icon

Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014

saxana15
25. aug 2014

Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?

meaningful
11. sep 2014

@tixx
@cmelica ahojte este cakam pred dverami, milion ludiiii. jasnacka som na prirodno 🙂 dufam ze ma nebude citit. Prave vysla sestra, ze musim cakat, tak tu asi prasknem baby.

cmelica
11. sep 2014

@tixx 🙂 🙂 vraj embryjka neznasaju vone ... tak preto bez cudzich voni na vklad 🙂

tixx
11. sep 2014

@cmelica juuuj to som mala vediet pred vkladoooom...tak snad to neuskodilo, akoze nechodim von ako pojazdna parfumerka,ale asi som na sebe parfem mala... 😒

meaningful
11. sep 2014

@tixx
@cmelica ahojte, tak uz som po, doki rozhodol za mna, vlozili mi 1 blastocystu. Z 5 oplodnenych bola jedna blastocysta, 3 boli 50 bunkove a ta piata asi nic. Tak uz sa prihovaram, aby sa pekne ulozila a uhniezdila.

tixx
11. sep 2014

@meaningful tak super, drzim palceeee velmi! to cakanie je sice hruza,ale zvladneme to 😉 mne tiez vkladali 1 blastocystu 🙂

cmelica
11. sep 2014

@meaningful super 🙂 🙂 len sa prihovaraj a sup sa prec od *PC aspon 3 dni kym sa zahryzne ... teda byt tam co najmenej... a co ti predpisali?? utros ci dupfaston? drziim moc palce 🙂

cmelica
11. sep 2014

@tixx kedy testujes?? na ten 10ty den? mne dnes prisli testy a uz ma ruka svrbi 😵

zuzulik0222
11. sep 2014

@tixx Ahoj no dlhsie som sa neozvala zajtra je moj 10 den a neviem ci sa otestovat bojim sa vysledku :(

tixx
11. sep 2014

@zuzulik0222 juuuj ja uz na ten 10. den cakam ako na spasenie 😀 jasne,ze testni, ja sa tiez vzdy inak bojim,takze ta chapem... ale na ten 10.den uz urcite budem 🙂 neboooj,bude to dobre, a zajtra nam sem supnes test s // 😉

tixx
11. sep 2014

@cmelica anooo na desiaty asi... ty mas kolko den po ET dnes?

meaningful
11. sep 2014

@cmelica ja pisem z mobilu z lahu🙂 mam utros a fraxiparin a anopyrin a parlodel.

meaningful
11. sep 2014

@tixx tak teraz uz len cakaaat. tiez vam pichali po vklade este pregnyl?

cmelica
11. sep 2014

@tixx JA SOM DNES 6ty... aj ty ,nie?? ja testnem zajtra rano ak nezabudnem 🙂

tixx
11. sep 2014

@meaningful po vklade? nie, ved naco? ved to je na uvolnenie vajok z folikov pred OPU, co to ma spolocne s vkladom? tebe dali pregnyl dnes?

tixx
11. sep 2014

@cmelica anooo,tak my sme na tom uuuplne rovnako. juuuj tak daj vediet,chceme vidiet testik s // jasnee? 😉

cmelica
11. sep 2014

@tixx ver mi,ze aj jaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 kedy ides na krv a kam??

tixx
11. sep 2014

@cmelica to este netusim :D ja len mam pokyn z CAR, ze test robit na 12. den a potom tam zavolat ohladne vysledku. ale asi pojdem normalne ku svojmu gyndosovi, ale vobec este netusim kedy. ty kedy ides?

cmelica
11. sep 2014

@tixx ja idem po 14tich dnoch na krv a sono a to je 19teho 🙂 pri malom som mala HCG 452...

tixx
11. sep 2014

@cmelica no ja sa asi na krv nahlasim,az ked tam uvidim tie dve ciarky na teste, ale moj lekar je super, urcite ma na krv zoberie hocikedy 🙂 jaaj ty uz mas maleho 🙂 to az teraz ked si napisala,som si uvedomila... i ked mas to pod kazdym prispevkom 😀 asi som uz prepracovana 😀

meaningful
11. sep 2014

@tixx mne pichli pregnyl po vklade a aj inym babam. neviem naco, asi ze aby sa zvysila hodnota cohosi v tele. pri prvom ivf som to nemala a teraz vidis.

tixx
11. sep 2014

@meaningful no asi hodnota HCG, tehotenskeho hormonu 🙂 ale este som sa s tym nestretla 🙂 no, ved nemam toho este vela za sebou,toto je nase prve ivf, tak drzim palce,aby sa ti teraz embryjko dobre uhniezdilo 😉

meaningful
11. sep 2014

@tixx dakujem, idem oddychovat, aj ja ti prajem skore 2 // 🙂

cmelica
12. sep 2014

Dobre rano kocky 🙂

cmelica
12. sep 2014

@meaningful no co ako??? ako sa cotis?? aj si PN ci chodis do prace ?

lilly158
12. sep 2014

@cmelica - pekna ciarocka, drzim palceky nech pekne silnie 🙂

cmelica
12. sep 2014

@lilly158 DAKUJEM !!

meaningful
12. sep 2014

@cmelica jeeej super, ciarocka nech silnie 🙂
ja som uz bola dnes na infuzkach, mam OHSS :( zajtra idem zas do caru. hned v noci mi doslo na zvracanie, ale len ma napinalo, potila som sa a brucho ma bolelo. Tak mi drzte palce nech to dobre dopadne.
Mame este jednu dobru blastocystu a dve "B" ckove blastocysty na mrazenie.

tixx
13. sep 2014

@cmelica wooow perfektnaaa, gratulujeeem 🙂 aj ja si taku chcem naaajst 😉

tixx
13. sep 2014

@meaningful
@cmelica kocky, ja mam tiez ohss :( dnes som 8. den od ET... brucho nafuknute ako balon, dost ma bolelo,tak som vcera isla na sono, tak mam vodu v bruchu, zvacsene vajecniky... dali mi zatial len algifen, a keby sa to zhosilo,mam dojst na odsatie vody...ja to mam o to komplikovanejsie,ze chodim do Brna. chvalabohu sono mi spravili v BA. tak drzte palce, nech to cim skor prejde, v pondelok chcem testovat. inak ked som volala lekarovi do Brna, povedal,ze by to mohol byt znak rastuceho hcg v tele,ze to tak byva...bodaj by mal pravdu 😉

tixx
13. sep 2014

@zuzulik0222 no akooo? testovala si?