icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

dicinka1
3. sep 2014

@benny11 to sa da zmenit car ked mas mrazacikv v inom car?

benny11
3. sep 2014

@dicinka1 car zmením, až keď Ket nebude úspešný.....

dicinka1
3. sep 2014

@benny11 aha,tak snad už nebude treba menit centrum a podari sa KET ;)

benny11
3. sep 2014

@dicinka1 ja tiež dúfam.......ale plánovať musím

meaningful
4. sep 2014

ahojte, ak mozem pridam sa k vam, sobotu idem na odber vajicok, trocha sa bojim, doki vravel ze ich moze byt vela, je to uz moje druhe ivfko. Z prveho nic :( dufam ze toto uz vyde. mali ste aj vy take ubolene prsia pred odberom vajicok?

saxana15
autor
4. sep 2014

@meaningful prsia boli ubolene,podbrusko naliate a popichovanie.to je prirodzene po tych davkach hormonov! Drzim palce a dotiahni to k uspesnemu koncu nech su tu hlavne pozitivne spravy ktore nas,snazilky nakopnu vpred a posilnia ! 🙂

meaningful
4. sep 2014

@saxana15 tak budeme sa snazit, aby to vyslo. Uz by sa patrilo 🙂 prave som si podala ovitrelle a o 36 h sa uvidi co bude. Bojim sa narkozy, byva mi z nej dost zle.

benny11
5. sep 2014

@meaningful neboj všetko dobre dopadne

dicinka1
5. sep 2014

@strelko nepochvališ sa aj tu? ;)

strelko
5. sep 2014

@dicinka1 no dobre pochvalim 😉 xi

strelko
5. sep 2014

9 den po ET 🙂 jupiii 🙂

benny11
5. sep 2014

@strelko blahoželámmmmm prajem Ti to zo srdiečka 🙂

strelko
5. sep 2014

@benny11 dakujeeeem 🙂

benny11
5. sep 2014

@strelko však aj na mňa raz príde rad, verím tomu

strelko
5. sep 2014

@seliselka ako si na tom spolubojovnicka?🙂

strelko
5. sep 2014

@benny11 urcite ano,neboooj 🙂

seliselka
5. sep 2014

@strelko vcera som mala dostat mrchu..zatial nic ale robila som si test a nic ani ducha..tak uz tomu nerozumiem..hmmm

seliselka
5. sep 2014

@strelko tesim sa s tebou..joooj to sa dobre cita...tak sa isto velmi tesiiis..kedy ides na krv?

strelko
5. sep 2014

@seliselka test moze ukazat az neskor,alebo aj vobec, takto kamoske ani neukazal a bola v 2 mesiaci,takze pokial si nedostala tak je to fajn 😉

saxana15
autor
5. sep 2014

@strelko nedokazem si ani predstavit ako stastne sa citis. Uprimne ti zavidim🙂 ja som sa pred par minutami testovala po 9 dnoch. A nic ☹ ☹ ☹ tak ak sa dorevem a spamatam,zas sa ozvem ☹ piaty vklad a NIC !

strelko
5. sep 2014

@saxana15 nevesaj este hlavu,na 9 den niektore kocky nemali na teste nic a predsa boli tehotne a hlavna je krv,aj ked na teste nic nemas,ale z krvi ti mozu potvrdit ze cakate mimi 😉

saxana15
autor
5. sep 2014

@strelko dakujem

seliselka
6. sep 2014

baby ked ste boli na krvne testy po ET brali vam iba krv ci aj sono?

benny11
6. sep 2014

takže žiadna sláva sa nekoná 10 deň a test negatívny, o mesiac skúsime Ket

zuzulik0222
6. sep 2014

ahojte rada by som sa k Vam pridala 🙂 som 4.den po ET a to cakanie je neuveritelne ☹

dicinka1
6. sep 2014

baby,čakam na mrchu a mrcha nikde.test negativny...teraz ked treba tak nepride ty voooole 🙂 už nech papam estrofem..

tixx
6. sep 2014

caute kocky, ja som dnes 1. den po ET, test mam robit vraj az 17.9., no neviem,ci ma dovtedy nebudu svrbiet prsty 🙂 je to nase 1. IVF... v ktory den uz ste nieco videli na teste, ked to vyslo?

tixx
6. sep 2014

@zuzulik0222 ahoj, ja som bola na ET vcera. tiez neviem,ako to cakanie zvladnem. na ktory den sa chystas testovat?

zuzulik0222
6. sep 2014

@tixx ahoj ja mam ist 17.9 na krv do Heliosu a zatial som rozhodnuta netestovat sa az do odberu krvi 🙂 Tiez to je moje 1.IVF ...mas este nejake embrya zmrazene?

tixx
6. sep 2014

@zuzulik0222 ja som mala IVF soft v Brne, s minimalnou davkou hormonov. mali sme 3 oplodnene, jedno sme si dali vlozit a tie 2 zmrazit 🙂 ja mam 17.9. robit test, to bude 12 den od ET, tak uvidime,ci to dovtedy vydrzim 😀 ako sa citis zatial?