Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
ja som testovala 13. den po et....najprv som si myslela, ze je test pozitivny aj som ho ukazala znamej a ona vravi ze negativny... tak cakam v podstate na potvrdenie z krvi... je to pre mna strasna bolest ☹ 2 dni som preplakala... myslite ze mozem zacat pripravu na dalsi ket hned 1.dc ako dostanem ms? nechcem cakat 2 mesiace...a na to som sa znamej zabudla spytat v tom strese...
@evadek mam saktosalpinx - pravy vajcovod mam zlepeny zapalovou tekutinou, a uzavrety smerom k vajecniku, cize tekutina sa mi vylieva do maternice - sposobuje potrat, preto o 40% vyssia pravdepodobnost nedonosenia a este k tomu ta tekutina "laka" embryo, cize vyssia sanca mimomaternicoveho. V lavom vajecniku sa tvoria slabsie vajicka, v pravom kvalitne, ale vdaka saktosalpinxu sa nemaju kade dostat do maternice. A k tomu endometrioza, predchadzajuci potrat, manzel ma iba 5milionov spermii, pohyblivost do 20% a iba do boku....
Cize absolutne idealna kombinacia :D
@strelko neviem ci ratas aj ten den vkladu...ak ho ratame za den tak som 7 den...vklad mi bol robeny min.tyzden v stredu...bola som v martine v heliose...este som netestovala..myslim zeby som este nic mala na teste...ty si jedna z mala co uz ma výsledok na teste 🙂)) robila si test z ranneho mocu ci v priebehu dna?
@seliselka tak s nom vkladu som aj ja 7 den,som nevedela ze sa to rata 🙂 a vkladali ti jedno ci 2 embryjka?vcera som robila tak doobeda a dnes rano uz bola silnejsia ciarka 🙂 najprv som vcera myslela ci to nie je z tej injekcie este dozvuk,ale davali mi ju pred 12 dnami,dnes 13 den tak myslim ze to nie je ono 🙂 uvidime a na krv ides kedy?

@strelko ahoj,ja som mala vcera vklad 2 drobcov...ty si sa ako citila?? Mne nic nieje,obcas ma zaboli podbrusko ale nic viac....verim,ze su ok..kedy si testovala?? Dakujem 🙂 a silno?drzim palce 🙂