Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
12 DPT - hcg 1 035 !!!
Som prestastna...😙😚
V piatok vsak znovu kontrola,vysli mi zle pecenove testy,asi z toho OHHS .... :/
@babikadaska Krásne HCG 🙂 Gratulujem 🙂
@lenka876
@babikadaska
Je to tak ako to ma byt 🙂 Buduci mesiac pojdem urcite na dalsi KET 😉
@efkaelfka to velmi rada pocujem ! Kolko mas zamrazenych embryjok ?
Cakatelky na hcg 💉
zuz115 7.8.
ivankalaco 7.8.
lenka876 10.8.
chmurkaxy 10.8.
e1i 13.8.
normab
Cakatelky na ❤
katka8817 - 13.8.
ericia 20.8.
babikadaska 24.8.
lienocka1988
Tehulky 👼
adkaaa
lucia262
michaela1905
janickalili
Cakatelky na ET/KET 🏥
efkaelfka
@babikadaska gratulujem ku krasnemu HCG 😘😘
@babikadaska este mam 2 embryjka v jednej skumavke, ale uz si napamatam v akom stadiu, len to ze tieto dve boli také menej vyvynute, tak preto su spolu🙂 Po nich uz len dalsie IVF...
@efkaelfka davas si vkladat po jednom ci dvoch ?
@babikadaska ďakujem... Nešla som.. By mi nemali ako pomôcť... Dala som si magnézium a trochu to prešlo... Musím sa hlavne ukludnit...
baby,mám taku čudnú otázku. už tri dni mám eggwhite plodný. a šak ja som 10 dní po transfere v stimulovanom cykle. dnes som 29 deň cyklu. to si moje telo akože nevšimlo, ze sa ma venovať embryjku?
Dievcata, ak mate za sebou imuno, hemato a genetiku, kde vam to robili, v centre, ci sa treba inde objednat?
@anavianavi ja som si robila imuno v Imunovitali v BA (počula som dobre veci na Dzurillovu v NR), genetiku v BA u Cernakovej (celkom dosť sme platili,do tisícky) a hemato miestne v Topoľčanoch. spýtaj sa v centre,môžu to mať niekde lacnejšie a rýchlejšie.
@anavianavi všetky tri si musíš objednať inde. Ja som robila imuno v Nitre, genetiku v PO a hemato v nemocnici v mieste bydliska.
@chmurkaxy ja vobec neviem o com hovoris....
@zuz115 @ivankalaco netrpezlivo budem cakat na pekne hcg cisielka 🙂 u ivankalaco je to jasne , a zuz115 snad bude dnes tvoj stastny den !
@anavianavi presne ako vravia dievcata.
Inak v Reprofite v Brne je to tak,ze po 2 neuspesnych IVF vam automaticky robia reprodukcnu imunologiu pred dalsom pokusom,ak ju este nemate,co je podla mna uplne super pristup,ale neviem,ci to ma nejake ine centrum na slovensku.
@chmurkaxy genetiku ste platili 1000 eur ??to nepreplaca poistovna ci to je doplatok ?
Genetika mi chyba,nechcel ma na nu poslat ani obvodak ani gynekolog tak som to nechala tak.
@anavianavi ja som imuno robila v PO u dr Estokovej, strasne zlata doktorka, genetiku u nas v TN v nemocnici a hemato tie u nas v TN ale poslali ma aj do NR do Hemomediky kvoli syndromu lepivych dosticiek, to u nas nerobia..
@anavianavi Ahoj genetiku v centre v Heliose MT,hematologia-NR dr.Sabo Hemomedika,reproimunologia Dzurilla centrum v NR.
@adkaaa
@lenka876
@lienocka1988
@chmurkaxy , dakujem pekne dievcata. Na ktore vysetrenia ide aj partner? Genetika a reproimuno?
@anavianavi ano
@anavianavi Ano.My sme na genetike nic neplatili,doporucili nam ju z centra,ani na hematologii som neplatila len repro sa platilo 230 eur.
Baby,viete,že v AT sa dá priniesť svoju darkyňu? Nie je to tam anonymné ako v SK a CZ! Využili ste túto možnosť? Prípadne ste mali akože anonym.darkyňu v SR alebo CZ?Prosím píšte,ja mám problém,že moja darkyňa má 32a v AT mi to už nepovolia,u nás a v CZ do 35,len ja anonymnú nechcem!
@anavianavi ja som veľmi spokojná s Nitrou... Práve tu ležím na infuzii 😉
@ericia tak predsa si sla do nemocky ?? Aku infuziu ti davaju ?

@ericia uprimnu sustrast !!! Co brusko ?? Sla si do nemocnice ?