icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

domuska11
1. sep 2014

@strelko ahoj,ja som mala vcera vklad 2 drobcov...ty si sa ako citila?? Mne nic nieje,obcas ma zaboli podbrusko ale nic viac....verim,ze su ok..kedy si testovala?? Dakujem 🙂 a silno?drzim palce 🙂

dicinka1
1. sep 2014

@benny11 kolky si den po ET?

strelko
1. sep 2014

@domuska11 Ahoj,citim sa tak v poho,len ma v podbrusku troska boli,ale to je asi normalka po utrogestane.Dnes som 5 den po ET a som testovala a bola tam slaba ciarka,skusim za 2 dni ci bude silniet 😉 a aj tebe drzim palceky,to je vase prve IVF? 😉

domuska11
1. sep 2014

@strelko nase druhe,super,potichucku blahozelam,len nech silnie 🙂 toto cakanie je asi nqjhorsie 🙂

misaelka
1. sep 2014

ja som testovala 13. den po et....najprv som si myslela, ze je test pozitivny aj som ho ukazala znamej a ona vravi ze negativny... tak cakam v podstate na potvrdenie z krvi... je to pre mna strasna bolest ☹ 2 dni som preplakala... myslite ze mozem zacat pripravu na dalsi ket hned 1.dc ako dostanem ms? nechcem cakat 2 mesiace...a na to som sa znamej zabudla spytat v tom strese...

strelko
1. sep 2014

@domuska11 dakujem 😉 ano je to hrozne,ale co narobis 🙂ja som mala este pred 12 dnami otrivell tak hadam to este nemam v tele a mi to falsuje test 😅

misaelka
1. sep 2014

@strelko gratulujem aspon nejake pozitivne spravy...

domuska11
1. sep 2014

@strelko urcite nie,to uz su dvojky 🙂 🙂 ja tym nasim dohovaram,nech pekne spolu vydrzia,qby im nebolo smutno,snad ma posluchnu 🙂

strelko
1. sep 2014

@misaelka ale este nie nic stratene,ved krv je najhlavnejsia,tak nevesaj hlavu,nadej este stale je ..

strelko
1. sep 2014

@domuska11 tak si ma troska upokojila 🙂 ty si ako ja,tiez sa im prihovaram a hladkam brusko,mozno to pomoze 😉 xixix

benny11
1. sep 2014

@dicinka1 5 deň

benny11
1. sep 2014

@strelko asi to tak aj urobím, ďakujem a Tebe držím palčeky, nech je to každý deň silnejšie

strelko
1. sep 2014

@benny11 dakujem a bud silna 😉

benny11
1. sep 2014

@strelko ja viem, musím byť tak ešte môžme mať jeden Ket a potom ešte 2 x ivf

strelko
1. sep 2014

@benny11 na to ani nepomysli,nebudete potrebovat ani KET ani IVF uvidis...

benny11
1. sep 2014

@strelko nechám sa prekvapiť

dicinka1
1. sep 2014

@strelko spravne..tak to ma byt..tiez som to tak robila...;) aaaa vyplatilo sa...poz.myslenie je 50% uspechu moja..

petkaa28
1. sep 2014

@evadek mam saktosalpinx - pravy vajcovod mam zlepeny zapalovou tekutinou, a uzavrety smerom k vajecniku, cize tekutina sa mi vylieva do maternice - sposobuje potrat, preto o 40% vyssia pravdepodobnost nedonosenia a este k tomu ta tekutina "laka" embryo, cize vyssia sanca mimomaternicoveho. V lavom vajecniku sa tvoria slabsie vajicka, v pravom kvalitne, ale vdaka saktosalpinxu sa nemaju kade dostat do maternice. A k tomu endometrioza, predchadzajuci potrat, manzel ma iba 5milionov spermii, pohyblivost do 20% a iba do boku....
Cize absolutne idealna kombinacia :D

seliselka
1. sep 2014

@strelko dnes si 7 den ako ja? Ako sa citis? Kde ti robili ivf?

strelko
2. sep 2014

@seliselka ja som 6 den po ET a vo Ferticente 🙂 a tebe kde robili ivf? uz si testovala? 😉

strelko
2. sep 2014

@seliselka citim sa v pohode,troska ma boli podbrusko,ale inak nijak zvlastne 🙂

seliselka
2. sep 2014

@strelko neviem ci ratas aj ten den vkladu...ak ho ratame za den tak som 7 den...vklad mi bol robeny min.tyzden v stredu...bola som v martine v heliose...este som netestovala..myslim zeby som este nic mala na teste...ty si jedna z mala co uz ma výsledok na teste 🙂)) robila si test z ranneho mocu ci v priebehu dna?

strelko
2. sep 2014

@seliselka tak s nom vkladu som aj ja 7 den,som nevedela ze sa to rata 🙂 a vkladali ti jedno ci 2 embryjka?vcera som robila tak doobeda a dnes rano uz bola silnejsia ciarka 🙂 najprv som vcera myslela ci to nie je z tej injekcie este dozvuk,ale davali mi ju pred 12 dnami,dnes 13 den tak myslim ze to nie je ono 🙂 uvidime a na krv ides kedy?

benny11
2. sep 2014

@seliselka ja som robila test na 5 deň a bola len jedna čiarka, v mojom prípade to bolo asi dosť skoro, dnes je to 6 deň, ale netestujem, lebo to nie je dobré na psychiku, počkám ešte

seliselka
2. sep 2014

@strelko tak sme na tom rovnako...cize aj ty si mala v stredu 🙂 isla som skusit test lebo si ma nejak navnadila....ale nic ani naznak ducha....zrejme je to skoro v mojom pripade....hadam su tu baby co boli tehotne a na 7 den im test nic neukazal 🙂

dicinka1
2. sep 2014

@seliselka
@benny11
@strelko baby drzim palce..čitam vas :D sledujem 😉

seliselka
2. sep 2014

@dicinka1
dakujeeeeeeem...dam vediet ak nieco noveeeee...zatial nic.....ani duch

benny11
3. sep 2014

@dicinka1 u mňa výsledok nezmenený, znova negatívny......

dicinka1
3. sep 2014

@benny11 :( 😢

benny11
3. sep 2014

@dicinka1 nevadí, mám ešte 2 mrazáčikov, a ešte 2 pokusy, ale to asi zmením najprv Car