icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

babikadaska
3. aug 2018

@anavianavi vela stastia na krvi ! Rozlusti sa tajomstvo tvojich testov 🙂

Ja sa uz neviem dockat kontroly. Som z tej bolesti a nepohodlia hodne vycerpana. Pribrala som dve a pol kg ale uz to nestupa,snad je to dobre. Brucho sa mi sice uz viac nezvecsuje , ale ani nezmensuje. Mam opuchnuty cely pas chrbat aj boky. Spim v polosede.

chmurkaxy
3. aug 2018

@anavianavi
@babikadaska
baby,dnes veľmi držím paste!

mary279
3. aug 2018

Ahojte dievčatá, trochu neskôr, ale pridávam sa k Vám. 23.7. som mala odber oocytov, v sobotu 28.7. bol piaty deň kultivacie, volali sme a embryologička kázala aj prísť. V deň vkladu sa mrazili 2 embrya, jedno mi vkladali. V nedeľu sme volali za zvyšné štyri, ale tie sa už nerozvíjali. 13.8. idem na krv a na sono. Občas mám taký pocit, ako pred menstruaciou. Všetkým Vám držím palce 😊

ivankalaco
autor
3. aug 2018

@mary279 Vitaj medzi nami 🙂

sticker
anavianavi
3. aug 2018

Odo mna negativny vysledok.

babikadaska
3. aug 2018

Cakatelky na hcg 💉
efkaelfka 6.8.
ivankalaco 7.8.
babikadaska 8.8.
lenka876 10.8.
chmurkaxy 10.8.
normab 12.8.
e1i 13.8.
mary279 13.8.

Cakatelky na ❤
janickalili 6.8.
katka8817 - 13.8.
ericia 20.8.

Tehulky 👼
adkaaa
janka262
michaela1905

babikadaska
3. aug 2018

@anavianavi och :/ :/ :/ joj smutna som 😞

ivankalaco
autor
3. aug 2018

@anavianavi To mi je ľúto..

miska1492
3. aug 2018

Ahojte ja som postupila ET, vcera som bola po 10 dnoch na krvnych testoch. Sestricka mi povedala ze mam nizsku hladinu povedala ze mam 5. Bola som s toho mimo. Kazala mi vysadit lieky.
Chcem sa opytat ci hladina hormonu sa nemoze zvysit. Citala som clanky a zvacsa pisu ze odber krvi 14 den.

miska1492
3. aug 2018

@anavianavi do akeho centra si chodila?

chmurkaxy
3. aug 2018

@anavianavi to ako? veď si mala ducha :( asi tiež biochemicke, ze uz klesá:(

princess59
3. aug 2018

Baby po spontánnom potrate ste mohli ísť na vklad hneď alebo vám naordinovali nejakú prestávku?? Do centra idem až budúci týždeň tak neviem na čom som lebo by som rada šla niekam na dovču vypnúť ale na druhej strane ak by povolili vklad tak ten je pre mňa dôležitejší....od soboty som krvácala...ráta sa to ako prvý deň menštruácie ? Alebo musím čakať na ďalšiu menštruáciu a vklad môže byť aj potom.....dúfam že som vás nedomotala....a všetkým tehuľkám gratulujem a držím palce 😘😘😍😚

chmurkaxy
3. aug 2018

@princess59 ahoj,a v akom týždni si potratila? berieš nejaké lieky? bola si na čisteni?

princess59
3. aug 2018

@chmurkaxy 5 asi neviem presne ja som mala z centra potvrdenú krv na 14 deň a týždeň nato len mne klesalo hcg takže som to očakávala a v centre kázali vysadiť progesterón.... A na čistenie som nemusela všetko odišlo samo

chmurkaxy
3. aug 2018

@princess59 tak počkaj do najbližšej ms a môžeš ísť. aspoň mne tak hovorili. že tým,že je telo simulované vyššou hladinou hormónov po neúspešnom tehotenstve, je vyššia pravdepodobnosť opäť otehotnieť.

princess59
3. aug 2018

@chmurkaxy no bodaj by akurát som volala na výsledky krvi a stúplo mi hcg na 130 ...už po odkrvácaní...pred týždňom som mala 113 Budúcu stredu idem na kontrolné hcg...dúfam že to nebude nič znamenať...a pôjde pekne k nule

anavianavi
3. aug 2018

@miska1492 ja som v zahranici

anavianavi
3. aug 2018

@chmurkaxy stale tam cosi je. dufam, ze to ozdnie. Nechapem vsak z coho mam take naliate a bolave prsia. Pri IVF nemozes verit nicomu.

anavianavi
3. aug 2018

@babikadaska nic nenarobim. Do akeho centra chodis ty? Zvazim SK.

babikadaska
3. aug 2018

@princess59 mne dr.odporucil jeden cyklus odmenstruovat a mohla som ist po potrate na KET hned v dalsom.

babikadaska
3. aug 2018

@anavianavi ja chodim do reprofitu do brna.
Ty kde ?

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
3. aug 2018

Dievcata 9 DPT hcg 329 ! (7 DPT bolo 122) V tom reprofite robia zazraky !!
Hyperstimulak pekne rozbehnuty,pridali mi clexane na riedenie krvi. Boli to pichnut do toho nafuknuteho brucha jak slak,riadne som si poplakala. Zatial ambulantna liecba, v pondelok dalsia kontrola

ivankalaco
autor
3. aug 2018

@babikadaska To je super, krásne HCG 🙂

ericia
3. aug 2018

@babikadaska veru robia tam zázraky ❤️ pekne oddychuj 😉

efkaelfka
3. aug 2018

Baby, ja som prave začala krvacat, takze u mna z toho asi nic nebude ☹

anavianavi
3. aug 2018

@babikadaska Zurich

ivankalaco
autor
3. aug 2018

@efkaelfka Test si si robila? Mňa v centre upozornili, že môžem aj krvácať, že sa to niekedy stáva..

chmurkaxy
3. aug 2018

ja tiez spinim. dokelu.