icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

lenka876
2. aug 2018

Ahojte baby... Tak ja akosi zacinam padat na duchu...dnes 6 DPT a na teste ani len naznak ducha.... Viem ze sa este vsetko moze zmenit... Ale moc sa mo to nezda vsetky mate uz aspon ducha a my nic 😭ja tomu nerozumiem kde je chyba 😭

anavianavi
2. aug 2018

@adkaaa robim rovnake testy. Som v praci, takze odfotit nepojde. Naviac, je ocividne, ze ciarka nesilnie, je to slabunko viditelny dusik a este aj ten ako kedy viac a menej. Skor poradte, co mam robit zajtra. Buduci tyzden stvrtok cestujeme na SK na 2 tyzdne. Velmi sa bojim, ze to bude mimo a oni to budu natahovat.

babikadaska
2. aug 2018

@normab ahoj daj infosky 🙂 ake embryjko/a ti vlozili ? Vsetko ok ?
@ivankalaco testovala si zase ??? Ciarocka silnie ??

babikadaska
2. aug 2018

@chmurkaxy tak s tym som sa nestretla,vobec neviem,co to znamena 😮 ani len netusim..... ty si cela taky specificky pripad 🙂 napr. O pripade anavianavi som v historii citala,aj jej odpoviem. Ale o vpiti ciarky nikdy nic 😃

Dievcata noc bola hrozna,radsejvam nebude pisat detaily. Neviem sa dockat zajtrajsej kontroly,jednak hcg ci rastie a ze co dalej s tym syndromom.

@anavianavi citala som viackrat o tom ze ciarka na striedacku silne a bledne,ale nikdy to u tych bab nic zle neznamenalo. Zmeraju ti zajtra hcg a vysledok budes mat tiez zajtra poobede ?? Budes mat potom este cas na kontrolne hcg,ci stupa, napr.v pondelok? Urcite sa s nimi v centre porad,aj ze ides prec atd.

anavianavi
2. aug 2018

@babikadaska dakujem pekne za povzbudenie. Mne sa aj nezda, ze od pondelka ciarka nezosilnela. Ona len bledne a silnie na to iste stadium.

anavianavi
2. aug 2018

@babikadaska Vysledok by mal byt zajtra a mam cas do stvrtku. Cestovanie vsak prisposobim potrebam. Ak bude treba ostanem alebo vybavim na SK. Len si prajem hladky priebeh a ziadne komplikacie.

anavianavi
2. aug 2018

@babikadaska Tebe prajem skore uzdravenie z OHSS. Nech to polavi cim skor, aby si sa mohla naplno tesit. Davaj si pozor.

chmurkaxy
2. aug 2018

@anavianavi v týchto horúčavách sa podľa mňa môže telo a aj testy správať nepredvidatelne. Viac piješ,menej spis,viac vypotis... takže ja by som sa ešte neplasila. na to je stále casu dosť🙂 a inak,mne povedala moja gyneko,ze mimomaternicove začína byť problém od 8tt cca. lebo až vtedy je plodik dosť veľky, aby začal napinat vajcovod. Čiže dovtedy ti budú určite kontrolovat hcg a uvidíš,ako sa to vyvíja.

chmurkaxy
2. aug 2018

@babikadaska aha, tu som zoradila fotky,len su z videa, tak su take cudne 🤣 lebo video som nastahovala čo najlepšie kontrasty a je to celé nejaké rozmazane.

babikadaska
2. aug 2018

@lenka876 neklesaj na duchu. Nie nadarmo je na prvy test lehota 14 dni !!! To len my sme sa vsetky rozhodli porusovat to a zbytocne sa trapit. Musis dat tomu cas. Viem ze by si chcela uz aspon nejaku "istotu",ale neda sa. Inak chlapcekovia vraj maju nastup hcg ovela pomalsi 🙂
A uz vobec sa neporovnavaj s nami. Stretli sme sa tu uplne nahodna skupinka,kazda sme specificka,jedna ma ducha lebo ma darovane vajicko tak sa pekne uchytilo. Ja mam vlozene dve embryjka. Keby si sla do hocijakej inej dislusnej skupiny,boli by ine vysledky 🙂 6 je fakt skoro vo velkej vecsine pripadov.

babikadaska
2. aug 2018

@anavianavi ako pise chmurkaxy, koncntracia hcg v tak skorom stadiu moze velmi zavisiet aj od koncentracie v moci,kolko si vypila,vypotila....
Uz len 24 hodin cca a bude vysledok a skonci trapenie z neistoty neboj

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
2. aug 2018

@chmurkaxy ja tam tu ciarku vidim,hlavne na tretom obrazku

ivankalaco
autor
2. aug 2018

@babikadaska Áno silnie 🙂 Cez víkend urobím opäť digitálny.. to už by malo ukazovať 2-3 🙂 tak dúfam, že to tak aj bude.. Teraz som podľa tabuľky v prebiehajúcom štvrtom týždni.. U mňa sa to nepočíta od poslednej menštruácie, ale odo dňa, kedy som začala brať Estrofem.. 4.7..

