Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
ahojte, ak mozem pridam sa k vam, sobotu idem na odber vajicok, trocha sa bojim, doki vravel ze ich moze byt vela, je to uz moje druhe ivfko. Z prveho nic :( dufam ze toto uz vyde. mali ste aj vy take ubolene prsia pred odberom vajicok?
@meaningful prsia boli ubolene,podbrusko naliate a popichovanie.to je prirodzene po tych davkach hormonov! Drzim palce a dotiahni to k uspesnemu koncu nech su tu hlavne pozitivne spravy ktore nas,snazilky nakopnu vpred a posilnia ! 🙂
@saxana15 tak budeme sa snazit, aby to vyslo. Uz by sa patrilo 🙂 prave som si podala ovitrelle a o 36 h sa uvidi co bude. Bojim sa narkozy, byva mi z nej dost zle.
@meaningful neboj všetko dobre dopadne
baby ked ste boli na krvne testy po ET brali vam iba krv ci aj sono?
takže žiadna sláva sa nekoná 10 deň a test negatívny, o mesiac skúsime Ket
ahojte rada by som sa k Vam pridala 🙂 som 4.den po ET a to cakanie je neuveritelne ☹
baby,čakam na mrchu a mrcha nikde.test negativny...teraz ked treba tak nepride ty voooole 🙂 už nech papam estrofem..
caute kocky, ja som dnes 1. den po ET, test mam robit vraj az 17.9., no neviem,ci ma dovtedy nebudu svrbiet prsty 🙂 je to nase 1. IVF... v ktory den uz ste nieco videli na teste, ked to vyslo?
@zuzulik0222 ahoj, ja som bola na ET vcera. tiez neviem,ako to cakanie zvladnem. na ktory den sa chystas testovat?
@tixx ahoj ja mam ist 17.9 na krv do Heliosu a zatial som rozhodnuta netestovat sa az do odberu krvi 🙂 Tiez to je moje 1.IVF ...mas este nejake embrya zmrazene?
@zuzulik0222 ja som mala IVF soft v Brne, s minimalnou davkou hormonov. mali sme 3 oplodnene, jedno sme si dali vlozit a tie 2 zmrazit 🙂 ja mam 17.9. robit test, to bude 12 den od ET, tak uvidime,ci to dovtedy vydrzim 😀 ako sa citis zatial?

@benny11 to sa da zmenit car ked mas mrazacikv v inom car?