola na ET? ake si mala priznaky? infuzky nezabrali? Skore zotavenie, drzkaj sa.

tixx
16. sep 2014

@leona45 urcite je to dobre znamenie, tak skore uzdravenie, ked si v nemocke, si v dobrych rukach 🙂

leona45
16. sep 2014

@meaningful na ET som bola pred 12 dnami,prve dni nic asi po 6 dnoch sa to zacalo,zvacsovalo sa mi brucho

meaningful
16. sep 2014

@leona45 neboj sa bude to dobre, asi sa uhniezdilo a produkuje hcg a to to spustilo. Drz sa, zrejme sa to podarilo. Kedy ti spravia test?

veronka88
17. sep 2014

@cmelica Ahoj, ja som dnes 12. den. Vcera sa mi cely den motala hlava, ale priznam sa, ze sa aj bojim testovat. Dufam, ze si to nenahovaram len.
Toto je moj druhy transfer, pri prvom sme vkladali jedno, ale hned po par dnoch som schytala vysoke teploty a zacala som krvacat. ☹ Teraz sme vkladali dve a akurat v den menzesu take 2-3 kvapky krvi a potom uz vobec nic. Na 9. den vecer bol test neg. Odvtedy sa bojim testovat uz...

cmelica
17. sep 2014

@veronka88 ahoj, ono navecer je to tazko testovat .hlavne zalezi kolko vody vypijes a taaaak... hlavne bez stresu,dobre??? skus testnut zajtra rano a uvidis. a to testovanie viem podla seba . rano my ukazalo pekneho ducha a poobede vobec nic az som spanikarila. ono niektore baby vedia ze su tehu az tt po meskani im test nieco ukaze. vela zalezi od toho kedy sa zahniezdilo a kazdemu rastie HCG inac. ale to isto vies . a aky test si mala?? aj ides na krv?? a lieky mas ake?? utros ci dupfaston??