chmurkaxy
2. aug 2018

@lenka876 Leni,ja mám vo svojom okolí aj prípady, kedy test úplne nič až do 7tt a tiež po umelom. Mne povedal doktor v Brne,že mali pripad aj že na 18den začala pacientka vidieť čiarku . A mne napr hovoril,keďže som tucko,ze tuk metabolizuje hcg. že môže byť horšie zachytitelne .

lenka876
2. aug 2018

Baby dakujem za povzbudenie, nechcem samozrejme hadzat flintu do zita ale od mojho spontanneho tehu v 2015 kedy som v 8tt o malinke prisla nebol ani jeden pokus, ci uz prirodzeny alebo iui alebo et ci ket uspesny a ja uz som z toho tak nestastna ze to asi prilid rychlo vzdavam. Ale vy ste tu tak uzasne a povzbudive... Zatial som sa aktivne poriadne nikam takto nepripojila ale vy my skutocne dodavate silu za co vam veeeeelmi dakujem... A samozrejme z kazdeho vasho uspechu sa s vami uprimne tesim, 😍😍 ste skvele baby

sticker
ericia
2. aug 2018

Ahojte kočky... Tak hcg krásne stúpa 😍 20.8. Idem do Brna na srdiečko ❤️ a samozrejme verim, ze bude krásne bit 😉
Mam na vás jednu otázku... Akú kyselinu listovu užívate? Ja som doteraz už asi rok užívala tu na predpis Acidum folicul... A teraz som si kúpila od Jamiesona... Ale ta ze je iba doplnok výživy a je o desať krát slabšia... Tak neviem co teraz...ci stačí ak tato, alebo si mam ísť pre recept... Ďakujem 😍

chmurkaxy
2. aug 2018

@ericia wow! a koľko embryjok ste vkladali? lebo 14den hcg 1000 je megasuper!!
k tej kyseline- mas stitnu v pohode? ak hej,tak nejaký moc pre tehu.ak nemáš,tak hľadaj bez jodu alebo si musíš vykladať.

babikadaska
2. aug 2018

Cakatelky na hcg 💉
anavianavi 3.8.
efkaelfka 6.8.
ivankalaco 7.8.
babikadaska 8.8.
lenka876 10.8.
chmurkaxy 10.8.
e1i 13.8.
normab

Cakatelky na ❤
janickalili 6.8.
katka8817 - 13.8.
ericia 20.8.

Tehulky 👼
adkaaa
janka262
michaela1905

chmurkaxy
2. aug 2018

@babikadaska a inak,tebe to len tak odhadom vychádza, ze na 14.deň po ET už bude aj vidieť na sone. lebo to už budeš mať vyše 2000 hcg . to je ake super😍

ericia
2. aug 2018

@chmurkaxy to hcg bolo na 16 deň... Teraz som bola 18 deň a je skoro 5000 😉 vkladali sme jedno...
A k tej kyseline listovej... Nemám problém so štítnou... Mam z reprodukčnéj imunológie nasadené Intralipidy a picham Clexane.. Ešte užívam Utrogestan a Estrimax... V pondelok si asi pôjdem pre tu, co som doteraz užívala... A v Brne sa spýtam...

normab
2. aug 2018

@babikadaska ahoj uz som doma..vkladali mi blasticku jednu..zajtra mam volat ako su na tom dalsie styri embryjka..inak ja idem na krv uz po 10 dnoch..som zvedava ako to dopadne na prvykrat.. inak vsetko v poriadku 😊

babikadaska
2. aug 2018

@chmurkaxy to si ako vypocitala :D ja take znalosti vobec nemam. Dostala som sa max.k nastudovaniu procesov ivf a testovania tehotnosti :D do tajov neskorsich ako 14.den po ET som zatial neprenikla :D

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
Autor odpoveď zmazal
lenka876
2. aug 2018

Baby... Taka indiskretna otazka... Doteraz som odmietala s manzelom po vklade sex.. Ale kedze je dnes uz 6 DPT tak ma ukecal a riskla som to... A po sexe.... Som trosicku zaspinila, ale ozaj len trosku... To sa mi nikdy nestalo... Myslite ze je to ok?? Nepokazila som nieco??

ivankalaco
autor
2. aug 2018

@lenka876 Podľa mňa nie, ale ja by som to takto skoro neriskovala..

chmurkaxy
2. aug 2018

@babikadaska základný princíp je,ze sa hcg zdvojnasobuje do cca 48-60 hodín. cim je hladina vyssia,tým sa to spomaľuje a predlžuje aj na 72-80 hodín. 🙂

anavianavi
2. aug 2018

Len pre ilustraciu. Raz hore, raz dole 😀

chmurkaxy
2. aug 2018

@anavianavi ale zatiaľ dnes poobede vyhráva 😍