icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

e1i
6. aug 2018

@e1i ale to nebol prvy ranny

adkaaa
6. aug 2018

@efkaelfka Ahoj drzim palce,kedy budu vysledky este dnes poobede?Nech je to krasne cislo❤
@chmurkaxy Este pockaj na krv,aj ked tie digitalne su asi top v testoch.Drz sa!

adkaaa
6. aug 2018

@lenka876 Aky to je test?Potichu gratulujem a prajem aby ciarka silnela.😘Budes znova o dva dni?
@e1i Krasna ciarka na 7dpt,uvidis o dva dni bude silnejsia!!!Aj tebe gratulujem!😘
Tak ste nam dievcence pekne odstartovali tyzden,hned je rano krajsie❤👏

babikadaska
6. aug 2018

@lenka876
@e1i dievcata zo srdca vam blahozelam !!!! :*

@chmurkaxy velmi ma to mrzi a u teba specialne este viac :( :/

lenka876
6. aug 2018

@adkaaa ta ciarka je sice slabsia ale je... Tak dufam ze bude uz len silniet.... Tieto dva dni mi bolo ozaj divne hlavne brutal zmeny nalad.. Ale ze hrozne.. Vcera ma normalne chytila depka a to som teda uz straaaaaasne davno nemala...

A dievcence dalujem, som strasne rada ze sme tu takto jedna pre druhu.. Ani neviete ako mi kazda jedna pomahate 😘😘

efkaelfka
6. aug 2018

@adkaaa nedavam tomu sancu, keďže krvacam uz od piatku ☹

katka8817
6. aug 2018

U mňa už začalo grcavé obdobie, zo všetkého sa mi dvíha žalúdok, jediné čo znesiem je ovocie

ericia
6. aug 2018

Dievčatá práve som sa dozvedea, že mi zomrel otcim... Samozrejme som v strasnom strese zostala 😒 nedokážem ísť za maminou, čo ma strašne mrzí pretože mám strašne kŕče... Mala by som byť presne v 6 týždni... Mam ísť do nemocnice? Ci co mi tam pomôžu?

lenka876
6. aug 2018

@ericia boze tak to mi je strasne luto... Razko povedat asi by som minimalne pre istotu sla.. Ale skus si dat magnezi s tym by si nemala nic pokazit...a uprimnu sustrast a hlavne vela sil... 😣😣

lenka876
6. aug 2018

A baby tak tomu ja uz ozaj nechapem... Test rano dve ciarky a zacala som mierne spinit??? Toto ja teda nemavam a som z toho celkom v strese...

vyhuelka
6. aug 2018

@ericia uprimnu sustrasť :-/ daj si magnezko, aspoň 1000mg, nejaku citronovu vodu, ascorutin... vylož nohy, veľa pi a oddychuj, keby to neprechádzalo chod na pohotovosť, pichnu ti do svaly vit K, možno niečo na ukludnenie, držím prsty

janickalili
6. aug 2018

Ahojte ,dnešný ultrazvuk dopadol dobre 🙂 srdiečko nám bije ❤️ 🤗 len podľa ultrazvuku som 6+6tt podľa veľkosti embrijka ,ale podľa mojich výpočtov by som mala byt 7+5tt doktor povedal že to je vporiadku, mala to niektora z vás tak ako ja ?

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@janickalili Gratulujem k srdiečku 🙂

sticker
ivankalaco
autor
6. aug 2018

@ericia Drž sa a snaž sa byť v pokoji, ja viem, že je to ťažké, myslím na teba..

sticker
janickalili
6. aug 2018

@ivankalaco ďakujeeeem 😊❤️ Konečne trocha opadol zomna stres , tohto ultrazvuku som sa najviac bála

sticker
lienocka1988
6. aug 2018

Ako tak pozerám, že júlove vklady boli nadmieru úspešné 🙂 Baby pridávam sa aj ja k vám. Bol to môj 3KET, ktorý nám vyšiel.

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@lienocka1988 Vitaj medzi nami a gratulujem 🙂

sticker
lucia262
6. aug 2018

Ahojte, aj vy to mate tak, pri uspesnom vklade, ze vas par dni pobolieva podbrusko a par dni nie?

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
ericia
6. aug 2018

@lenka876
@vyhuelka
@ivankalaco ďakujem dievčatá ❤️

e1i
6. aug 2018

@lucia262 aj mna,preto som dnes urobila test,hoci len 7dpt.

babikadaska
6. aug 2018

Baby chcete sa este niektora doplnit do tabulky ?
@lucia262 neviem kam zaradit teba...podla mna som ta uviedla omylom ako janka262. Si uz po potvrdeni srdiecka ?.
Ja to tiez tak mam ze na striedacku boli tlaci a potom zase nic.

babikadaska
6. aug 2018

Mna okrem podbruska pobolievaju aj krize (ako pri menzese)
Mate to aj vy ??

efkaelfka
6. aug 2018

@babikadaska ako som ocakavala, krv negativna ☹ Baby, tak nech sa aspon vam ostatnym zaradí 😉

lenka876
6. aug 2018

@babikadaska ja sa citim ozaj tak vcelku ako pred ms... Krize citim ale menej ako bezne... Brucho citim tiez ale nie ako nejake suvisle krce, skor taka "tahava bolest" a je viac menej len na pravej strane.. Prsia bolestive ale nie bradavky-pred ms mam praveze skor citlivejsie bradavky... A dosta teda znepokojilo to spinenie aj ked nie je nejake celodnove... Pre istotu som volala do centra tak mam pre istotu prist uz zajtra.... Tak uvidime..

lenka876
6. aug 2018

@efkaelfka och to mi je luto 😣😣 ale neboj ono sa to v ten spravny cas podari 😘

babikadaska
6. aug 2018

@efkaelfka tak to ma moc noc moc mrzi :/ az sa trochu pozbieras zo smutku,napis,ci mas dalsiu energiu pustit sa do toho zas... dufam ze sa nevzdas.

zuz115
6. aug 2018

@babikadaska ja idem na krv zajtra 🙂

lucia262
6. aug 2018

@babikadaska uz som po potvrdeni ❤️

babikadaska
Autor odpoveď zmazal