Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@babikadaska to sa chytili obeeeee 😍
@adkaaa
Gratulujeeeeem 🍀

@babikadaska krasne gratulujem... Nech dalej stupa

a klasika. už spinim. aj na druhý deň som chvíľku a preslo to a teraz zase. zo skúseností sa ni spustí kvôli Clexanu na riedenie krvi krvácanie.tak len ležím a snažím sa to oddialiť.
Ahojte dievčatá 😊 tak idem sa pridať aj ja k vám... Sa tu krásne povzbudzujete ❤️
V nedeľu som mala 14 deň po ET... Vyšli mi krásne dve čiarky ❤️ v utorok hcg cez 1000.. A zajtra kontrolné hcg... Stále sa teším veľmi ale veľmi potichu... Chodim druhý rok do Reprofitu a toto boli moje prvé dve čiarky za šesť rokov snaženia 😉
Ahojte, ja som po prvej kontrole mojho gyndosa, ktora sa posunula o tyzden skor nakolko som vcera trochu spinila. Na stastie je vsetko OK, srdiecko bije ako zvon, som 6tt+6 a uz som dostala aj tehotensku knizku z coho som bola aj v soku, necakala som ju tak skoro.
@lucia262 Gratulujem

Joj zeny, ja idem zajtra na vklad, poplujte ma 😁 vsetkym gratulujem ❤
@normab Držím ti palčeky, nech je vklad úspešný..

@adkaaa prečo až 28.8.?
Dievcata ten hyperstimulak sa mi od rana radikalne zhorsil. Bolest je neskutocna. Vobec nemozem chodit,na wc v hlbokom predklone. Pribrala som za 24 hod 2 kg -to je ta volna tekutina. Lekar vravi,ze musim vydrzat. Je to hrozne bolestive,ale pri OHSS "normalne". Mam lezat,vela pit (4 l) a kvanta bielkovin. Az ked by som mala problemy s dychanim (tekutina zacne tlacit na pluca) mam ist na pohotovost.
Ja verim ze sa to zhorsovat nebude.
Vsetkym co ste napisali dobre spravy,zo srdca blahozelam.
Chmurkaxy velmi ma to mrzi.... su to hrozne pocity ... nechcem ti pisat,ze to bude dobre,ak uz poznas svoje telo a vies co bude nasledovat. Si strasne mila osoba, dakujem ti za vsetky tvoje povzbudive slova. Nech aj pre teba sa najdu tie spravne co ta aspon trochu utesia :/ ale aj tak si neodpustim povedat,ze este nic nie je uplne iste 🙂
Kočky, ja som dnes bola u svojej gyndy na potvrdenie tehotenstva.. 😀 srdiečko nám krásne bilo.. ❤️❤️ stanovila predbežne 7+6tt. Bublinka má 14mm. Na ďalšiu kontrolu mám ísť 24.08. to budem cca v 10tt. Bude mi brať už krv a robiť prvý scrining.. kompletné vyšetrenia, budeme počúvať aj srdiečko.. jooj, ako veľmi sa teším.. a 24.08. dostanem už aj knižku.. vraj do 10tt je ešte riziko potratu tak preto dáva knižku až v 10tt, potom je vraj už veľmi malé riziko.. 😀 juuuj, už aby to bolo 🙏🙏 hlavne nech bublinka pekne rastie a je v poriadku 😀😀 všetkým vám dievčatá držím palce a nám, ktoré sa tešíme pozitívnym výsledkom spokojné a šťastné tehotenstvo.. 😘😘
@michaela1905 Krásne.. gratulujem k srdiečku a želám zdravé bezproblémové tehotenstvo..

@babikadaska Ako sa nám to tu pekne rozrastá 🙂
@ivankalaco Ja som objednana k mojej gyn.na 28.8. lebo som pn a bola som u nej uz dva krat na kontrole a dalsiu mi dala kvoli dovolenke az vtedy...Ale tyzden pretym idem do centra tak to nebude az take nekonecno...tam mam prist v 10tt...
@babikadaska Dakujem ze nam tu robis takuto tabulku,bez teba by som sa uz stracala v tom kedy kto ide na krv,mame krasny prehlad...
A ako sa dnes rano citis?Aj si spala cez noc,dalo sa ti?
Update odo mna. Mne ciarka silnie a slabne, ale vzdy je to len dusik. Od pondelka ziaden progress. Ja sa desim mimomaternicoveho. Ako sa mam zajtra zachovat v centre, poviem im dopredu, nech to skonzultuju predtym ako mi zavolaju?
@anavianavi Ahoj a testujes s rovnakymi testikmi?Ja by som na tvojom mieste skusila ten digi Clear Blue...nechces pridat fotky,ci si zahodila testiky?Drzim palce zajtra😘
@anavianavi máš fotky, mojko? ukáž. možno sa ti len zdá,že slabne .
@babikadaska no ako dnes? začína to polavovať?