Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@babikadaska ahoj zlata si 😊 na krv idem 13teho v pondelok..uz na jedenasty den..dnes som minula posledny pepino a je tam ciarka viditelnejsia..uvidim dalej 😗
Cakatelky na hcg 💉
chmurkaxy 10.8.
e1i 13.8.
normab 13.8.
Cakatelky na ❤
katka8817 - 13.8.
zuz115 - 16.8.
ericia 20.8.
ivankalaco 21.8.
babikadaska 24.8.
lienocka1988
lenka876
Tehulky 👼
adkaaa
lucia262
michaela1905
janickalili
Cakatelky na ET/KET 🏥
efkaelfka
anavianavi
princess59
ahojte baby,tak sa pridavam k vam som 2. den od ET expandovanej blastocysty a cely den ma dnes pichalo v podbrusku na jednom mieste,hlavne pri stati,sedeni alebo lezani,pri chodeni nie a teraz vecer uz nic,tak dufam,ze to bolo uhniezdovanie 😀 ...na krv mam ist uz 17.8... a od opu mam stale hlad a neskutocne chute,v kuse by som jedla,najem sa a o chvilu som opät hladna 😂 nieze by mi to vadilo,kedze potrebujem pribrat,ale uz neviem co varit a na vahe ani o kilo viac,cim viac jem ti viac vyse... 😂..este ani tehotna nie som a uz som vyjedla tohtorocne zavarane uhorky 😝.beriem estrimax,progesteron,prednisom a clexane tak to bude asi liekmi
Ahojte dievčatá, želám vám pekné ránko 🙂 Tie ktoré beriete Utrogestan, aké máte dávkovanie?
@ivankalaco 4-0-4
@ivankalaco 4-0-4
Aj ja tak mám.. čítala som, že niektoré ten liek užívajú orálne.. to vkladanie je nepríjemné, stále cítim ako mi to vyteká a potom so strachom chodím na WC..
@ivankalaco je neprijemne ale menej to zatazuje pecen takto. Ja si vzdy lahnem aspon na polhodinku.
@ivankalaco ja mam Progesteron... Ale ten pocit ked vyteka rovnaky... Uz sa neviem dockat 12 tt ked ho vysadim.
@adkaaa Ja mám tiež Progesterón 2x1. No to vytekanie je fakt nepríjemné.. stále chodím s intímkou.. mne povedala dr. že do konca 13tt minimálne a možno aj dlhšie ho budem musieť užívať... A čítala som aj jeden príspevok v ktorom jedna žienka spomínala, že ho užívala až do 34tt.. no mňa by asi porazilo.. 😊
Ja som si vždy ráno privstala, vložila a minimálne hodinu ešte pospala... a na večer až keď som išla spať som si vkladala, takže to nebolo také nepríjemné... zas keď to berieš orálne dosť zaťažuješ pečeň :-/
Oralne to zatazuje pecen plus sposobuje unavu. Nemalo by sa potom ani soferovat.
Ja si rano pichnem clexane,vlozim utros a este na pol hodku az hodku lahnem. Potom to uz vyteka na intimku. A vecer pred spanim az ked uz idem do postele.
@chmurkaxy ako si dopadla na krvicke ??? Potvrdil sa ti ten negativny test ?? Zazrak sa nekonal ?
Mne tentokrat nasadili prolutex a sice som z toho zo zaciatku nebola moc nadsena, teraz som maximalne spokojna...rano pichnem 1 💉 a mam cely den pokoj. Nic nevyteka, nie je mi z toho tazko, ma len 1 nevyhodu, celkom z toho boli bruchi rsp. To miesto vpichu..ale da sa to zvladnut
@babikadaska ahoj Dasi, menej ako 2. moja klasika, ze najskor ma testy zacnu namotavat a potom to zmizne 🙂
a k tomu utrogestanu- mne napr pri spineni kazali brat ho oralne a ja som z toho jak fetak. spomale reakcie, rec,koordinacia... cele zle. zhruba 2 hodky mi to trva.
Ahoojte, ja som dnes tretí deň po KET, snažím sa oddychovať. Na hcg mám ísť 22.8. Chodíme do Mt. Vkladali mi blastocystu. Držím vám všetkým prsty, nech je všetko len pozitívne 😄😄
@ivankalaco Ak vam mozem dievcata poradit, mne hovorili v centre, ze vaginalne je utrogestan ucinnejsi. Vzdy som si dala rano budika o dve hodiny skor, vlozila a spala dalej. Cez obed som si na pol hodinu vylozila nohy, aj v praci. a vecer si dala tesne pred spanim. Brala som 2x2x2 az do 33tt. Najnovsie vyskumy ukazuju, ze Utros je na vsetko😁, aj proti skracovaniu a otvaraniu krcku. Neprestavala by som ho brat v 12tt, hlavne ked ste po umelom a mate vyssi vek, ako ja. V tomto sa zhodli aj moj doktor s doktorom z centra.
Dievcata,ktore ste uz tehotne v tomto velmi skorom stadiu...budete chodit nadalej do prace ?? Ja mam kancelarsku pracu,ale aj tak sa bojim,ci to nebude namaha-cestujem do prace pol hodinku autom a kamaratku,ktora cestovala tu istu trasu,nechala lekarka od 4.mesiaca doma,ze neni dobre tolko soferovat, a to ani nebola po umelom. Hrozne by som chcela preckat ten prvy trimester v klude. Najradsej by som ostala doma ... zase na druhej strane peniazky treba este nejake zarobit kym sa da,aj cas rychlejsie zbehne. Ale nechcem nic podcenit po tom vsetkom ,kym som sa dostalak tehotenstvu. Ako to mate vy ???
@babikadaska ja som ostala doma, robila som v nemocnici takže denné,nočné, sviatky, víkendy 12-tky... a dobre že som ostala lebo potom mi začali neuveriteľné nevoľnosti, ledva som žila... ale ak ti je dobre a máš ľahkú prácu skús, veď keď tak ťa dr vypíše neskor 🙂
@babikadaska napisala som ti ip
Dobré ránko dievčatá.. idem si sem pre vaše názory.. v septembri sa vydávam a riešim pre ženu dôležité veci.. Chcem si dať melír, gélové nechty a mihalničky.. niekde píšu, že áno, že to bábätku neuškodí a niekde čítam, že sa to neodporúča.. čo vy na to?
@ivankalaco úplne v pohode 🙂 netreba veriť všetkému čo sa píše 😉
@babikadaska ja musím zostať doma... Teraz mam dovolenku. Pracujem ako učiteľka v škôlke.. Za dlhé roky praxe mam síce vytvorenú imunitu... Ale neviem ako by to bolo teraz.... Nechcem riskovat, že ochoriem od deti... A tiež chodím autom do prace 40 minut...
@ivankalaco mas IP
@babikadaska Ďakujem..

@chmurkaxy to vazne ???? Takze zase biochemicke !!!??? :/ ako sa citis

Dievcence gratulujem!!!
@e1i Uvidis ako ti pekne zosilnie,aj ja som mala taku na 10 dpt a o dva dni bola ovela silnejsia...Ak by si testla v nedelu,videla by si rozdiel,ale kedze vydrzis do pondelka tak nam uz len napises cislo hcg...Obdivujem ta lebo ja by som nevydrzala do pondelka🙈
@babikadaska Tak ty mas riadne cislo,krasne vysoke!!!👏Kedy ides teraz na srdiecko?
Ty asi chodis castejsie na kontroly kvoli OHSS...
@chmurkaxy Tebe zelam vela stastia v zivote,nech ti robi to jedno dietatko len samu radost...Maly je krasny...