Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@babikadaska ja idem na krv 6.8. a bude to prekvapko. Stale mam vsak take kadejake pochody a bolesti v bruchu, býva mi obcas na zvracanie ☹
@babikadaska tak ono tu genetiku neoklames. Práve preto bude asi ona hlavnou príčinou. Prvé 4 dni embryo funguje z materskej DNA, 5.a 6.deň sa začína pripajat DNA otca. Preto veľa embryi nedosiahne deň 5,čiže blastocystu. Naše embrya síce základ zvládnu (že sa pripoja nefragmentovanou DNA, lebo ved aj taku ma moc muz), ale potom ich dobehne chýbajúci chromozom alebo naopak navyše. Takže telo detekuje divne sa deliace embryo a pošle ho preč. Stačí,aby v sliznici zostala jedna blastomera (jedna bunka blastocysty) a keďže nemá ako zistiť, ze uz sa neformuje embryo, produkuje malé množstva hcg aj naďalej a to su tie slabé nesilnejuce testy. Po čase sa sliznica odlupi a tým pádom odide aj ten kúsok zabudnutého embryjka.
tak mi to vysvetlila geneticka, to sú tie biochemicke tehu.
@babikadaska Ja sa budem hlasit v piatok, no asi dobre spravy pocut nebudem. Moje testy su dnes prazdne. Radost trvala ozaj iba den.
Ahojte baby, dnes som bola na kontrolný odber Hcg, krásne rastieme v piatok hodnota 600 a dnes 3600, 13.augusta, idem na USG, verím, že už bude srdiečko.
@katka8817 Krásne

@anavianavi ako to je mozne ????? :(
@anavianavi Ako.. čo sa stalo?
Ja som kontrolna krv 10.8....
Ale akosi sa citim uplne bezpriznakovo
@lenka876 neboj zopakujem ti to co uz urcite vies 🙂 priznaky -ich pritomnost alebo nepritomnost - je uplne klamlivym priznakom :D
Takze vsetko bude o.k. !!!
@babikadaska ja som 10.8. tiež.
@lenka876 Ja dnes tiež.. až na tú únavu.. ale tá môže byť aj z tepla 🙂
Vsetkym vam drzim palce!!!Prajem to kazdej jednej!!!Ja zajtra kontrola v centre,modlim sa aby bolo vidiet ❤🙏!!!Potom uz uverim ze som ozaj tehotna,aj ked tie priznaky mi to nezapru😉....ktora je unavena,dobre znamenie,to som mala od vkladu aj ja,aj bolesti bruska,tie neprejdu ani po krvicke...Tak sa drzte😘
@ivankalaco @babikadaska, ciarka nesilnie. Asi som pripad, co je opisany vyssie. Prsia ostavaju naliate, comu nerozumiem (btw. v zivote som doteraz nebadala ziadne zmeny na prsiach).
@anavianavi to ma mrzí. ale ešte nehadz flintu dozita. aj mne sa pri malom zdalo,ze to silnie pomaly. ukáž testy,povieme ti.
Ahojte dievcata.
Som na infuziach. Mam hyperstimulacny syndrom. Zobrali mi aj krv na hcg. Dnes som 7 DPT. Poobede sa ozvem s vysledkami.
@adkaaa držím palce ✊ potom napis ako si dopadla 🙂 ja idem na ultrazvuk 6.8 dúfam že už bude počuť ❤️ 😊
@babikadaska Držím ti palčeky 🙂
Ja som mala ET30.7.,test mam robit 13.8.
@babikadaska silno drzim palce aby zabrali infuzie🙏potom daj vediet ako sa citis😘
Dnes kontrola dopadla super,akcia ❤bola potvrdena🙏neskutocne krasny pocit ked nam pustili aj zvuk aby sme poculi tlkot❤Tesiiim sa velmi,a vsetkym to prajem!!!Ja teraz dalisia kontrola o 3 tyzdne,momentalne som v 7tt a termin porodu vyratali 22.3.2019
@adkaaa Krásne.. gratulujem a želám veľa šťastia..

Hcg na 7.den po ET - 122
Myslim ze celkom dobre nie ? 🙂
@babikadaska Super 🙂

@lenka876 neboj sa zakazdym to mame vsetky tak isto.... ja som vcera aj manzelovi plakala ze to nevyslo pretoze test bol biely. Racionalne som vedela ze je strasne skoro ale tie hrozne pocity strach beznadej tuzba po tehotenstve a zase prepad do ciernej diery ze co ak to nevyslo... je to strasne nic neni horsie ako toto cakanie. Neverim ze to niekto zvlada s kludom a rozvahou