Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
ja stvora nešťastná, dnešný Clear blue plus (horny ). to bude hcg max 20,ked som naposledy v marci mala takýchto duchov na tomto teste, jedna krv bola 18,8 a druhá 24,3 hcg. čiže nic moc.
Ahojky dievčatá, dnes sme boli v Brne, HCG 1632 🙂, kontrola srdcovej činnosti 21.8. 🙂

@ivankalaco uzasne hcg !!! Zo srdca blazhozelam.
Mne merali hcg vcera (pondelok) a budu zase az v piatok. Ja vsak uvazujem,ze pojdem na krv aj zajtra (streda),aby som vedela,ci nadalej stupa. Chcem sa ta opytat,ci pojdes na nejaku krv aj ty este alebo vydrzis do 21.8.az na srdiecko ????
@ivankalaco
@babikadaska baby, vy dve už nemusíte chodiť na krv, máte obe mega životaschopné tehotenstva🙂 hlavne sa setrite a hladkajte bruska🙂
@chmurkaxy som paranoidna. Najradsej by som mala domaci pristroj na meranie hcg.
@ivankalaco si dobra,ze to vydrzis dovtedy ♡
Ja ked to naznacim manzelovi,bud mi to zatrhne alebo ma podpori. Uvidime :D
@chmurkaxy my sme tu asi jedine co dve co lezime :D az na to,ze ja vymyslam a ty si v klude :D
@babikadaska ja som mala aj také,aj také transfery. po niektorých som ležala,po niektorých nie, ale moja svokra je veľmi "citlivá" a tak sa raz do mňa po neúspešnom Ket pustila (akurát som ležala naozaj poctivo jak teraz),ze aj tak je to cele moja vina,lebo neležím. a ďalšie rôzne pindy. to,ze ma moj muž genetiku, s ktorou aj nas Filipko je zázrak,o tom radšej pomlčala (inak mi potom ešte poslala aj list,ako naše deti nie sú z lásky 😂😂).
tak teraz ležím (keďže už viac na umelé nechcem ist) len a len kvoli tomu,nech nemám od nej zase peklo .
@ivankalaco Gratulujem ti a tesim sa s tebou😘🙏
@zuz115 Aj tebe gratulujem,nech ide vsetko tak ako ma❤aj nadalej😘
@babikadaska Moja aj ja vacsinu dna prelezim,lebo mi je blbo...vcera som uz nevedela co so sebou...rano som celkom v pohode,aj si poviem co vsetko porobim ale potom to pride,a ja znova zalahnem do postele...nastastie nevraciam,ale zaludok ma riadne trapi,uz neviem co by som zjedla aby sa mu pacilo,do toho vcera hlava-migrena...dnes zatial magnezium,tak aspon ta hlava zatial klop-klop neboli...nevadi vydrzime to aj v tej posteli,len nech je vsetko v poriadku,no nie?😉
Ahojte baby, gratulujem vsetkym tehulkam a cakatelkam drzim silno palceky, pocuvajte viete mi povedat v ktorom som tt teraz? Lebo v centre mi vypocitali inak a aj moja gyn inak a je tam rozdiel 5 dni, ako viem ze par dni hore dole ale neviem podla coho sa drzat teraz....mala som ket v prirodzenom cykle, posledna ms zacala 14.6., ovulacia bola 28.6., vklad 5 dnoveho embryjka 3.7. /@adkaaa ty si mala tiez vklad 3.7.ak si dobre pamätám / ktory tt si teraz?, podla centra by som mala byt 7tt0d, podla gyn 7tt5d, drobec bol na usg v centre väčší cize skor mi to sedi pre to pocitanie od gyn. ale ona mi uz usg nerobila, len to nejak vypocitala podla vkladu, na usg k nej az o dva tyzdne idem...hm??? Ďakujem 🙂
@lenusqa44 Ahoj,super gratulujem😘My dve to mame vsetko uplne rovnako🙂Aj ja som mala poslednu ms 14.6.,vklad v prirodzenom cykle 3.7.Mne vyratali aj v centre aj moja gyn.rovnako podla velkosti plodu.Dnes sme 7tt+5d,to znamena ukonceny 7 tyzden a z 8 tyzdna 5 dni.Dlho som nevedela ako sa to rata,ale uz som si to vygooglila...a aj moja aplikacia v mobile tak rata ako dr.Termin porodu sa tiez zhodli 22.3.,ale to sa este urcite zmeni na dalsich sonach...Ja idem do centra o dva tyzdne,k svojej gyn.o tri tyzdne tak som zvedava ako to bude potom.A do ktroreho centra chodis?Prajem prijemne tehulkovanie🤰
Tak baby..... 11 DPT a HCG skoro 92....sliznica ok, spinenie zatial uplne prestalo... Dufam ze to takto pojde dalej..o tyzden dalsia kontrola... 😍😍😍😍 Som strasne stastna
@chmurkaxy ano lebo vcera som trosku zaspinila a celkom som sa lakla pre istotu som volala koordinatorke a ta ze pre istotu dnes sono....a doktorka sa rozhodla pre istotu ze aj krv.... Len neviem ci je to dostatocne cislo ci to je malo....aj ked na to ze 7 den DPT ani len naaaaznak ducha... No zas az taky odbornik na to nie som 🤔🤔😂
A dakujeeem 😍😍

@babikadaska nie.. To chodím na Intralipidy 😉 to mam liečbu z reprodukčnéj imunológii