icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

babikadaska
6. aug 2018

@ericia uprimnu sustrast !!! Co brusko ?? Sla si do nemocnice ?

babikadaska
Autor odpoveď zmazal
babikadaska
6. aug 2018

12 DPT - hcg 1 035 !!!
Som prestastna...😙😚
V piatok vsak znovu kontrola,vysli mi zle pecenove testy,asi z toho OHHS .... :/

ivankalaco
autor
6. aug 2018

@babikadaska Krásne HCG 🙂 Gratulujem 🙂

efkaelfka
6. aug 2018

@lenka876
@babikadaska
Je to tak ako to ma byt 🙂 Buduci mesiac pojdem urcite na dalsi KET 😉

babikadaska
6. aug 2018

@efkaelfka to velmi rada pocujem ! Kolko mas zamrazenych embryjok ?

babikadaska
6. aug 2018

Cakatelky na hcg 💉
zuz115 7.8.
ivankalaco 7.8.
lenka876 10.8.
chmurkaxy 10.8.
e1i 13.8.
normab

Cakatelky na ❤
katka8817 - 13.8.
ericia 20.8.
babikadaska 24.8.
lienocka1988

Tehulky 👼
adkaaa
lucia262
michaela1905
janickalili

Cakatelky na ET/KET 🏥
efkaelfka

lenka876
6. aug 2018

@babikadaska gratulujem ku krasnemu HCG 😘😘

efkaelfka
6. aug 2018

@babikadaska este mam 2 embryjka v jednej skumavke, ale uz si napamatam v akom stadiu, len to ze tieto dve boli také menej vyvynute, tak preto su spolu🙂 Po nich uz len dalsie IVF...

bucko555
6. aug 2018

@efkaelfka dam ti trosku povzbudivych slov, prve dve co mi vkladali vynikajuce najvyssia kvalita chytili sa no potratila som, treti pokus nic a stvrty pokus tiez uz len slabo vyvinute teraz mi s neho doma beha 2 rocna dcerka

efkaelfka
6. aug 2018

@bucko555 ďakujem 🙂 ja vzdy verim ze to ma by tak ako je a aj motyka moze vystrelit 😉

babikadaska
6. aug 2018

@efkaelfka davas si vkladat po jednom ci dvoch ?

ericia
6. aug 2018

@babikadaska ďakujem... Nešla som.. By mi nemali ako pomôcť... Dala som si magnézium a trochu to prešlo... Musím sa hlavne ukludnit...

chmurkaxy
6. aug 2018

@ericia mojko, to je hrozná správa:( a mamina to ako zvláda?:( musíš byť teraz silná aj pre ňu,lež a oddychuj,nech do jej života zase s tvojim babatkom časom môže vstúpiť radosť. držte sa!

chmurkaxy
6. aug 2018

baby,mám taku čudnú otázku. už tri dni mám eggwhite plodný. a šak ja som 10 dní po transfere v stimulovanom cykle. dnes som 29 deň cyklu. to si moje telo akože nevšimlo, ze sa ma venovať embryjku?

anavianavi
7. aug 2018

Dievcata, ak mate za sebou imuno, hemato a genetiku, kde vam to robili, v centre, ci sa treba inde objednat?

chmurkaxy
7. aug 2018

@anavianavi ja som si robila imuno v Imunovitali v BA (počula som dobre veci na Dzurillovu v NR), genetiku v BA u Cernakovej (celkom dosť sme platili,do tisícky) a hemato miestne v Topoľčanoch. spýtaj sa v centre,môžu to mať niekde lacnejšie a rýchlejšie.

lienocka1988
7. aug 2018

@anavianavi všetky tri si musíš objednať inde. Ja som robila imuno v Nitre, genetiku v PO a hemato v nemocnici v mieste bydliska.

babikadaska
7. aug 2018

@chmurkaxy ja vobec neviem o com hovoris....

@zuz115 @ivankalaco netrpezlivo budem cakat na pekne hcg cisielka 🙂 u ivankalaco je to jasne , a zuz115 snad bude dnes tvoj stastny den !

babikadaska
7. aug 2018

@anavianavi presne ako vravia dievcata.
Inak v Reprofite v Brne je to tak,ze po 2 neuspesnych IVF vam automaticky robia reprodukcnu imunologiu pred dalsom pokusom,ak ju este nemate,co je podla mna uplne super pristup,ale neviem,ci to ma nejake ine centrum na slovensku.

babikadaska
7. aug 2018

@chmurkaxy genetiku ste platili 1000 eur ??to nepreplaca poistovna ci to je doplatok ?
Genetika mi chyba,nechcel ma na nu poslat ani obvodak ani gynekolog tak som to nechala tak.

lenka876
7. aug 2018

@anavianavi ja som imuno robila v PO u dr Estokovej, strasne zlata doktorka, genetiku u nas v TN v nemocnici a hemato tie u nas v TN ale poslali ma aj do NR do Hemomediky kvoli syndromu lepivych dosticiek, to u nas nerobia..

adkaaa
7. aug 2018

@anavianavi Ahoj genetiku v centre v Heliose MT,hematologia-NR dr.Sabo Hemomedika,reproimunologia Dzurilla centrum v NR.

anavianavi
7. aug 2018

@adkaaa
@lenka876
@lienocka1988
@chmurkaxy , dakujem pekne dievcata. Na ktore vysetrenia ide aj partner? Genetika a reproimuno?

babikadaska
7. aug 2018
adkaaa
7. aug 2018

@anavianavi Ano.My sme na genetike nic neplatili,doporucili nam ju z centra,ani na hematologii som neplatila len repro sa platilo 230 eur.

hyacintka
7. aug 2018

Baby,viete,že v AT sa dá priniesť svoju darkyňu? Nie je to tam anonymné ako v SK a CZ! Využili ste túto možnosť? Prípadne ste mali akože anonym.darkyňu v SR alebo CZ?Prosím píšte,ja mám problém,že moja darkyňa má 32a v AT mi to už nepovolia,u nás a v CZ do 35,len ja anonymnú nechcem!

ericia
7. aug 2018

@anavianavi ja som veľmi spokojná s Nitrou... Práve tu ležím na infuzii 😉

ericia
7. aug 2018

@chmurkaxy ďakujeme ❤️ no mamina je hotová... Bolo to úplne nečakane... Veľký sok pre všetkých...

babikadaska
7. aug 2018

@ericia tak predsa si sla do nemocky ?? Aku infuziu ti davaju ?