Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
baby aj Vám je tak zle, ja už neviem čo jesť, zo všetkého sa mi dvíha žalúdok
ja stvora nešťastná, dnešný Clear blue plus (horny ). to bude hcg max 20,ked som naposledy v marci mala takýchto duchov na tomto teste, jedna krv bola 18,8 a druhá 24,3 hcg. čiže nic moc.
@chmurkaxy to uz je na nervy, ako sa s tebou tie testy zahravaju !!!
@babikadaska to nech sa nenudim,keď ležím:🙂))
Ahojky dievčatá, dnes sme boli v Brne, HCG 1632 🙂, kontrola srdcovej činnosti 21.8. 🙂

@ivankalaco úžasné!
@ivankalaco uzasne hcg !!! Zo srdca blazhozelam.
Mne merali hcg vcera (pondelok) a budu zase az v piatok. Ja vsak uvazujem,ze pojdem na krv aj zajtra (streda),aby som vedela,ci nadalej stupa. Chcem sa ta opytat,ci pojdes na nejaku krv aj ty este alebo vydrzis do 21.8.az na srdiecko ????
@ivankalaco
@babikadaska baby, vy dve už nemusíte chodiť na krv, máte obe mega životaschopné tehotenstva🙂 hlavne sa setrite a hladkajte bruska🙂
@babikadaska Asi až na srdiečko 🙂 Ďakujem 🙂

@ivankalaco krása, gratulujem
@katka8817 Ďakujem veľmi pekne 🙂

@chmurkaxy som paranoidna. Najradsej by som mala domaci pristroj na meranie hcg.
@ivankalaco si dobra,ze to vydrzis dovtedy ♡
Ja ked to naznacim manzelovi,bud mi to zatrhne alebo ma podpori. Uvidime :D
@chmurkaxy my sme tu asi jedine co dve co lezime :D az na to,ze ja vymyslam a ty si v klude :D
@babikadaska ja som mala aj také,aj také transfery. po niektorých som ležala,po niektorých nie, ale moja svokra je veľmi "citlivá" a tak sa raz do mňa po neúspešnom Ket pustila (akurát som ležala naozaj poctivo jak teraz),ze aj tak je to cele moja vina,lebo neležím. a ďalšie rôzne pindy. to,ze ma moj muž genetiku, s ktorou aj nas Filipko je zázrak,o tom radšej pomlčala (inak mi potom ešte poslala aj list,ako naše deti nie sú z lásky 😂😂).
tak teraz ležím (keďže už viac na umelé nechcem ist) len a len kvoli tomu,nech nemám od nej zase peklo .
dámy, moj dnešný výsledok je 1302

@ivankalaco Gratulujem ti a tesim sa s tebou😘🙏
@zuz115 Aj tebe gratulujem,nech ide vsetko tak ako ma❤aj nadalej😘
@babikadaska Moja aj ja vacsinu dna prelezim,lebo mi je blbo...vcera som uz nevedela co so sebou...rano som celkom v pohode,aj si poviem co vsetko porobim ale potom to pride,a ja znova zalahnem do postele...nastastie nevraciam,ale zaludok ma riadne trapi,uz neviem co by som zjedla aby sa mu pacilo,do toho vcera hlava-migrena...dnes zatial magnezium,tak aspon ta hlava zatial klop-klop neboli...nevadi vydrzime to aj v tej posteli,len nech je vsetko v poriadku,no nie?😉
@adkaaa Ďakujem ti 🙂

Ahojte baby, gratulujem vsetkym tehulkam a cakatelkam drzim silno palceky, pocuvajte viete mi povedat v ktorom som tt teraz? Lebo v centre mi vypocitali inak a aj moja gyn inak a je tam rozdiel 5 dni, ako viem ze par dni hore dole ale neviem podla coho sa drzat teraz....mala som ket v prirodzenom cykle, posledna ms zacala 14.6., ovulacia bola 28.6., vklad 5 dnoveho embryjka 3.7. /@adkaaa ty si mala tiez vklad 3.7.ak si dobre pamätám / ktory tt si teraz?, podla centra by som mala byt 7tt0d, podla gyn 7tt5d, drobec bol na usg v centre väčší cize skor mi to sedi pre to pocitanie od gyn. ale ona mi uz usg nerobila, len to nejak vypocitala podla vkladu, na usg k nej az o dva tyzdne idem...hm??? Ďakujem 🙂
@lenusqa44 Ahoj,super gratulujem😘My dve to mame vsetko uplne rovnako🙂Aj ja som mala poslednu ms 14.6.,vklad v prirodzenom cykle 3.7.Mne vyratali aj v centre aj moja gyn.rovnako podla velkosti plodu.Dnes sme 7tt+5d,to znamena ukonceny 7 tyzden a z 8 tyzdna 5 dni.Dlho som nevedela ako sa to rata,ale uz som si to vygooglila...a aj moja aplikacia v mobile tak rata ako dr.Termin porodu sa tiez zhodli 22.3.,ale to sa este urcite zmeni na dalsich sonach...Ja idem do centra o dva tyzdne,k svojej gyn.o tri tyzdne tak som zvedava ako to bude potom.A do ktroreho centra chodis?Prajem prijemne tehulkovanie🤰
Tak baby..... 11 DPT a HCG skoro 92....sliznica ok, spinenie zatial uplne prestalo... Dufam ze to takto pojde dalej..o tyzden dalsia kontrola... 😍😍😍😍 Som strasne stastna
@chmurkaxy ano lebo vcera som trosku zaspinila a celkom som sa lakla pre istotu som volala koordinatorke a ta ze pre istotu dnes sono....a doktorka sa rozhodla pre istotu ze aj krv.... Len neviem ci je to dostatocne cislo ci to je malo....aj ked na to ze 7 den DPT ani len naaaaznak ducha... No zas az taky odbornik na to nie som 🤔🤔😂
A dakujeeem 😍😍

@babikadaska nie.. To chodím na Intralipidy 😉 to mam liečbu z reprodukčnéj imunológii