Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@adkaaa ta ciarka je sice slabsia ale je... Tak dufam ze bude uz len silniet.... Tieto dva dni mi bolo ozaj divne hlavne brutal zmeny nalad.. Ale ze hrozne.. Vcera ma normalne chytila depka a to som teda uz straaaaaasne davno nemala...
A dievcence dalujem, som strasne rada ze sme tu takto jedna pre druhu.. Ani neviete ako mi kazda jedna pomahate 😘😘
U mňa už začalo grcavé obdobie, zo všetkého sa mi dvíha žalúdok, jediné čo znesiem je ovocie
Dievčatá práve som sa dozvedea, že mi zomrel otcim... Samozrejme som v strasnom strese zostala 😒 nedokážem ísť za maminou, čo ma strašne mrzí pretože mám strašne kŕče... Mala by som byť presne v 6 týždni... Mam ísť do nemocnice? Ci co mi tam pomôžu?
A baby tak tomu ja uz ozaj nechapem... Test rano dve ciarky a zacala som mierne spinit??? Toto ja teda nemavam a som z toho celkom v strese...
Ahojte ,dnešný ultrazvuk dopadol dobre 🙂 srdiečko nám bije ❤️ 🤗 len podľa ultrazvuku som 6+6tt podľa veľkosti embrijka ,ale podľa mojich výpočtov by som mala byt 7+5tt doktor povedal že to je vporiadku, mala to niektora z vás tak ako ja ?
@janickalili Gratulujem k srdiečku 🙂

@ericia Drž sa a snaž sa byť v pokoji, ja viem, že je to ťažké, myslím na teba..

@ivankalaco ďakujeeeem 😊❤️ Konečne trocha opadol zomna stres , tohto ultrazvuku som sa najviac bála

Ako tak pozerám, že júlove vklady boli nadmieru úspešné 🙂 Baby pridávam sa aj ja k vám. Bol to môj 3KET, ktorý nám vyšiel.
@lienocka1988 Vitaj medzi nami a gratulujem 🙂

Ahojte, aj vy to mate tak, pri uspesnom vklade, ze vas par dni pobolieva podbrusko a par dni nie?
@lenka876
@vyhuelka
@ivankalaco ďakujem dievčatá ❤️
Baby chcete sa este niektora doplnit do tabulky ?
@lucia262 neviem kam zaradit teba...podla mna som ta uviedla omylom ako janka262. Si uz po potvrdeni srdiecka ?.
Ja to tiez tak mam ze na striedacku boli tlaci a potom zase nic.
Mna okrem podbruska pobolievaju aj krize (ako pri menzese)
Mate to aj vy ??
@babikadaska ako som ocakavala, krv negativna ☹ Baby, tak nech sa aspon vam ostatnym zaradí 😉
@babikadaska ja sa citim ozaj tak vcelku ako pred ms... Krize citim ale menej ako bezne... Brucho citim tiez ale nie ako nejake suvisle krce, skor taka "tahava bolest" a je viac menej len na pravej strane.. Prsia bolestive ale nie bradavky-pred ms mam praveze skor citlivejsie bradavky... A dosta teda znepokojilo to spinenie aj ked nie je nejake celodnove... Pre istotu som volala do centra tak mam pre istotu prist uz zajtra.... Tak uvidime..
@efkaelfka tak to ma moc noc moc mrzi :/ az sa trochu pozbieras zo smutku,napis,ci mas dalsiu energiu pustit sa do toho zas... dufam ze sa nevzdas.
@babikadaska ja idem na krv zajtra 🙂
@babikadaska uz som po potvrdeni ❤️

@e1i ale to nebol prvy ranny