Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
ahojte, som po OPU, z 10 vajec sa len 5 oplodnilo, baby nieje to malo?
@zuzulik0222 vklad som mala v piatok, v sobotu a nedelu som doma, a zajtra idem do roboty, ale sedim v kancli za compom,takze je to v pohode 🙂 mna bolia len krize trochu,ale inak necitim nic, tak snad je to tak v poriadku...
@meaningful ahoj, ja som mala po softe 7, a len 3 sa podarilo oplodnit. z tych 7 este 2 neboli zrele, takze mne to pride podobne,ako u teba
@tixx u mna bolo zrelych 5 na polodnenie, a z nich sa 5 isci oplodnilo. Len sa dufam ze sa budu dalej delit, minule sme dosli len po stadium morule:(
@meaningful budem drzat palce, a kedy mas vklad?
@tixx jasne,ze je to v poriadku je priskoro aby si nieco citila 🙂 budem teda drzat palce a napis ako pokracujes🙂 a ci si sa odhodlala testovat sa na nejaky den🙂
@meaningful ahoj ja som mala 19 vajicok z toho 13 ktore sa dali oplodnit isci 7 sa ich uchytilo na vhodne embryo na vklad bolo len jedno jedine a to mam v sebe ostatne neprezili tak nevesaj hlavu urcite sa budu drzat a ziskas aj nejakych mrazacikov🙂 A ako sa citis?
@zuzulik0222 no rozmyslam,ze na taky 10. den by som mozno uz skusila... a ty kedy? 🙂
@tixx ja stale neviem chcela som vydrzat az do krvi ale myslim,ze to nevydzim ako viacero bab tu tak mozno tiez 10 den🙂 som natom horsie lebo som doma na PN tak sa nemam cim zamestnat ☹
@saxana15 ahoj tak ako si natom uz si testovala a vies vysledok?🙂
@tixx dakujem, vklad mam vo stvrtok, ale mam si este v stredu zavolat.
@meaningful a das si vlozit 1 ci 2 embryjka? 🙂
@zuzulik0222 no ja sa celkom tesim,ze idem do roboty, lebo neviem,ako by som si hlavu zamestnala, nech na to nemyslim 🙂 kedy mas ten 10. den? ja az okolo 15.9.
@strelko ahoj tesim sa s tebou a drzim palce nech to zajtajsia krv potvrdi potom daj vediet🙂
@zuzulik0222 neviem od coho to teda zavisi. citim sa tricha nesvoja, este som neni fit po vcerajsku. pobolieva ma brusko a potim sa. Uz sa mi trocha lepsie chodi, ale nie je to este ono, dufam ze zajtra uz budem ok do prace. Vo stvrtok je planovany vklad ale este musim volat dtredu do car.
@tixx neviem este, asi dve, podla toho asi ake budu.
@zuzulik0222 ahoj,dakujem ti 🙂 jasne ze dam vediet 🙂 😉
@tixx mne vychadza 10 den na 12.9.:-)
@zuzulik0222 juuj tak to mas za chvilkuuuu! 🙂 no daj potom urcite vediet ;)
@meaningful ja som sa stale nevedela rozhodnut,ci jedno alebo dve, ale lekar mi doporucil jedno,tak som posluchla 🙂 tak dufam,ze som spravila dobre 🙂 inak mna este 3 dni po OPU bolelo cele brucho, pytala som sa na to bab,vraj to je normalne. teraz uz mam po vklade a brucho ma neboli, takze to ti urcite prejde.
@meaningful tak budem drzat palce nech ti v stredu povedia dobru spravu 🙂
@tixx no neviem ci tyzden je chvilka🙂 a ak sa teda otestujem ozvem sa dufam,ze vam napisem dobru spravu
@zuzulik0222 no ved 5 dni,nie? akoze ked vidim,ako sa tie dni vlecu, tak ono fakt az taka chvilka to nie je 😝 neviem,preco este nikto nevymyslel testy, ktore to ukazu do par dni po otehotneni 😀 😀
@tixx az tri dni? juj ha, mna aj trocha prehana, dufam ze to nemam z toho. najlepsie mi je ked lezim na boku, vtedy mi nic nieje.

@tixx super,ze mam este dvoch mrazacikov🙂 mam sa podarilo len jedno kvalitne embryo a to mam v sebe tak uvidime ci je bojovnik a podari sa to🙂 a ako sa citim uplne v pohode nic ma neboli teda okrem prsnikov🙂 a co ty ako?si doma na PN ci chodis do prace?